Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Harfi harfine ayni seyleri yasadiM hele benim elti ben 65lere inince 62 felandi o da aman bana yetiştin diyip oda diyete girip 56 lara düştü
Ee boşa dememisler kumanin gemisi yürümüş eltinin gemisi yürümemiş diye
Bu sefer daha düşük söyle, yırtsın biyerlerini

saram ben 80 kiloya inince ayn şeyleri duydum hep ve tekrar 100 kiloya dayanmıştım. nefret ediyorum insanların bu bakışlarından

hiç sorma canım ya kilolu olsan ayrı dert kilo versen ayrı dert insanlar kötü niyetli olmasın oldularmı konuşacak bişey mutlaka bulurlar bende nefret ediyorum

hindistan cevizi yağım var canım akşam süreyim

nazar duasını özelden yaz istersen buradan sıkıntı olmasın

Benim annemin arkadaşını hatırlattı bana kadın her akşam yürüyüşe çıkardı az bi mesefe değildi ha gitti 2 saatlik yol yürüyordu ama kilo alıyor vermiyordu. 4 ay boyunca yürüdü baktı kilo veremiyom bıraktı. Sebebi de yürürken acıkıyormuş alıyormuş 5 liralık ekmek yiye yiye gidiyormuş. Bu olay on yıl önce yaşandı o zamanın 5 lirasıylan hesap edin. O geldi aklıma diyette ama kilo alıyor

ne dertliymişiz

hiç sorma canım ya kilolu olsan ayrı dert kilo versen ayrı dert insanlar kötü niyetli olmasın oldularmı konuşacak bişey mutlaka bulurlar bende nefret ediyorum

Dertler bitmez ki şu an bekarım evlen evlen baskısı. Çünkü insanlar bıkmadan usanmadan bütün insanların kendileri gibi olmasını isterler bu yüzden de var güçleriyle çalışırlar. Ne yapsak beğendirememe nedenimiz bu işte. Evlensen çocuk, çocuk yapsan 1 çocuk daha vs derken sürekli bişeyler bulurlar. Kilolusun kilo ver, kilo verdin zayıflıktan ölecen kilo al.
Bu yaz gideyim başlarlar kilo al diye ben biliyorum malımı ama dinleyen kiim

ya evet sanki bizden başkası kilo veremiyor isteyin gayet edin sizde verin

Zahmetsiz rahmet istiyorlar olmuyor işte. Zahmete katlanmak istemiyorlar ki onların kilo vermesi bu gün az yedim 3 5 kilo vermiş olayım. Bakıyor vermedi aaa şu börekler güzelmiş yiyeyim bari.

hindistan cevizi yağım var canım akşam süreyim

nazar duasını özelden yaz istersen buradan sıkıntı olmasın

Sür sür bana çok iyi gelmişti inş sana da şifa olur. Sen yine de doktoru ihmal etme ama
Tamam yazıyom.

geçmezse giderim canım inanki doktordan da bıktım şu ara çok fazla muhatap oldumya ilaçlardı doktordu derken ooof oooof yarında nörolojide kontrolüm var bakalım

geçmezse giderim canım inanki doktordan da bıktım şu ara çok fazla muhatap oldumya ilaçlardı doktordu derken ooof oooof yarında nörolojide kontrolüm var bakalım

Ben sağlık sorunu olmasa bile doktora gitmek istemiyorum. Şimdi diyete başlayınca her ay gidip kan tahlili yaptırıyorum 1 ayım doldu hiç gitmek istemiyorum ama bu hafta mecbur gidecem. Diyetisyene gitmediğim için hatam var mı yok mu en iyi böyle görüyorum.

İlaçlardan olma ihtimali çok yüksek o değilse de o zaman stres vs varsa duygusal değişimler de iştahı arttırıyor

iyi yapıyorsun canım tahlillerini ihmal etme
kortizonun etkisi geçse bir an önce iyi olacak valla

Arkadaşlar çok belli değil ama fotodaki ter değil ıslaklık, öyle ki pembiş sütyen kolu bile belli :) ama neden böyle çünkü bu bacınız hırs yaptı ve yağmurun altında bisiklet sürdü :)) olcak inşallah. İlk gün bi hata yaptım ama yavaş yavaş aşacağım hataları

Eklentiler

• IMG_20190114_173027_749.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…