Çok tşk ederim mervecim.İnşallah adını yanlış söylemedim.Grup kalabalık karoştorıyorum bazen
tek derdimiz bu olsun fulyacım.Allah daha büyuk dertlerle sınamasın bizi
amin canım.maalesef insanlar bazen hiç düsünmeden , kendilerine bakmadan böyke kırıcı konusabiliyorlar.hiç üzülme ve bence de hiiç acele etme.bugün olmazsan yarın , öbür gün ya da sonraki ay muhakkak başarırsın yeter ki iste
amin canım inşallah.Rabbim gönlüne ferahlık versin kuzum
inşallah kuzum.Her ne sıkıntın varsa çabucak geçsin gitsin inşallah
Maşallah fulyam sende yürüyüşü seviyorsun.Bugün bende baya tempolu yürüdüm,havalar soğuk olmasına rağmen bayağı terledim.
aynen öyle aylin… yesem de mutsuzum yemezsem de. ama açlıktan mı yiyorsun de..... hayır açlıktan değil.....Paylaşımlarını okudukça çok üzülüyorum fulyacım.Sana nasıl yardımcı olabiliriz onu da bilmiyorum.Ama bi başlasan düzene koysan inan ki devamı çorap söküğü gibi gelecek.Ben de kk ya buraya gelmeden önce çok mutsuzdum,yemelerim düzensiz ve abur cubur doluydu.Yiyince de mutsuzdum yemeyince de.Bu kısır döngüden kendim çıkamadım.Sürekli her p.tesi rejime başlarım ve akşama doğru son bulurdu.Sonra burda buldum kendimi.Bol paylaşımda bulunmak,herkesin menü,sporlarını okumak bana çok fazla güç azim sabır.... veriyordu.Bişeyler yerken hep burdaki paylaşımlar menüler kafamdan film şeridi gibi geçerdi.Hala da öyle.Ve en çok da cıs yiyeceğimdegezegenfeza nın elinde sopa emojisi gözümün önüne gelirdi
Çok konuştum başını ağrıttım canım.Kusuruma bakma.Zamanın oldukça buraya daha fazla girmeye yazmaya çalışsan sana daha çok faydası olucaktır diye düşünüyorum.Nacizane fikrim.Ama sen isteyince herşeyi yapabilecek birisin.Hatta bir ara süper kilo veriyodun.Yine yaparsın hadi fulyacım bu cumaya güzel kilo verimi bekliyorum senden.Silkelen ve topla kendini bi tanem.İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapmazmış.Seni seviyoruz ve biz eski güçlü azimli fulyayı istiyoruz
Alengirli menüler kraliçem benim
Valla mı,seninle yarışmak şeref verir fatmam benim.Sen düzene girdin aman maşallah diyimİnşallah fulyam da bu hafta gösteticek kendini.Fatmaaaa fulyayı da alalım bu hafta üçümüz yarışalım.Tabii ki o kabul ederse.Kilolarımız önemli değil biliyorsubaşladımn.Yüzde hesabını baz alırız.Fulyacım okuyunca cevap yaz
Birazdan yürüyüş zamanı,haydi hanımlar sporumuzu yapalım
canım yarışı bilemiyorum. isterim ama yapabilir miyim bilmiyorum. cuma 81.5 tim bugün 83 çıktım. tabi wc ödem şu bu vardır. yedim de. canım sıkıldı yani yine.
Benn Ayyinn dyorummSaraa arkanda yer aç ben geliyom,fatmadan çok korktum şimdiden saklanayım ben en iyisi
64 kiloyum 800 gr gitmis canimÖnce kaçtı ki gulsah
amin canım.
amin canım inşallah.
inşallah kuzum.
aynen öyle aylin… yesem de mutsuzum yemezsem de. ama açlıktan mı yiyorsun de..... hayır açlıktan değil.....
gündüz buraya girme imkanım yok. bakamıyorum bile çok yoğunum. akşamları ancak.
doğru düzgün başladı mı çok güzel kilo veriyorum. maşallah suphanallah yaşıma göre metabolizma hızım gayet iyi. ama kaç yıldır doğru düzgün başlangıç yapamadım. yanlışım olmasın 2016 nın herhalde ekim ayı mıydı neydi takımlara başladım. parça parça çok şükür 89.5 tan 77 lere kadar indim. ama 81-82 lerde dolanıyorum çoğunlukla. hiç olmazsa 77-78 lerde kalsaydım yine iyiydi.
bu kış aldığım küçük beden kıyafetleri giymeyi çok istedim. hiç olmazsa 70 lere inseydim. dün akşam yine de 2 kışlık pantalonumu giyebildim. çok mutlu oldum.
neyse öyle yani....
canım yarışı bilemiyorum. isterim ama yapabilir miyim bilmiyorum. cuma 81.5 tim bugün 83 çıktım. tabi wc ödem şu bu vardır. yedim de. canım sıkıldı yani yine.
o zaman ikisini de dene tarafını seç :)henüz ikisini de pek tanımadığım için iyi olan kazansın diyorum
yaa yerün seni yasocanonlarda kim ben varkentabiki ben yenecem aha aha aha
ayy dur aylini falan yeme.yersen kesin + çıkarsın.sen bu hafta dengeli beslen yeter, o kadar protein fazla olurAyy gezegen im doğru yarışmacıya kullandın hakkını supersin
Aman obezim de Fatma demiş arkadasimin güvenine boşa çıkarmayın o aylini yiyecemmmm
Tanışalım canım takımda yenilmez Fatma derler
Ayy yasemin ne güzel guldgü yaa
aynen bende öyle düsündüm saracım.bu hafta da dursun aylinFatmacım ben senden tarafım yen aylini aylini bu haftada mezun etmeyelim
Gönlü geniş arkadaşım benimseviyom seni.Gerçekten de hiç farketmedim
o zaman ikisini de dene tarafını seç :)
yaa yerün seni yasocan
ayy dur aylini falan yeme.yersen kesin + çıkarsın.sen bu hafta dengeli beslen yeter, o kadar protein fazla olur
aynen bende öyle düsündüm saracım.bu hafta da dursun aylin
Fulyacim uzme kendini illaki gider o kilolar , kan degerlerine baktirdin mi ? Insulin direnci , seker yuksekligi , trioid bozuklugu gibi ?
Moralini yuksek tut yavas yavas saglikli kiko vermek amacimiz , bende hamilelik donemi oncesi baya kilo aldim ustune hamile kaldim yine aldim massallah bana
Bi gece esim uyanmisti 500 gr lik nutella kavonozu yaninda sut onun yaninda da biskuvitler vardi beni oyle yerken yakkaladiustekik hamile bile degildim bahanem de yoktu yani
Simdi o kilolalari vermeye calisiyorum
34 beden giyerdim suan 38 beden giyiyorum ama inaniyorum gidicek kilolar ..
Bak hem yalniz degilsin benimde beni bekleyen 1 valiz kiyafetim var ustelik hala S beden almaya devam edjyorum
Elbet bir gun diyerekten
geçen hafta bir hata yaptım ve yarım bardak kola içtim. ama yemekle birlikte. o günden bu yana midem berbat. o da rahatsız ediyor.
canımcım senin durumun şu şekilde: 537. etapta 68,7 kg ile izne ayrılmışsın.ama moni ben uzun süre burada yoktum. hastalık sebebi ile ve sanki böyle durumlarda yani uzun sürede kilo alınıp verilemeyecek durumlarda - ile başlangıç olmuyordu. ben bir defa böyle başlamıştım. kural 6 ay üzeri izinli olanlar içindi diye hatırlıyorum
Olsun olsun hepsini okudum ve güldüm sadece
Benden fatmaya gitsin
canımcım senin durumun şu şekilde: 537. etapta 68,7 kg ile izne ayrılmışsın.
izin süren 6 ayı geçtiği ve aldığın kiloda % 5 i geçtiği için listeye girebiliyorsun. bunda sıkıntı zaten yok.
diyelimki geçen etap seni listeye aldım, hesaplama şu şekilde olacaktı:
hedef56(68.7/77,0/-8,3 /% -0,19)537. Etapta 68,7 kg ile bildirimli izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 63 e bölündü.
yani sana listeye eksi ile gireceksin derken bunu kastetmiştim.
hal böyle oluncada takımın eğer derece yapabileceği bir haftadaysak listeye almıyorum. ama geçtiğimiz iki hafta gibi derecelik durumumuz yoksa alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?