Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bugün daha iyiyim canım çok şükür tartıda ımmmm eveeeet farketmiş hemde ne farketmiş
ama midem akvaryuma döndü gluk gluk sesler çıkarıyor

Kız sus bizi furacaklar

bugün daha iyiyim canım çok şükür tartıda ımmmm eveeeet farketmiş hemde ne farketmiş
ama midem akvaryuma döndü gluk gluk sesler çıkarıyor

Çok şükür,seni mutlu görmek ne güzel saram.Kaç gündür sıvı besleniyorsun gluk gluk olduğu kadar var maşallah sana iyi dayandın

günaydın kızlar çok mutluyum çünküüüüüü yarın evime taşınıyorum yaşasııııııııııııııııııııın

veeeee dahası çok istediğim bir bileklik vardı eşim dün gece sürpriz yapmış almış bana çok stres yaşadın biraz yüzün gülsün istedim dedi nasıl mutlu oldum anlatamam ben kocama hergün yeniden aşık oluyorum valla

üstüne tartıda bugün itibarıyla iki kilo gitmiş görünce mutluluktan havaya uçtum

Allahım bizi tüm kötü insanların şerrinden korusun ve sıkıntıda koymasın çok şükür bugün rahat bir nefes alıyorum

Ne güzel haberler bunlar

Sabrın sonu selamet

Ooh ne kadar sevindim. Bak geceyi görmeden gündüz gelmiyor. Her zaman gündüzü gör inşallah

Ooh ne kadar sevindim. Bak geceyi görmeden gündüz gelmiyor. Her zaman gündüzü gör inşallah

Hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…