Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

O zaman süper olur
Boyuna göre kilo
Özendim yaa :))

Ay darısı bize inşallah benimde hedefim 57 olmak şuan 72 kiloyum İnşaallah olurum

maşallah darısı bizim başımıza

İnşallah
Azim, istikrar ve motivasyon olunca oluyor
11 Eylülde 72 kiloyla başladım ben bu serivene sonuna da epey yaklaştım

O zaman süper olur
Boyuna göre kilo
Özendim yaa :))

Yavaş yavaş olur o gruba geleli 1 aydan azcık fazla olmasına rağmen bi 4 aylık diyet geçmişim var

Bende en son 8-9sene önce 50li kilolardaydim inş tekrar gorurum

İnşallah kendini motive edersen olur
Azminden ve motivasyonundan hiç kaybetme
Sonunda başarılıyor

Ay darısı bize inşallah benimde hedefim 57 olmak şuan 72 kiloyum İnşaallah olurum

Amiin. Olursun kilo azim ve sabırla veriliyor gerçekten. 59a bir kaç günde değilde 4 ayda düştüm.

Boğazların ağrıyor arkadaşlar ya grip değil ama bgazimdaki nodullerim çok agriyo tahlilleri yaptırdım bir türlü göstermeye gidemedim

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Göster ya nodüllerini sağlık ihmale gelmez. Erken teşhis her zaman önemlidir.

Biyopsi istemis benden istemiyorum ya çok canm aciyo 2 defa yaptırdım.yaptirmasam agrim var çok en ufak sinirlenmeye uzulmeye gelmiyor çok ağrıyor..Çok agresigimm

O agresifliği, siniri nodüller yapıyor işte. O yüzden sonucu bi an önce öğren de tedavine başla. Tedaviden son agresiflik gider.

Canım cocuklarimi bırakacak kimsem yokki

Canım özür dilerim kapatan eslestirme yapmış sanirsam bizi eslestirmis yoksa ben mi yanlış anldim birbirimize

Bu hafta rekabet eşleştirmeleri yapıldı.
Birbirimizle değil de başka kişilerle rakibiz
Pamukprncess le ben rakibim
Sen de Efser le rakipsin

Wydra teşekkür ederim canım motivasyonu şu an gayet iyi incelediğimiz gördükçe daha çok motive oluyorum insanla bi de ne kadar zayıflamışsın falan dedikçe iyice gaza geliyorum

Aynen incelmeye başladıkça aynanın karşısında daha çok vakit geçirir oldum. Kıyafetlerimi bile ayna karşısında giyiyorum

Ay teşekkür edrim canmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…