teşekkür ederim, hiç aklıma gelmemişti takip etmeliyim.moni birde nabzı takip ederseniz iyi olur bi ara sürekli acile gidiyordum ilaç kullandığım halde ayrı dr gittim ilacı değiştirdi ama benim nabzım çabuk yükseliyor dedim yine ek ilaç verdi sonrasında hiç sorun yaşamadım uzun Zaman oldu
geçmiş olsun canımGunaydin
Bu hafta benim hasta olma haftam sanirim. Halsizlik mide bozuklugunu atlattim guna bel bagrisiyla basliyorum. Yeni bi spor vs de denemedim aksina cok da hafif spor yaptim bu hafts ama belim neden agriyor olabilir
iyiyim bitanem hamdolsun
| + | +120p | + | +80p | + | + | . |
| + | m | +80p | + | + | +160p | . |
| +300p | + | + | - | + | - | . |
| +120p | +120p | +120p | + | +120p | - | . |
| - | - | + | + | +120p | + | . |
| + | +85p | + | - | - | - | . |
| +240p | + | + | +180p | + | +90p | . |
| + | - | - | - | - | + | . |
| + | + | - | - | - | - | . |
| +210p | +310p | +240p | +225p | +195p | +135p | . |
| +240p | +300p | +460p | +550p | +280p | +235p | . |
| + | +270p | + | + | + | - | . |
| +90p | + | + | + | +90p | +140p | . |
Y Ya habibi | - | - | - | - | - | - | . |
G gulsahhh01 | +90p | + | + | +360p | + | + | . |
O optumkibbye | + | + | +180p | + | + | +270p | . |
| + | + | + | + | - | - | . |
| +90p | +225p | +510p | +570p | + | + | . |
@Baby cat | +140p | +120p | +60p | +60p | + | +30p | . |
| + | + | + | - | - | - | . |
| +65p | - | - | - | - | - | . |
| +50p | +120p | + | - | - | - | . |
@Amor-a | m | +75p | +135p | +60p | +120p | +30p | . |
@Kumsal ve deniz | m | - | + | - | - | + | . |
| m | m | m | - | + | + | . |
@_happy_mom_ | m | m | m | - | - | - | . |
teşekkür ederim, hiç aklıma gelmemişti takip etmeliyim.
geçmiş olsun canım
iyiyim bitanem hamdolsun
Ahhh efserim ben her gün o sınavdayımGünaydınbulunduğum il de kar tatili verildi bende çocuklarla evde sevdikleri yemekleri yapacağım başlıyor irade sınavım
Günaydın kardeş takım
Kaçamaksız bir perşembe diliyorum hepinize, tartı öncesi güzel kilolar gitsin
Çok haklısın herkesin bünyesi, zevkleri farklı oluyor. Ben henüz miktarları düşüremedim ve içeriklerde de kaçamak çok. İnşallah düzenli hale getiririm.herkesin metabolizması yaşam şekli hareketliliği vs farklı,bu yüzden menüler de farklı olmalı,mesela benim şartlarıma göre menülerim az görünse de doyuyorum,sağlıklı şeylerle doymak önemli aç kalırsan sonrası fena oluyor biliyorsundur,hepimiz yaşadık böyle şeyler,beni karbonlar acıktırıyor yememeye çalışıyorum ama ekmekle daha iyi doyuyorum diyen var yada o da ihtiyaç diyen var ben ekmek yersem çabuk acıkıyorum ondan yemiyorum,o yüzden suçluluğa kapılma sevdiğin sağlıklı şeylerle menülerini planla,çatlayana kadar değil ama doyana kadar ye gönül rahatlığıyla,imkanı olup planlı gidenler daha başarılı oluyor,umarım kızmazsın naçizane bir ablatavsiyesi
MaşallahÇoçuklar kestane istedi bu hafta benim listemde yokçok şükür başarıyla savuşturuldu yapıp odama kaçtım siz yiyin ben geliyorum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?