Tamm kaptqnim burda olacagim tabikideanladım canım.
izne ayrılınca aldığın kiloyu verene kadar listeye giremiyorsun. mezuniyette kilo almazsan istediğin an listeye girebiliyorsun. ama kilo alırsan 6 ay yarışamıyorsun.
mezun edelim o halde seni
kilo alma ve takımdan uzaklaşma, ara ara mutlaka yaz ki kilo almayasın
Kulaklığı takıp hafif tempoda koşulabilir aslında.benimki de ağır aksak gidiyor işte.dışarıdaki hava psikolojimi çok etkiliyor, spor yapma isteği duymuyorum
Yeni gelin misali bizimki " yerim dar" :))
tanita nedir aybenim
ahahahhh o da iyiymiş yahu.aman tatlı börek yeme sakın kilo yapar
80 ler gitti darısı 70 lereGünaydın 10.takım.herkese mutlu bir bildirim günü olur inşallah
Geçen haftaki kilom:80.7
Bu hafta : 79. 8
Fark: - 900 gr
süpersinGeçen Hafta : 61.8
Bugün : 59.3
Fark : 2.5
Yüzde : 4.04
Oy o neydi gii, mashallahhGeçen Hafta : 61.8
kuzum mezun oluyorsun ama kilona çok dikkat edeceksin. sakın kilo alma ki yoğunluğun geçtiğinde hemen listeye girebil yoksa 6 ay beklemen gerek ve emeklerine yazık olur.Tamm kaptqnim burda olacagim tabikide
Tamam kaptanim anlastikkuzum mezun oluyorsun ama kilona çok dikkat edeceksin. sakın kilo alma ki yoğunluğun geçtiğinde hemen listeye girebil yoksa 6 ay beklemen gerek ve emeklerine yazık olur.
sana kilo vermeye devam et demiyorum ama sabit kalmaya çalış en azından.
her hafta kilo bildirimi mutlaka istiyorum.
listeye döneceğin zaman kilo vermeye başlarsın, bir müddet koru kilonu.
Çok tşk ederim canımsüpersin
Sağol zehracım sanada maşallah.Bu hafta ikimizde mezunuz.Şimdiden tebrik ederim cnmOy o neydi gii, mashallahh
ben bir zamanlar ekmeği özel bir fabrikadan kargoyla alıyordum tam çavdar ekmeğiydi,şöyle eline alıp birine vursan kafa yarardı kesin,o kadar doluydu,şimdi ekmekler fos katkılı,wasa da yemiştim yıllar önce ama evde katkısız yapsak en güzeli,bizim var ekmek makinası ama bozuldu öylece duruyor,onda yapınca da kek gibi oluyordu o da ayrıhepsinden daha iyi seçenek wasa canım. wasa original ve wasa fibre. iki dilim wasa 1 dilim ekmeğe eşdeğer. ya da benim evde yaptığım özel unlardan ekmekler ve krakerler
hiç bulaşma canım. sonuçta buğday. illa ekmek yemek istiyorum dersen saf çavdar unu al ve evde ekmek yap1 dilim yersin.
Aylim tamam artık izin veriyok mezun olGeçen Hafta : 61.8
kadın elimizde kalcak eniştede bizi furcakAylim tamam artık izin veriyok mezun ol
Tebrikler canım beniimmm
uzun zaman sonra gelen güzel sonuç,
teşekkür ederim.hep birlikte insallahSanada 7 ler gelmişdarısı 6 lı rakamlara
aletin markası .tamam anladı ben :)Tanita diyetistendeki kası yagı vs ayrıntılı ölçen cihaz obezim.
nihayet aybenimObeztom sanada gelmiş 7 li rakamlar
o neydi gız!Geçen Hafta : 61.8
:)) ben aslında onlara yardımci olabilirimKulaklığı takıp hafif tempoda koşulabilir aslında.
Kilo vermede en önemlisi işin psikolojik boyutu. Çoğu zaman aç olmadan yiyoruz. Ben bu ara kilo almak isteyenleri okuyorum zorla cicibebe yiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?