- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
- 108
Harfi harfine ayni seyleri yasadiM hele benim elti ben 65lere inince 62 felandi o da aman bana yetiştin diyip oda diyete girip 56 lara düştü
Ee boşa dememisler kumanin gemisi yürümüş eltinin gemisi yürümemiş diye
Bu sefer daha düşük söyle, yırtsın biyerleriniHarfi harfine ayni seyleri yasadiM hele benim elti ben 65lere inince 62 felandi o da aman bana yetiştin diyip oda diyete girip 56 lara düştü
Ee boşa dememisler kumanin gemisi yürümüş eltiningemisi yürümemiş diye
saram ben 80 kiloya inince ayn şeyleri duydum hep ve tekrar 100 kiloya dayanmıştım.nefret ediyorum insanların bu bakışlarından
oy kuzum seninde çilen, geçmiş olsunoku kendini bol bol, bizde okuyalım
Geçmiş olsun, benimde omuzlarım tutuk
sara_28 geçmiş olsun
Gecmis olsun canm kas gevşeticin varsa kullan rahatlatir insallah
Ahahahahah iyi fikir gezo bi düseyim nasipse o kilolara sorunca öyle yapacagim artikBu sefer daha düşük söyle, yırtsın biyerlerini
Bende 65 e düşünce insanlar kilo vermeyi bu hayatta bi ben basarmışım gibi konuşa konuşa beni nazarlariyla tekrar 80lere cikardilar
Ooo çok sevind,m hayırlı yolculuklarr
Çok geçmiş olsun katı hindistan cevizi yağın varsa masaj yaparak sür çok iyi geliyor ağrılara benim belime çok iyi gelmişti
Vereyim bi nazar duası ablama
Hakikaten etkili bi dua yazabilirim size okuyup okuyup üflersiniz kendinize
Ama banlanır mıyımDinle ilgili konuşmak yasak ya
aynen.. dogumdan sonra eve geldigimde 65 kiloydum 63 kiloya dusdum eltim ay nasil zayiflamissin sana yakismamis yuzun cokmus kilolu halin sana yakisiyor falan filan iste :/// 2 yillik evliyim geldigimden beri kendisi diyette ben yeni gelmisdim 90 kilo civariydi suanda diyette 100 kilo nasil diyetse artik . Kendisi iradesine sahip cikamiyor. Ben 1 kilo zayifladimmi guzel gozukmuyormusumm çokta tınnn
ne dertliymişiz
hiç sorma canım ya kilolu olsan ayrı dert kilo versen ayrı dert insanlar kötü niyetli olmasın oldularmı konuşacak bişey mutlaka bulurlar bende nefret ediyorum
sorma aynenbide 1,58 boyumla 80kiloyken bana sanki 50 kiloymuşum gibi davrandılar
ya evet sanki bizden başkası kilo veremiyor isteyin gayet edin sizde verin
hindistan cevizi yağım var canım akşam süreyim
nazar duasını özelden yaz istersen buradan sıkıntı olmasın
Zahmetsiz rahmet istiyorlar olmuyor işte. Zahmete katlanmak istemiyorlar ki onların kilo vermesi bu gün az yedim 3 5 kilo vermiş olayım. Bakıyor vermedi aaa şu börekler güzelmiş yiyeyim bari.
Sür sür bana çok iyi gelmişti inş sana da şifa olur. Sen yine de doktoru ihmal etme ama
Tamam yazıyom.
geçmezse giderim canım inanki doktordan da bıktım şu ara çok fazla muhatap oldumya ilaçlardı doktordu derken ooof oooof yarında nörolojide kontrolüm var bakalım
hanımlar size bişey soracam benim bugünlerde iştahım çok arttı uzun zamandı böyle olmamıştı ne yesem diye düşünüyorum sanki doymuyorum kortizonların etkisi olabilirmi acaba yarın diyetisyenimede soracam bunu
Ben sağlık sorunu olmasa bile doktora gitmek istemiyorum. Şimdi diyete başlayınca her ay gidip kan tahlili yaptırıyorum 1 ayım doldu hiç gitmek istemiyorum ama bu hafta mecbur gidecem. Diyetisyene gitmediğim için hatam var mı yok mu en iyi böyle görüyorum.
İlaçlardan olma ihtimali çok yüksek o değilse de o zaman stres vs varsa duygusal değişimler de iştahı arttırıyor
iyi yapıyorsun canım tahlillerini ihmal etme
kortizonun etkisi geçse bir an önce iyi olacak valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?