Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hepsinden daha iyi seçenek wasa canım. wasa original ve wasa fibre. iki dilim wasa 1 dilim ekmeğe eşdeğer. ya da benim evde yaptığım özel unlardan ekmekler ve krakerler
Kızlar şu tam buğday tortilla ekmekleri hakkında ne düşünüyorsunuz ? İki dilim ekmekle eşdeğer diye biliyorum ama günlük ekmek hakkımızı bununla kullanabilir miyiz
hiç bulaşma canım. sonuçta buğday. illa ekmek yemek istiyorum dersen saf çavdar unu al ve evde ekmek yap 1 dilim yersin.

tabii ki canım, hoşgeldin.
bize kendini tanıtırmısın. ilk sayfamızı okursan bilgilenmiş olursun.
Tabiiki...hoşbuldum bu arada modunuz çok güzel...
40 yaşındayım ,5.5 yaşında bir oğlum var,bursada yaşıyorum ve çalışmıyorum
Ergenliğimden beridir diyetlerle uğraşıyorum pko yu duymuşsunuzdur onun da etkileriyle
Eskiden 60 70 kilolarda gezinirken şimdi 102 yle tavan yaptım boyum 1.59
Uzun zamandır bi yerlerden başlamak istiyorum kilo vermeye bugüne kısmet
miş inşallah burası benim için bir dönüm noktası olur

Menünü beğendim fulyam

hoşgeldin kırklı bacım bu gurupta kırklı çoktur tam yerine geldin

Akşamında hem pilav hem mercimek fazla olmuş saram .
Birini tercih et heledeki akşamsa

Allah güç kuvvet versin ama burayı da unutma ayrıca az kilo verdim diye de üzülme diyetisyene gitmeseydin hiç sıkmayacaktın boğazı artı 1.6 yağ gitmiş.iyi ki gitmişsin..
Aynen obezim birde tanitaya girmiyecektim vermedim diye bu yogunlukta gezmede hadi diyet yap ,
Aminn canım

Hoşgeldin canım

Noooo mezun olma, az daha ver

ne mezuniyeti kız, 7 leri bi göreydik
tamam hedef kilon 87 ama senin en son hedefin kaç, 87 değildir diye düşünüyorum.

Ben de aynısını düşünuyorum

87 tabiki son hedef degil ama bazi ozel sebeplerden dolayi izne ayrilmak degilde mezun olmak istiyorum kaptanim. Heralde geri donmem daha kolay oluyor demi kurallar feregi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…