Kizlar bu hafta hem menüler karışıktı hemde motivasyon genel itibariyle düşüktü katilim azdi umarim yarin güzel sonuclar gelir
Acıkırsan yoğurt ye, başka bisey eklemeEvet birden yedim hepsini ama yavaş yavaş tv izlerken. Akşama çok acıkmıyorum eğer öğlen bu şekilde iyi yemişsem. İnşallah ekstralarm olmaz yarın iyi bir kiloyla başlangıç yaparım cuma tartılarına.
Başka bisey yemezsen bugünün gayet güzelMenu veriyorum
Sabah
Peynir
Yumurta
Öğle
Tavuk köfte
Salata
Akşam
YogYoğlu kabak
Spor 40 dk yuruyus
Bu aradasara_28 canm bni sormussun iyim şükür sen nasilsin yüzün nasil oldu
Menu veriyorum
Sabah
Peynir
Yumurta
Öğle
Tavuk köfte
Salata
Akşam
YogYoğlu kabak
Spor 40 dk yuruyus
Başka bisey yemezsen bugünün gayet güzel
Başka bisey yemezsen bugünün gayet güzel
İyi olmana sevindim canım bende daha iyiye gidiyorum sanki zamanla düzelecek
Arada başka bişey yemediysen ve bu saatten sonra yemezsen bu menün güzel canım ama akşamı erken kapatmışsın inşallah başka bişey yemezsin
Bende tam onu diyodum canım
Bugünkü menüm
Sabah
Sebzeli omlet
Baharatlı lor peyniri
5 yeşil zeytin
Öğlen
4 tane nugget
Bir orta lor dolgulu kırmızı biber
Akşamı henüz yemedim
Kavurma ve bulgur pilavı var yine belki pilav yerine mantar yerim yarın yine artı görmek istemiyorum
Günaydın kızlarWydra gecmis olsun mervecm
Ne güzel yazmışssın bi kendime getirdi beni çok sağol canım regli olucam sanırım böyle onun ruh hali havalar da falan bunalım moduna girdim herşeye de koştur koştur yetmeye çalışırken insan arada bi of deyip herşeyi bırakası geliyorAma toparlıyorum hemen kendimi kaldığım yerden devam -ler önemli :)
geçmiş olsun canım
Yaaa aslında Birkaç gündür bulgur yiyordum şu içinde kuru domates kinoa olanlardan almıştım haşlayıp salata halinde yiyordum dünde bulgur yedim bulgurun ödem yaptığını bilmiyordum ben daha dikkat edeyim bundan sonraBence bulgur yememelisin yarınıda düşünerek çünkü bulgur ödem yapabilir onun yerine mantar ye yada salata ye
Yaaa aslında Birkaç gündür bulgur yiyordum şu içinde kuru domates kinoa olanlardan almıştım haşlayıp salata halinde yiyordum dünde bulgur yedim bulgurun ödem yaptığını bilmiyordum ben daha dikkat edeyim bundan sonra
Bence bulgur yememelisin yarınıda düşünerek çünkü bulgur ödem yapabilir onun yerine mantar ye yada salata ye
Ee birde az su içtiğim için ekstra dikkat etmem lazımBulgur bol lifli besleyici bir gıda ürünü ancak su tutma özelliği var bildiğim kadarıyla dikkatli yemekte fayda var canım
Yaaa dün bi mantar yaptım bayıldım adetaHaha ben de şuan mantar sote yapıyorum
Yaaa dün bi mantar yaptım bayıldım adeta
çok az tereyağını erittim biraz sarımsak dövdüm içine mantarları attım az limon sıktım kararmasın diye son olarakta maydonoz olaaaay bişey oldu
Eline sağlıkk ve şimdiden afiyet olsun sanadaBen de maydanozlu yapıyorum ama extradan domates de ekledim. Pişiyor şuan bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?