Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah güç kuvvet versin ama burayı da unutma ayrıca az kilo verdim diye de üzülme diyetisyene gitmeseydin hiç sıkmayacaktın boğazı artı 1.6 yağ gitmiş.iyi ki gitmişsin..
aeben ben de obezi okudum önce eyvah dedim bu kadına bişey olmuş öyle vah tuh yazınca. az evde otur diyecektim
bir de aylık kitap günü ne ola ki?

Tanita diyetistendeki kası yagı vs ayrıntılı ölçen cihaz obezim.

aeben ben de obezi okudum önce eyvah dedim bu kadına bişey olmuş öyle vah tuh yazınca. az evde otur diyecektim
bir de aylık kitap günü ne ola ki?
Hocamız bir kitap belirliyor o ay onu okuyoruz toplandıgımızdada o kitabi kritik ediyoruz bakma adı gün gene sohbet muhabbet tarzı ama yemeli

Hocamız bir kitap belirliyor o ay onu okuyoruz toplandıgımızdada o kitabi kritik ediyoruz bakma adı gün gene sohbet muhabbet tarzı ama yemeli
ben de dedim ne kültürel faaaaaaliyetler var da ben bilmiyorum evet o da iyi olur, maksat kitap okumak olsun. Öğretmenler yapıyorlar bazı okullarda 3 haftada 1 kitap bitiriyolar her defasında 1 kişi kitap öneriyor ortak kitap okunuyor. Güzel bir faaliyet.

Geçmiş olsun canım, bende çok uyudum sayilmaz
Sana da kuzum Allah bize nasıl bir sabır veriyor
o maşallah torun var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…