Esmahan sendemi açlık diyetine başladın o nasıl menügünaydın öncelikle kilomu bildireyim 70.100
dünkü menüm
sabah
1haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin şekersiz çay
öğle
sadece salata
akşam
tarhana çorbası
gün içinde 3 litre su 8 km yürüyüş
dün çok yoğundum kreş falan bu günde bi kaç yere gideceğim görüşmek ümidiyle öpüyorum sizi
Hadi bende kınayım seniKandillerde gidiyoruzya
Şaka bi yana haftanın 3, 4 günü ders ve sohbet varda gidemiyorum. Hemde dibinde oturarak. Bak şimdi kendimi çok kınadım
Dün gece en uzun geceydi
Ona elleşme gece yatmaz sabah kalkmaz o efserimDün gece en uzun geceydi
Dün geceyi düşünemiyorum o zamanOna elleşme gece yatmaz sabah kalkmaz o efserim
benimki de ağır aksak gidiyor işte.dışarıdaki hava psikolojimi çok etkiliyor, spor yapma isteği duymuyorumİştahım yok pek bu aralar ama toparlıyıcam inş. Kızım kucağımızdan inmiyor bir de saolsun. Senin nasıl gidiyor obezto
tanita nedir aybenimAynen obezim birde tanitaya girmiyecektim vermedim diye bu yogunlukta gezmede hadi diyet yap,
Aminn canım
ahahahhh o da iyiymiş yahu.aman tatlı börek yeme sakın kilo yaparAma rüyamda hep spor yapıyorumfaydası var
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Saram 7 li rakamlar gelmiş
Bi haberde fatmadan bekliyorum 99 lar diye hadi inşallah diyeyim
Ben kaçar akşama ofiste davet var hazırlık yapmam lazım, kursada gitmem lazım, hadi herkese kolay gelsin
Bu hafta derede yapalım artık özledik
Yok yemiyorum kuzumbenimki de ağır aksak gidiyor işte.dışarıdaki hava psikolojimi çok etkiliyor, spor yapma isteği duymuyorum
Yeni gelin misali bizimki " yerim dar" :))
tanita nedir aybenim
ahahahhh o da iyiymiş yahu.aman tatlı börek yeme sakın kilo yapar
alamancılar camiiyi yanlış anlamışlar
Onlar yiyolar diyolaa
Sanada 7 ler gelmişGünaydın 10.takım.herkese mutlu bir bildirim günü olur inşallah
Geçen haftaki kilom:80.7
Bu hafta : 79. 8
Fark: - 900 gr
Yok yemiyorum kuzum6 haftalık süreçte 1 dilim börek 1 tanede salep içtim
Çok güzelllBen altı ayda bir defa börek yedim oda eşimin doğum gününde diyetisyenden izin alarak
Benim diyetisyenim abartmadan iç dedi.bende ayda bir kere içerim dedim.olur dediKızlar bişey soracam salep içebilirmiyim ki bol tarçınlı hatta zerdeçallı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?