artık inanmaya başlayacam nazara dünden beri görenler hep ne kadar inceldin liseli kızlara benzedin diyorlar bi tarafını kaşı valla yapıyorlar gülüp geçiyorum ama ne bileyim ya-800 nazar degdi tabiki
Gecmis olsun .
Kas gevşetici krem sursen iyi gelir geçmiş olsun kötü ağrır
Saram ben dün gece agridan uyuyamadim belimde ciddi şiddetli agrım var geçmiş olsun cnm sanada kasgevsetici bişey sürüp sıcak uygulama yap bitanemboynum tutuldu ya nasıl oldu anlamadım bir anda sanki omuzumdan aşağıya bişey boşaldı boynumu döndürmekte zorlanıyorum
10 günlüğüne Türkiye’ye gidiyoruzzz çok mutluyum buraya da yazayım dedim
Saram ben dün gece agridan uyuyamadim belimde ciddi şiddetli agrım var geçmiş olsun cnm sanada kasgevsetici bişey sürüp sıcak uygulama yap bitanem
İnşallah canım ay sonunu iple çekiyorum çok özledim annemler çoookgüle güle git güle güle gel canım
geçmiş olsun.sabahtan beri ağrı olmayıp durduk yere olduysa bir dr görün muhakkakboynum tutuldu ya nasıl oldu anlamadım bir anda sanki omuzumdan aşağıya bişey boşaldı boynumu döndürmekte zorlanıyorum
Benden kopya çektin deyilmi10 günlüğüne Türkiye’ye gidiyoruzzz çok mutluyum buraya da yazayım dedim
Geçmiş olsun, benimde omuzlarım tutukboynum tutuldu ya nasıl oldu anlamadım bir anda sanki omuzumdan aşağıya bişey boşaldı boynumu döndürmekte zorlanıyorum
hadi bakalım, hoşgel10 günlüğüne Türkiye’ye gidiyoruzzz çok mutluyum buraya da yazayım dedim
Sanada geçmiş olsunSaram ben dün gece agridan uyuyamadim belimde ciddi şiddetli agrım var geçmiş olsun cnm sanada kasgevsetici bişey sürüp sıcak uygulama yap bitanem
oy kuzum seninde çilen, geçmiş olsunboynum tutuldu ya nasıl oldu anlamadım bir anda sanki omuzumdan aşağıya bişey boşaldı boynumu döndürmekte zorlanıyorum
saram ben 80 kiloya inince ayn şeyleri duydum hep ve tekrar 100 kiloya dayanmıştım.artık inanmaya başlayacam nazara dünden beri görenler hep ne kadar inceldin liseli kızlara benzedin diyorlar bi tarafını kaşı valla yapıyorlar gülüp geçiyorum ama ne bileyim ya
Saram ben dün gece agridan uyuyamadim belimde ciddi şiddetli agrım var geçmiş olsun cnm sanada kasgevsetici bişey sürüp sıcak uygulama yap bitanem
geçmiş olsun kızçelerGeçmiş olsun, benimde omuzlarım tutuk
Sağol kaptangeçmiş olsun kızçeler
Ailen burda mi canm ? Ne zaman geliyorsunuz ? Senin adina cok sevindm10 günlüğüne Türkiye’ye gidiyoruzzz çok mutluyum buraya da yazayım dedim
OyyyBükemediğin rakibi öpeceksin demiş atalarımız
Gecmis olsun canm kas gevşeticin varsa kullan rahatlatir insallahboynum tutuldu ya nasıl oldu anlamadım bir anda sanki omuzumdan aşağıya bişey boşaldı boynumu döndürmekte zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?