Günaydın kızlar bugün tartımdan hiç memnun değilim ya dünkü bulgurdan yada çok erken saatte tartıldığım için artı gördüm bugün normalde öğlene doğru tartılıyorum bugün 8de tartıldım
Cuma günü 69,7
Bugün 70,0
Fark +300
Sagol canm zaten bizde birbirmizi tutmasak kimsenin bizi tutacagi yoko hiç belli olmuyor canım haşimatocuğum var ya ödemle kanki kendisi o yüzden çok güvenemiyorum ama önemli olan yağdan gitmesi inşallah yağdan gitmiştir
tebrik ederim canım bende seni tutuyom valla birbirmizi hiç bırakmayalım sıkı tutalım
Teşekkür ederim canım
Canım bende senin gibi Eylül'de başladım 82 kiloyla kirkim yeni çıkmıştı diyetisyene gittim iki ayda 10 kilo verdim ama sonra diyetisyeni bıraktım iki ay sonra yine başladım eğer birakmasaydim belki de 60 lara gelmistim neyse olsun şu anki motivasyonum güzel inşallah hiç bitmez hedefim Nisan sonunda tatile gideceğiz insallah ozamana kadar 57 olurumİnşallah
Azim, istikrar ve motivasyon olunca oluyor
11 Eylülde 72 kiloyla başladım ben bu serivene sonuna da epey yaklaştım
Yavaş yavaş olur o gruba geleli 1 aydan azcık fazla olmasına rağmen bi 4 aylık diyet geçmişim var
İnşallah kendini motive edersen olur
Azminden ve motivasyonundan hiç kaybetme
Sonunda başarılıyor
Amiin. Olursun kilo azim ve sabırla veriliyor gerçekten. 59a bir kaç günde değilde 4 ayda düştüm.
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Göster ya nodüllerini sağlık ihmale gelmez. Erken teşhis her zaman önemlidir.
Sagol canm zaten bizde birbirmizi tutmasak kimsenin bizi tutacagi yok
Buraya gelmiyorsun çünküGunaydin arkadaslar bugun +200 artisla geldim diyete adapte olamiyorum bir turlu
CUMA 68.2
BUGUN 68.4
FARK + 200moni
Çok geçmiş olsun yaBoğazların ağrıyor arkadaşlar ya grip değil ama bgazimdaki nodullerim çok agriyo tahlilleri yaptırdım bir türlü göstermeye gidemedim
EkürümGünaydın Kızlar
Cıma başlamıştım henüz giden birşey yok.sabitim 67.7
Biyopsi istemis benden istemiyorum ya çok canm aciyo 2 defa yaptırdım.yaptirmasam agrim var çok en ufak sinirlenmeye uzulmeye gelmiyor çok ağrıyor..Çok agresigimm
| +210p | +265p | +185p | . | . | . | . |
| - | +150p | + | . | . | . | . |
| +120p | +120p | + | . | . | . | . |
| + | + | + | . | . | . | . |
| + | + | - | . | . | . | . |
| - | - | +50p | . | . | . | . |
| +130p | +180p | +360p | . | . | . | . |
| + | +50p | + | . | . | . | . |
| +68p | +90p | +360p | . | . | . | . |
| m | m90p | +80p | . | . | . | . |
O optumkibbye | + | - | +150p | + | . | . | . |
Y Ya habibi | + | +45p | +20 | . | . | . | . |
G gulsahhh01 | + | + | + | . | . | . | . |
| - | - | - | . | . | . | . |
@Baby cat | + | + | +40p | . | . | . | . |
@Amor-a | - | - | +90p | . | . | . | . |
@Kumsal ve deniz | + | + | + | . | . | . | . |
| +315p | - | +315 | . | . | . | . |
@_happy_mom_ | +330p | +250p | +360p | . | . | . | . |
G guziss35 | + | +145p | +80p | . | . | . | . |
@cascade- | + | + | +210p | . | . | . | . |
| + | + | +180p | . | . | . | . |
@Kurabiyemusavir | + | + | +120p | . | . | . | . |
S Sade01 | +160p | +160p | + | . | . | . | . |
| + | +90p | - | . | . | . | . |
Dört gözle bekleniyor o tatilBenim bugün tatil. Benim salı sendromu var. Bu hafta olmaz sendrom ama 4 gün sonra 14 gün tatilim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?