Allah güç kuvvet versin ama burayı da unutmaayrıca az kilo verdim diye de üzülme diyetisyene gitmeseydin hiç sıkmayacaktın boğazı artı 1.6 yağ gitmiş.iyi ki gitmişsin..
wuuu huuuu tebrik ederimGünaydın 10.takım.herkese mutlu bir bildirim günü olur inşallah
Geçen haftaki kilom:80.7
Bu hafta : 79. 8
Fark: - 900 gr
Tanita diyetistendeki kası yagı vs ayrıntılı ölçen cihaz obezim.benimki de ağır aksak gidiyor işte.dışarıdaki hava psikolojimi çok etkiliyor, spor yapma isteği duymuyorum
Yeni gelin misali bizimki " yerim dar" :))
tanita nedir aybenim
ahahahhh o da iyiymiş yahu.aman tatlı börek yeme sakın kilo yapar
Obeztom sanada gelmiş 7 li rakamlarGünaydın 10.takım.herkese mutlu bir bildirim günü olur inşallah
Geçen haftaki kilom:80.7
Bu hafta : 79. 8
Fark: - 900 gr
Hocamız bir kitap belirliyor o ay onu okuyoruz toplandıgımızdada o kitabi kritik ediyoruzaeben ben de obezi okudum önce eyvah dedim bu kadına bişey olmuş öyle vah tuh yazınca. az evde otur diyecektim
bir de aylık kitap günü ne ola ki?
ben de dedim ne kültürel faaaaaaliyetler var da ben bilmiyorumHocamız bir kitap belirliyor o ay onu okuyoruz toplandıgımızdada o kitabi kritik ediyoruzbakma adı gün gene sohbet muhabbet tarzı ama yemeli
Ramazanda 1 aylık aşçı geliyor.artık ramazanda da erkekler harici pek giden yok
Çarşamba öğlen 1 hamburger yedim, oda benim 2 günlük eksilerimi yediOoo benim bacılar sahalara dönmüşler
Sohbet perşembe günükınama gülüm, lahmacun yapmaktan derse zaman kalmıyor ki
benim 70.1 dhaa yeni başaladığım için inşallah haftaya güzel bi eksiyle başlangıc yapmış olurum :)KİLO BİLDİRİMLERİNİZİ BEKLİYORUM KIZLAR
@Aylin42Konya
@Antepia27
@ozlemkartal
@obezzto
60kiloyum
@Efser
phalanx
aeben
gezegenfeza
@divinity
@yasom7272
@vorones
@gitsinkilolar01
hedef56
@krankenschwester
@gulsahhh01
@optumkibbye
@Esmahan38
@guziss35
@Musabinannesi
IKokunhuzur
april1109
@GIDI
Günaydın kardeş takım
Hepinize bol eksili bir cuma diliyorum
Evet bu hafta kaptanicem ve takım kaptanımın motive edici konuşması sayesinde güzel bir eksi gördüm.hoşgeldin canım kilo durumun nedir eksidemisin
tebriklerEvet bu hafta kaptanicem ve takım kaptanımın motive edici konuşması sayesinde güzel bir eksi gördüm.
Sana da kuzum Allah bize nasıl bir sabır veriyorGeçmiş olsun canım, bende çok uyudum sayilmaz
o maşallah torun var mıBenimki çocuklardan deyil canım, benim bebelerin biri evli, biri 20, biri 17 yaşında.
Bazen uykudan gözümü açamıyorum, bazen herşeye uyanıyorum. Bugünde öyle oldu.
Tam uyuyacağım saatte kalkmam lazım.
Biraz evi toparlayıp 40 dakika sonra camiye gitmem lazım. Lahmacun yapacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?