Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hgdin esmehancım menüleri akşam yazarsan daha güzel olur alt alta yorumlamakta kolay olur bizler için.

O zaman oyum sana, yen aylini

Alabildiğim nefese, varlığıma şükürler olsun

Sağlığım için şükürler olsun.

Konuşabildigim duyabildiğim görebildiğim için şükürler olsun.

Huzurum için şükürler olsun.

Sevdiklerimin varlıkları sağlıkları mutlulukları için şükürler olsun.

Sahip olduğum bolluk bereket için şükürler olsun.

Mucizeler için şükürler olsun.

Yaşama sevincim için şükürler olsun.

Aldığım dersler, öğrendiğim ilim için şükürler olsun.

Tüm güzellikler, neşem, mutluluğum, huzurum, işim, teslimiyetim, dünüm, bugünüm, yarınım için şükürler olsun.

Hayal kurabildiğim için şükürler olsun.

Farkındalığım için şükürler olsun.

BÜTÜN NİMETLER İÇİN SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN.

Hepsine birden amin
Ne güzel şükür

Sağol canım,herkese hayırlı sabahlar hayırlı hafta sonları.Bu arada tartıldım - 600

aman allahım bu ne büyük iddia!

Hadi ortalığı biraz daha kızıştıralım mı??

Bu hafta herkes fatma veya aylin ikisinden birini desteklesin.ben mesela bu hafta fatmacıyımbu haftayı kesinlikle fatma alır diyorum..

Siz kimi destekliyorsunuz??

henüz ikisini de pek tanımadığım için iyi olan kazansın diyorum

onlarda kim ben varken tabiki ben yenecemaha aha aha

Listeye alma durumu her hafta olamıyor kuzum. sen izinli üye olduğun için listeye direk eksi ile gireceksin o yüzden takımın ortalamasını erkilemediği bi hafta olmalı, bu ve geçen hafta olduğu gibi.
ama moni ben uzun süre burada yoktum. hastalık sebebi ile ve sanki böyle durumlarda yani uzun sürede kilo alınıp verilemeyecek durumlarda - ile başlangıç olmuyordu. ben bir defa böyle başlamıştım. kural 6 ay üzeri izinli olanlar içindi diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…