Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Afiyet olsun

Günaydın kızlar

Dün ki menüm
Zaten üZüntümü ve diyet yapamadığımı söylemiştim
Dün resmen faciaydı
İyi olmadığını biliyorum yani ...
Üzgünüm

Kahvaltı :
Saat 09:00
Bir zeytinli,Bir patatesli poğaça

Ara:
Bir- iki avuç sarı leblebi
Minik hobby
Bir paket kremalı bisküvi

Akşam
18:00
Bir peynirli gözleme
Spagetti bir tabak ama ortasına doğru koyulmuş tabağın. Çokça değildi
Bir kase mercimek çorbası
Salata

Ara
Bir küçük elma
Yarım mandalina

Su:330 luk şişe sadece

Spor : 30 dakika yavaş tempo yürüyüş

moni

Bir gün önce de bir kare bitter (regl olacağımdan) hurma yedim baya) ve baklava yedim (arkadaş ısmarlamıştı araba almış) onu kutlamıştık
Ama söyleyemedim utancımdan
Vijdan azabı yapacağıma şimdi söylüyorum
Zararın neresinden dönsen kâr ve deneme sürecindeyim
Hatırladıklarım bunlar
Başka olduysa affola!
Bundan sora daha dikkatli olacağım inşallah
Kusura bakmayın tekrardan

Tabiki B şıkkı canım

Aynen bundan sonra her şeyi yazacağın bilinciyle kendini daha iyi dizginleyebilirsin. Hatanı bildiğinden menünü eleştirmeyeceğim. Eleştiri diyorum çünkü yorumlanmaz gibi. Yediklerine dikkat et ve suyunu arttır çok şey yedin ama su hiç içmedin bu da ödeme neden olur. Kilo alırsın. Yediklerini hem azalt hem de sağlıklı olmasına dikkat et. Ben arkadaşlarıma gittim perşembe günü. Bir sürü şey yapmışlardı ama diyet yapıyorum deyip yemedim. Sadece 1 bardak çay içtiydim. Hoş bir durum olmayabilir ancak kilo vermek istiyorsak az bi dişimizi sıkmalıyız. Sonunda mutlu olacağız çünkü. Yiyip yiyip pişman olmaktan ve vicdan azabı çekmekten iyidir bence.

İnşallah
Teşekkür ederim

Nasılsın canım, beni hatırladınmı
Hatırlamaz mıyım? Sen ve moni 2. Takımın zor günlerinde bize çok destek olmuştunuz.ne kadar teşekkür etsek az.sonra ben sunava hazırlandığım içşn izin almıştım.sınavım yeni bitti tabi artı olarak kilolar döndü.ama sorun yok geldikleri gibi gidecekler.

aa doğum günün müydü..
sağlıkla, mutlulukla, huzurla ve tüm sevdiklerinle beraber nice güzel yaşlara, doğum günün kutlu olsun gülüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…