Günaydın
Kilon zaten çok yok, o yüzden hemen artıya geçiyor olabilirsin :)))
Oynama çok olur az kilolarda
Vaovv süpersinKilo bildireyim hemen
Cuma günü : 79.0
Bugün : 78.2
Fark : - 800 gr
Sağol canım sende öyleRakibim süper vermişsin ama
Evet ya hâlâ çok kötüyümPamugum geçmiş olsun kıyamam hastalıktan bişi yiyememişsinki
Hastayım tatlım bilerek ve isteyerek değil bunları da yoğun çabayla yedimAynen deme insanlar anlamıyorlar azcık kilo verince tamam sen böyle güzelsin daha kilo verme, diyet yapma vs diyip duruyorlar sinir bir durum oluyor.
Kız sen niye bu kadar az yedin? Tamam kapısıyoz da sağlığını ihmal etme. Bak alırım kaptandan sopasını
Öğle?
Yağsız tuzsuz bir salata ise eğer 8 kalori ediyor
Kurabiyelerin fazla olmuş proteinin az olmuş
Kurabiyenin tarifini verir misin? yapmak isteyen olursa yapar. 2 hafta sonra misafirlerim gelecek o zaman yapabilirim ben de
Ben yine derim salatayı sen alışana kadar
Her gün itinayla salata hatırlatılır
Ben de yapmayı düşünenlerdenim bakalım ne ara yaparım.
Ya da fazla düşünmeyip yarın direk yapayım
Sporunla suyunu yazmamışısın
Evet canım ya çok ağır geçiriyorum tesekkur ederimPamugum ne oldu hastamisin kuzum gecmis olsun
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin ama şuan rekor sizde61.2
Bugün 60.3
-900 gr
Hastalıktan ötürü sağlıksız kilo verme var
İnşallah yaEvet biliyorum yine de önlemimi alayım modundayım
Kilonun azalınca ki en büyük problemi kalori açığı yaratmak da çok zorlaşmaya başladı.
Olsun ama hedefime geleceğim ve sonra da onu 1 yıl boyunca koruyacağım. 55.57 olarak 1 yıl koruyabilirsem kilom sabitlenirO zaman şimdiki hemencecik kilo almam
teşekkür ederim monicimHedefcim zaman zaman hepimizde oluyor bu tür kırılmalar, hemen toparlanmazsan ipin ucu kaçar.
lütfen toparlan ve paylaşıma başla, menü vermelisin. Daha ne kadar kafanı kuma gömebilirsin ki? inan kendini daha iyi hissedeceksin. Listede olduğunu da hatırlatırım.
Ödemler gitmeye başlamış saracm o yüzden bende seni tutuyorum yarışımızda
Kilo bildirimi
Cuma 78.2
P.tesi 77.7
Fark -500
Vaovv süpersinmassallah
Hastayım tatlım bilerek ve isteyerek değil bunları da yoğun çabayla yedim
İnşallah ya
50 lerde olmak çok güzel bir duygudur :))
Boyun kaç?
maşallah darısı bizim başımızaÇok geçmiş olsun yemeyi ihmal etme sağlılığın daha da kötü olur
Aynen 50lerde olmak çok iyi kaç yıldır ilk kez ellilere geldimEn son üniv 1. sınıftayken 50lilerdeydim sonra daha da görmedim. Ki 7 yıl önceydi bu
Boyum 163
Ayyy canm aplam
Hani beni tutuyordun ya
Sağol :))afiyet olsun çok iyi ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?