Dumanım halen tütüyor bu sabahta halamız teşrif ettiKaçışın efser geliyooo
Hiç kv den bahsetmiyon efserim
Gezegenbacım harekete geçti çok şükürYok ne patlayacak, üstünden kayma yeter.
Benimkide bodrumda, birkaç güne çıkarırım
Bende sadece şınavda zorlandımAz önce jillian 1 yapmaya çalıştım, tam birebir yapamasamda benzettim
Şınavda çok zorlandım
Hemde ne miss saram.Ama hiç canım istemedi neyse ki.Yoğurtlu limonlu pul biberli yoğudumu da yedim.Artık uyku vakti.Yarın için de Allah kolaylık bol sabır versin canım.Sonucu çok merak ediyorum.Tartıldın mı fark etmiş mi biraz
Kız sus bizi furacaklar
Çok şükür,seni mutlu görmek ne güzel saram.Kaç gündür sıvı besleniyorsun gluk gluk olduğu kadar varbugün daha iyiyim canım çok şükür tartıda ımmmm eveeeet farketmiş hemde ne farketmiş
ama midem akvaryuma döndü gluk gluk sesler çıkarıyor
Çok şükür,seni mutlu görmek ne güzel saram.Kaç gündür sıvı besleniyorsun gluk gluk olduğu kadar varmaşallah sana iyi dayandın
günaydın kızlar çok mutluyum çünküüüüüü yarın evime taşınıyorum yaşasııııııııııııııııııııın
veeeee dahası çok istediğim bir bileklik vardı eşim dün gece sürpriz yapmış almış bana çok stres yaptın biraz yüzün gülsün istedim dedi nasıl mutlu oldum anlatamamben kocama hergün yeniden aşık oluyorum valla
üstüne tartıda bugün itibarıyla iki kilo gitmiş görünce mutluluktan havaya uçtum
Allahım bizi tüm kötü insanların şerrinden korusun ve sıkıntıda koymasın çok şükür bugün rahat bir nefes alıyorum
Ne güzel haberler bunlar
Sabrın sonu selamet
Ebruynan pilates yapıldı
Kısa sürdü biraz 30 dk ancak 45 olaydı iyiydikarın yaptı bugun ama bu hafta ısınma haftanız diyor haftaya zorluycakmış .
Karın iyi çalıştı ama
Vücudum kaskatı olmuş, biraz yumuşatmanın vakti gelmişBende sadece şınavda zorlandım
Ooh ne kadar sevindim. Bak geceyi görmeden gündüz gelmiyor. Her zaman gündüzü gör inşallahgünaydın kızlar çok mutluyum çünküüüüüü yarın evime taşınıyorum yaşasııııııııııııııııııııın
veeeee dahası çok istediğim bir bileklik vardı eşim dün gece sürpriz yapmış almış bana çok stres yaşadın biraz yüzün gülsün istedim dedi nasıl mutlu oldum anlatamamben kocama hergün yeniden aşık oluyorum valla
üstüne tartıda bugün itibarıyla iki kilo gitmiş görünce mutluluktan havaya uçtum
Allahım bizi tüm kötü insanların şerrinden korusun ve sıkıntıda koymasın çok şükür bugün rahat bir nefes alıyorum
Ağrın ve kasılma varmı kaslardaVücudum kaskatı olmuş, biraz yumuşatmanın vakti gelmiş
Ooh ne kadar sevindim. Bak geceyi görmeden gündüz gelmiyor. Her zaman gündüzü gör inşallah
Vücudum kaskatı olmuş, biraz yumuşatmanın vakti gelmiş
Ooh ne kadar sevindim. Bak geceyi görmeden gündüz gelmiyor. Her zaman gündüzü gör inşallahgünaydın kızlar çok mutluyum çünküüüüüü yarın evime taşınıyorum yaşasııııııııııııııııııııın
veeeee dahası çok istediğim bir bileklik vardı eşim dün gece sürpriz yapmış almış bana çok stres yaşadın biraz yüzün gülsün istedim dedi nasıl mutlu oldum anlatamamben kocama hergün yeniden aşık oluyorum valla
Hayırlı uğurlu olsungünaydın kızlar çok mutluyum çünküüüüüü yarın evime taşınıyorum yaşasııııııııııııııııııııın
Bilmiyom daha kalkmadımAğrın ve kasılma varmı kaslarda.?
Bilmiyom daha kalkmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?