şimdi bir diyet tatlı tarifi yapıyom bakalım olacakmı aslında gı değeri biraz yüksek ama ölçülü yersen bir zararı olacağını düşünmüyorum güzel olursa tarif veririm.Bir tanede bana alsana kız canım acayip tatlı istiyor
Ve sonunda yasom kafayı yeryasom bütüngün yatar
yasom ne varsa yer
yasom spor ode ne
aynen öyleyim gezegenim hava kapalı kasvetli bir hava yağmur yağıyor hiç sevmem böyle havaları içim kararıyor miskinleşiyorum iyice sanki çok çalışkandım yaVe sonunda yasom kafayı yer
Bana kolluk takın, sonra elime çiko verin
Burda yaz tatlımCanim nasil okuyor birini mi secmemiz lazim sectigimizi kime bildiricez peki ?
Ben havaalanı da istiyomoyunuz bana aha aha aha yollar yapacam köprüler yapacam okullar yapacam
Olsun canım, ne zaman müsait olursan10.takımın güzel hatunları ben menü ve Spor bildirimimi pazartesinden itibaren yapacam neden derseniz bu aralar çok yoruluyorum ve haliyle çok acıkıyorum hepte dışarıdan yemek zorunda kaldığım için İstesemde çok dikkat edemiyorum diyetime dikkat edemememde şu iki gündür iki dilim ekmek yedim yoksa iyice güçsüzleştim dün bir tanede kinder süt dilimi yedim çünkü şekerim düştü elim ayağım titredi bitkinleştim bu yüzden saçmaladım kinder yedim işte yarında dikkat etmeyebilirim işletim bitmedi henüz bu sebeple pazartesinden itibaren kaldığım yerden tam gaz devam bu iki üç gün için beni affedin
Ben tarif almayım, çünkü az yemeyi bilmiyorumşimdi bir diyet tatlı tarifi yapıyom bakalım olacakmı aslında gı değeri biraz yüksek ama ölçülü yersen bir zararı olacağını düşünmüyorum güzel olursa tarif veririm.
AferinBen dun cuma olduğunu unutmusum
Valla ablam nasıl vakit geçti anlamadım çocuktu işti bide turşu koydum lahana almıştım.icene sirke koydum diyet yaparken turşu suyu iyi oluyomus diyolar daha denedim ama denicemAferin
canım canım ölçü bilmememk bendede vardı birzamanlar ama istersen başarırsın. mesela 1tabak fındığı cevizi koy yerim ölçüsü yok elime sayılı alınca yemiyorsun .Ben tarif almayım, çünkü az yemeyi bilmiyorum
Bende bi tarif aldımValla ablam nasıl vakit geçti anlamadım çocuktu işti bide turşu koydum lahana almıştım.icene sirke koydum diyet yaparken turşu suyu iyi oluyomus diyolar daha denedim ama denicem
Ben onu başarsam zaten sorun kalmayacak.canım canım ölçü bilmememk bendede vardı birzamanlar ama istersen başarırsın. mesela 1tabak fındığı cevizi koy yerim ölçüsü yok elime sayılı alınca yemiyorsun .
şimdi bir diyet tatlı tarifi yapıyom bakalım olacakmı aslında gı değeri biraz yüksek ama ölçülü yersen bir zararı olacağını düşünmüyorum güzel olursa tarif veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?