kuzum hiçbir şey yememişsinSabah : 1 yumurta
Öğlen : ton balıklı salata
Akşam : kakaolu kek ve süt
Ara : 5 kaju
2lt su
Spor : 2 saat badminton oynadım
moni
Teşekkürler, güzel bir takımızTabiiki...hoşbuldum bu arada modunuz çok güzel...
40 yaşındayım ,5.5 yaşında bir oğlum var,bursada yaşıyorum ve çalışmıyorum
Ergenliğimden beridir diyetlerle uğraşıyorum pko yu duymuşsunuzdur onun da etkileriyle
Eskiden 60 70 kilolarda gezinirken şimdi 102 yle tavan yaptım boyum 1.59
Uzun zamandır bi yerlerden başlamak istiyorum kilo vermeye bugüne kısmet
miş inşallah burası benim için bir dönüm noktası olur
anladım canım.87 tabiki son hedef degil ama bazi ozel sebeplerden dolayi izne ayrilmak degilde mezun olmak istiyorum kaptanim. Heralde geri donmem daha kolay oluyor demi kurallar feregi yani
denemedim hiç, aslında isterdim yaptırmayı ama biraz korkağımOksitosin aşk hormonuymus obezim
Benimki prolaktin
Aslında demem o ki inekler ot yiyor süt oluyor benimde sebzeyi çok yememden dolayı sütüm hiç kesilmiyor
Anladım ..hiç denedin mi ki hacamati yaptırınca yerinden kalkamayacagini düşünüyon
Süt hormonum için yıllarca ilaç kullandım
O hormon ilaçları yüzünden kilo aldım ,sakallarım çıktı
Verdikleri mercimek kadar iki tane ilaç onuda ikiye bölüp içiyodum
Aşırı iştah açıyor doymak bilmiyorum o zamanlar
Vücudumda yirtilmadik yerim kalmadı
Kullanmayim sütlü kalıyım ondan iyi
tamam canım, çok geçmiş olsun.moni abla hafta sonu ben 2gun ara vericem diyete midem çok fena gidebilirsem acile gitcem tabi benim halimi anlayan olursa....son kilom 92.3
ayyyy süpersin cok sağol hemen listeye dökeceğim kendime :)donmuş bamya almıştım onu yaptım çok iyi bağırsak çalışıtırıyor. kuru bamya da olur
kabak sote/çorba/ kavurma/ mücver
mantar kavurma /kaşarlı fırın
lahana kapuska/ lahana çorbası
patlıcan yemeği/ köz
kırmızı biber köz
taze faulye
brokoli salatası/çorbası/yumurtalı kavurma
karnabahar yemeği/salatası/ yumurtalı kavurma/kısırı
pırasa ımmmmahh
kereviz etlisi/ zeytn yağlısı/ salatası /çorbası
ıspanak yemeği/ yumurtalı ıspanak
pazı
enginar konserve
yer elması*** unutmamak lazım tam mevsimi ama hep çiğ yedim
şimdilik bu kadar geldi aklıma, sebze önemli diyette
Dün büyük oğlumu okula görüştüğümde küçük oglumuda yanidaydi sınıfa girince benim küçük herşeye havas edip duruyodu ovunde pek birşey yamamisti ama öğretmen rahatsız oldu dedim hocam ben büyüğün üstünü giydirene kadar küçük 2dk sınıfta kalsinn kızdı kusura bakmayın hocam biraz sornlu bir çocuk dışarda dursa gözle kas arasında kaybolacak okul büyük dedim oda bende çocukları zaptedemiyorum dedi çocuğu aldım çıktım ama sinirlerim bozuldu gerçektende sorunlu bir çocuk zaten herkesin bakamayacagicinsten....sinirimden eve geldim tatli ne varsa yedim sonra çocuk için pedekok aramaya başladım...ocak 10na randevu aldım...midem suan çok fena ağrıyor...çocuk zaten beni çok bunaltiyo farkindaysaniz fazla yazamıyorum buraya
Bu insanların anlayissizligi beni deli ediyo
7 ler gelmiş
Maalesef buyuk bir şok yaşadım iki kaçamak sadece yapmıştım o da masumdu ama kilom geçen hafta 61.9
Bu hafta 63.0 ben doğru olduğunu sanmıyorum ödemdir hepsi inşallah sadece spora dikkat edemedim bu kadar olmaz yaüzgünüm +1.100 gr
pamukcum, paylaşımın hiç yok, menü de yazmıyorsun bir nedeni var mı?Geçen hafta 63.0
Bu hafta 62.8
Fark -200 Gr cik
Haklısın abla daha sağlıklı beslenmeliyimkuzum hiçbir şey yememişsinlütfen dengeli ve sağlıklı beslen.
Geçmiş olsun canım, bende çok uyudum sayilmazUyku neydi unuttuk biz eşimle. Kızım çok huysuz akşamdan beri yeni uyudu. Yorgunluktan ölüyorum
Allah yardımcın olsun canımDün büyük oğlumu okula görüştüğümde küçük oglumuda yanidaydi sınıfa girince benim küçük herşeye havas edip duruyodu ovunde pek birşey yamamisti ama öğretmen rahatsız oldu dedim hocam ben büyüğün üstünü giydirene kadar küçük 2dk sınıfta kalsinn kızdı kusura bakmayın hocam biraz sornlu bir çocuk dışarda dursa gözle kas arasında kaybolacak okul büyük dedim oda bende çocukları zaptedemiyorum dedi çocuğu aldım çıktım ama sinirlerim bozuldu gerçektende sorunlu bir çocuk zaten herkesin bakamayacagicinsten....sinirimden eve geldim tatli ne varsa yedim sonra çocuk için pedekok aramaya başladım...ocak 10na randevu aldım...midem suan çok fena ağrıyor...çocuk zaten beni çok bunaltiyo farkindaysaniz fazla yazamıyorum buraya
Sana da kuzum Allah bize nasıl bir sabır veriyorGeçmiş olsun canım, bende çok uyudum sayilmaz
7 ler gelmiş
Amin, inşallah olsun tabiGünaydın herkese Allahın herkesin içine merhamet verdiği kimsenin kimseyi yanlış anlamadığı herkesin iyimser vicdanlı ve bencil olmadığı bir dünya olsun biraz ütopya ama öyle olsun nolurki.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?