Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tamm kaptqnim burda olacagim tabikide

Kulaklığı takıp hafif tempoda koşulabilir aslında.
Kilo vermede en önemlisi işin psikolojik boyutu. Çoğu zaman aç olmadan yiyoruz. Ben bu ara kilo almak isteyenleri okuyorum zorla cicibebe yiyorlar.

Tamm kaptqnim burda olacagim tabikide
kuzum mezun oluyorsun ama kilona çok dikkat edeceksin. sakın kilo alma ki yoğunluğun geçtiğinde hemen listeye girebil yoksa 6 ay beklemen gerek ve emeklerine yazık olur.
sana kilo vermeye devam et demiyorum ama sabit kalmaya çalış en azından.
her hafta kilo bildirimi mutlaka istiyorum.
listeye döneceğin zaman kilo vermeye başlarsın, bir müddet koru kilonu.

Tamam kaptanim anlastik

selam hanımlar öğlen için kısa bir ara verdim sabah fotoğraf çektirmeye gittim ne zamandır bekletiyordum sonra işlere dalmışım
bugünkü kilom 95.1 geçen cuma 95.5 ti bu 95 te uzun yıllar kalmıştım ben inat ediyor ama yılbaşından sonra ben onu kıracağım inşallah güzel kilolar verilmiş tebrik ederim herkesi akşama iş çıkışı avm ye gidilip çocuklara alışveriş yapılacak,gelebilirsem dönüşte gelirim moni

ben bir zamanlar ekmeği özel bir fabrikadan kargoyla alıyordum tam çavdar ekmeğiydi,şöyle eline alıp birine vursan kafa yarardı kesin,o kadar doluydu,şimdi ekmekler fos katkılı,wasa da yemiştim yıllar önce ama evde katkısız yapsak en güzeli,bizim var ekmek makinası ama bozuldu öylece duruyor,onda yapınca da kek gibi oluyordu o da ayrı

Sanada 7 ler gelmiş darısı 6 lı rakamlara
teşekkür ederim.hep birlikte insallah

Tanita diyetistendeki kası yagı vs ayrıntılı ölçen cihaz obezim.
aletin markası .tamam anladı ben :)

Obeztom sanada gelmiş 7 li rakamlar
nihayet aybenim

Geçen Hafta : 61.8
Bugün : 59.3
Fark : 2.5
Yüzde : 4.04
o neydi gız!yüzdene gurban!

Kulaklığı takıp hafif tempoda koşulabilir aslında.
Kilo vermede en önemlisi işin psikolojik boyutu. Çoğu zaman aç olmadan yiyoruz. Ben bu ara kilo almak isteyenleri okuyorum zorla cicibebe yiyorlar.
:)) ben aslında onlara yardımci olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…