Hoşgeldin canım.ben de yeni başladımBen doldurarak başlayayım o vakit :)
İsminiz (İsteğe Bağlı ): Fanfann :)
Yaşınız : 29
Boyunuz:165
Mesleginiz: İç mimar-proje sorumlusu
Şu anda çalışıyor musunuz: evet
Evli/bekar:bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:Ankara
Kilo alma hikayeniz :Stres ve moral bozukluğuna bağlı sürekli yemek yemek ve bunu alışkanlık haline getirmek((((
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: kendim için istiyorum. o zaman kendimi daha iyi hissedeceğime inanıyorum.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : yay burcu kadını olarak tanımlayayım :)
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır olmadı.
Şu anki kilonuz: 56
Hedef kilonuz:49-50
Hosbulduk canim sende hosgeldin:)Hoşgeldin canım.ben de yeni başladım
Hoş gelsin canm ins hakkında hayırlısı olurMerhabalar, Yarışmamıza katılmak istedim, buraya davet edildim, çok teşekkür ederim. Kuralları ilk sayfada var sanırım bir okuyacağım. Çok fazla kilom yok fakat veremiyorum. mide rahatsızlıpım var dikkat etmem lazım aslında dikkat etmiyorum.
son aylarda hızla kilo alıyorum çok aşırı yemek yiyorum. 56 kiloyum önceden 48-49 kilo idim. şimdide 49-50 arası olmak istiyorum inşallah.
evet canım ama takımda ki paylaşımın da önemli liste için, yani o kiloya indiğinde bir süre daha bekleyebilirsin.Kaptanımmoni ben izinden döndüğüm için izne gittiğim kilo olan 62.3 e düşünce mi listeye giriyorum?
ilk sayfamızda yazıyor yaptığın sporun puan değeri, öğrenene kadar sen sporu bildirirsin ben hesaplarım.Bir de puanlama nasıl yapılıyor spor vs için onu bilmiyorum
Gezom doğum günun kutlu olsun.yeni yaşin sana katlayarak mutluluk getirsin insallah.kızımla bir gün arayla doğum günunüz :)Bugün kızım ve torunlar geldi, doğum günümü kutlamak için. Pasta yoktu, çocuklar heves edince 4 dilimlik pasta aldım. Mum üfledik ben 1 lokma bile yemedim. Cümbür cemaat bizde kalacaklar. Çook işim var çook
Karbon sana yaramamıs saraUyudunuzmu millet bu saatte uyunurmu hiç 
Bizim uykumuz kaçtı eşimle oturuyoz
Gidip paça çorbasımı içsek diye düşünüyoruz
Yoksa aerobikmi yapsam
En sonunda moni gidecek
Teşekkürler canım
hoşbulduk çok teşekkür ederim. Hepimizin inşallahHoş gelsin canm ins hakkında hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?