Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

oksitosin hormonunu tetikliyor demek..yeni bebeği olanlar var topicte yesinler diyecem de her yerde olmuyor
Oksitosin aşk hormonuymus obezim
Benimki prolaktin
Aslında demem o ki inekler ot yiyor süt oluyor benimde sebzeyi çok yememden dolayı sütüm hiç kesilmiyor
teşekkür ederim canım
öyle cins bünyem var ki hacamat yaptırsam heralde yerimden kalkamam.
süt olayı için doktora gittin mi? ne dedi gittiysen, gitmediysen de mutlaka git.
Anladım ..hiç denedin mi ki hacamati yaptırınca yerinden kalkamayacagini düşünüyon
Süt hormonum için yıllarca ilaç kullandım
O hormon ilaçları yüzünden kilo aldım ,sakallarım çıktı
Verdikleri mercimek kadar iki tane ilaç onuda ikiye bölüp içiyodum
Aşırı iştah açıyor doymak bilmiyorum o zamanlar
Vücudumda yirtilmadik yerim kalmadı
Kullanmayim sütlü kalıyım ondan iyi

Perşembe menüm

Sabah : 1 bardak elma sirkeli ballı sıcak su

Kahvaltı : 1 dilim tam buğday ekmeği
Peynir -5 zeytin
Turp
1 tane krep

Ara : yarım lt yeşil çay

1er saat arayla 3 kase sebze çorbası (kabak ağırlıklı)

Akşam : 1 tabak kinoali madımak yemeği
1 küçük kase yoğurt
Çeyrek turp

Ara : yarım lt kayisili form çayı
3 Eti form tahıl patlağı
1 kase Kelly fitnes gevreği

Su : 2 lt
Spor : yok

Gece : 1 kase tarçınlı ,zencefilli , zerdecalli yoğurt moni

Dün büyük oğlumu okula görüştüğümde küçük oglumuda yanidaydi sınıfa girince benim küçük herşeye havas edip duruyodu ovunde pek birşey yamamisti ama öğretmen rahatsız oldu dedim hocam ben büyüğün üstünü giydirene kadar küçük 2dk sınıfta kalsinn kızdı kusura bakmayın hocam biraz sornlu bir çocuk dışarda dursa gözle kas arasında kaybolacak okul büyük dedim oda bende çocukları zaptedemiyorum dedi çocuğu aldım çıktım ama sinirlerim bozuldu gerçektende sorunlu bir çocuk zaten herkesin bakamayacagicinsten....sinirimden eve geldim tatli ne varsa yedim sonra çocuk için pedekok aramaya başladım...ocak 10na randevu aldım...midem suan çok fena ağrıyor...çocuk zaten beni çok bunaltiyo farkindaysaniz fazla yazamıyorum buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…