O zaman süper olurÇok geçmiş olsun yemeyi ihmal etme sağlılığın daha da kötü olur
Aynen 50lerde olmak çok iyi kaç yıldır ilk kez ellilere geldimEn son üniv 1. sınıftayken 50lilerdeydim sonra daha da görmedim. Ki 7 yıl önceydi bu
Boyum 163
Ay darısı bize inşallah benimde hedefim 57 olmak şuan 72 kiloyum İnşaallah olurumÇok geçmiş olsun yemeyi ihmal etme sağlılığın daha da kötü olur
Aynen 50lerde olmak çok iyi kaç yıldır ilk kez ellilere geldimEn son üniv 1. sınıftayken 50lilerdeydim sonra daha da görmedim. Ki 7 yıl önceydi bu
Boyum 163
Ablam bende çok özledim seni@Antepia27 fatmam nasılsın canim ?cok özledim hepinizi
@obezzto canim dünürüm ne yapiyon bakimayy sanki yıllardır yokmuşum gibiyim
maşallah darısı bizim başımıza
O zaman süper olur
Boyuna göre kilo
Özendim yaa :))
Bende en son 8-9sene önce 50li kilolardaydim inş tekrar gorurum
Ay darısı bize inşallah benimde hedefim 57 olmak şuan 72 kiloyum İnşaallah olurum
Boğazların ağrıyor arkadaşlar ya grip değil ama bgazimdaki nodullerim çok agriyo tahlilleri yaptırdım bir türlü göstermeye gidemedim
Biyopsi istemis benden istemiyorum ya çok canm aciyo 2 defa yaptırdım.yaptirmasam agrim var çok en ufak sinirlenmeye uzulmeye gelmiyor çok ağrıyor..Çok agresigimm
Canım cocuklarimi bırakacak kimsem yokkiİnşallah
Azim, istikrar ve motivasyon olunca oluyor
11 Eylülde 72 kiloyla başladım ben bu serivene sonuna da epey yaklaştım
Yavaş yavaş olur o gruba geleli 1 aydan azcık fazla olmasına rağmen bi 4 aylık diyet geçmişim var
İnşallah kendini motive edersen olur
Azminden ve motivasyonundan hiç kaybetme
Sonunda başarılıyor
Amiin. Olursun kilo azim ve sabırla veriliyor gerçekten. 59a bir kaç günde değilde 4 ayda düştüm.
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Göster ya nodüllerini sağlık ihmale gelmez. Erken teşhis her zaman önemlidir.
Canım cocuklarimi bırakacak kimsem yokki
sO agresifliği, siniri nodüller yapıyor işte. O yüzden sonucu bi an önce öğren de tedavine başla. Tedaviden son agresiflik gider.
Ins canm biyopsiden korkuyom çok agrim var ama
s
Canım özür dilerim kapatan eslestirme yapmış sanirsam bizi eslestirmis yoksa ben mi yanlış anldim birbirimizeBen anlamadım mesajı desem
Hadi ya kötü oldu işte.
Keşke bi çaresini bulabilsek
Canım özür dilerim kapatan eslestirme yapmış sanirsam bizi eslestirmis yoksa ben mi yanlış anldim birbirimize
Wydra teşekkür ederim canım motivasyonu şu an gayet iyi incelediğimiz gördükçe daha çok motive oluyorum insanla bi de ne kadar zayıflamışsın falan dedikçe iyice gaza geliyorum
Ay teşekkür edrim canmmBu hafta rekabet eşleştirmeleri yapıldı.
Birbirimizle değil de başka kişilerle rakibiz
Pamukprncess le ben rakibim
Sen deEfser le rakipsin
Aynen incelmeye başladıkça aynanın karşısında daha çok vakit geçirir oldum. Kıyafetlerimi bile ayna karşısında giyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?