- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Oh sefaniz olsunEşim yemekten sonra hadi bisiklet binelim biraz dedi. Hava -1 ama üşenmedik 1 saat bisiklet sürdük 7-8 km yol yapmışızdır. İyi geldi valla şimdide miss gibi lavantalı, papatyalı, vanilyalı relax çay yaptım içiyorum.
SelamlarGünaydın kardeş takım
Kaçamaksız bir perşembe diliyorum hepinize, tartı öncesi güzel kilolar gitsin
Aleyküm selâmSelamın Aleyküm kardeşceğizlerimmmmmmmmmmmmmm ve yüreği çoook güzel Ayşemmmm
Cumaya bir kala inşallah hepimiz çok dikkatli olur güzel rakamlar görürüz
Ayşem sana da çok çok geçmiş olsunaman dikkat et kendine de çabucak toparlan
Benim şükür omuz ağrıları baya azaldı ama yine az fazla hareket ettiğim an ağrılar çoğalıyor maalesefo yüzden kollamaya devam inşallah
Yine cimcimemin havuzu varaslında hiç gidesim yok ama hatun bu ara taktı ille eski hocasının olduğu tesise geçmek istiyormuş tabi önce bir akademi bitmesi lazım ( etik olmaz dedi eski hocası haklı olarak ) ama o arada baya sıkı çalışsın minik kuşum ki ben onu yetiştirmek üzere aldığımda biraz daha hazır olsun dedi
Yani anlayacağınız benim kuzu profesyonel olmak için adım atacak
Bulgur vücutta su tutar, keşke perşembeleri bulgur yemesenBugunkü menuyude yazıyorum kaçamak olmayacak ama olursa yazarım su ve sporu sonra yazacağımmoni sara_28 @aeben
Sabah bir dilim ekmek omlet peynir kk, zeytin 5, TK bal
Öğlen mercimek köftesi varmış belki bir kaşık ve bol salata
Ara bir meyve
Akşam salata ve bir kaşık fellah köfte (annem evde bunu yapacakmis akşam)
Selamın Aleyküm kardeşceğizlerimmmmmmmmmmmmmm ve yüreği çoook güzel Ayşemmmm
Benim şükür omuz ağrıları baya azaldı ama yine az fazla hareket ettiğim an ağrılar çoğalıyor maalesefo yüzden kollamaya devam inşallah
Yine cimcimemin havuzu varaslında hiç gidesim yok ama hatun bu ara taktı ille eski hocasının olduğu tesise geçmek istiyormuş tabi önce bir akademi bitmesi lazım ( etik olmaz dedi eski hocası haklı olarak ) ama o arada baya sıkı çalışsın minik kuşum ki ben onu yetiştirmek üzere aldığımda biraz daha hazır olsun dedi
Bugunkü menuyude yazıyorum kaçamak olmayacak ama olursa yazarım su ve sporu sonra yazacağımmoni sara_28 @aeben
Ara bir meyve
Günaydın kardeş takım
Kaçamaksız bir perşembe diliyorum hepinize, tartı öncesi güzel kilolar gitsin
a selam banuşumSelamın Aleyküm kardeşceğizlerimmmmmmmmmmmmmm ve yüreği çoook güzel Ayşemmmm
kuzum paylaşım yapmıyorsun, kaçak göcek gelip gidiyorsun. bu şekilde nasıl motive olacaksın. lütfen paylaşımın bol olsun.
Bugunkü menuyude yazıyorum kaçamak olmayacak ama olursa yazarım su ve sporu sonra yazacağımmoni sara_28 @aeben
Ara bir meyve
kızlar merhabalaarrr
Bugün kü menüü
sabah 1 haşlanmış yumurta tuzsuz peynir 1 dilim kepekli ekmek 2 ceviz
öğlen ızgara tavuk kocaa kase yağsız salata ayran 1 kepekli ekmek
akşam sebze yapmayı düşünüyorum allah kerim :)
Bugün nispeten sağlıklı beslendim ama en önemlisi doymuş hissediyor olmam. İnşallah bu şekilde devam eder.
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
3 cherry domates
2 dilim kepek ekmek
Öğle
Tavuk ızgara
1,5 kepek ekmek
10 çiğ fındık
1 muz
1 portakal
1 elma
Ara
3 catal helva
Günüm bu şekilde gidiyor. Abur cuburlar da var ama daha sağlıklıdır en azından diye tatlı niyetine tahin helvası yedim. Normalde öğlen doymuşsam akşam çok yemiyorum yani bu şekilde kalır gibi menüm.
tamamdır kaptan :)kızlar bugünkü menüleri akşam yazın ki takibi kolay olsun.
Akşam güncelleyeceğim tekrardan. Spor vs hiç yok şu an aksama kadar yapayım biraz bişeyler :)kızlar bugünkü menüleri akşam yazın ki takibi kolay olsun.
Öğlen, ara, akşam hepsi biyerde toplanmışBugün nispeten sağlıklı beslendim ama en önemlisi doymuş hissediyor olmam. İnşallah bu şekilde devam eder.
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
3 cherry domates
2 dilim kepek ekmek
Öğle
Tavuk ızgara
1,5 kepek ekmek
10 çiğ fındık
1 muz
1 portakal
1 elma
Ara
3 catal helva
Günüm bu şekilde gidiyor. Abur cuburlar da var ama daha sağlıklıdır en azından diye tatlı niyetine tahin helvası yedim. Normalde öğlen doymuşsam akşam çok yemiyorum yani bu şekilde kalır gibi menüm.
Evet birden yedim hepsini ama yavaş yavaş tv izlerken. Akşama çok acıkmıyorum eğer öğlen bu şekilde iyi yemişsem. İnşallah ekstralarm olmaz yarın iyi bir kiloyla başlangıç yaparım cuma tartılarına.Öğlen, ara, akşam hepsi biyerde toplanmış
Meyve miktari gayet cokken keske helva olmasaydi birdeBugün nispeten sağlıklı beslendim ama en önemlisi doymuş hissediyor olmam. İnşallah bu şekilde devam eder.
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
3 cherry domates
2 dilim kepek ekmek
Öğle
Tavuk ızgara
1,5 kepek ekmek
10 çiğ fındık
1 muz
1 portakal
1 elma
Ara
3 catal helva
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?