Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

10 günlüğüne Türkiye’ye gidiyoruzzz çok mutluyum buraya da yazayım dedim

Ooo çok sevind,m hayırlı yolculuklarr

boynum tutuldu ya nasıl oldu anlamadım bir anda sanki omuzumdan aşağıya bişey boşaldı boynumu döndürmekte zorlanıyorum

Çok geçmiş olsun katı hindistan cevizi yağın varsa masaj yaparak sür çok iyi geliyor ağrılara benim belime çok iyi gelmişti

artık inanmaya başlayacam nazara dünden beri görenler hep ne kadar inceldin liseli kızlara benzedin diyorlar bi tarafını kaşı valla yapıyorlar gülüp geçiyorum ama ne bileyim ya

Vereyim bi nazar duası ablama
Hakikaten etkili bi dua yazabilirim size okuyup okuyup üflersiniz kendinize
Ama banlanır mıyım Dinle ilgili konuşmak yasak ya

saram ben 80 kiloya inince ayn şeyleri duydum hep ve tekrar 100 kiloya dayanmıştım. nefret ediyorum insanların bu bakışlarından
Bende 65 e düşünce insanlar kilo vermeyi bu hayatta bi ben basarmışım gibi konuşa konuşa beni nazarlariyla tekrar 80lere cikardilar

Bende 65 e düşünce insanlar kilo vermeyi bu hayatta bi ben basarmışım gibi konuşa konuşa beni nazarlariyla tekrar 80lere cikardilar

Aynen çünkü onlara göre kilo vermek mucize bişey şimdi bana da başladılar yeter daha kilo verme bu kadar verdin neyine yetmiyo falan diye de cıks dinlemiyorum onları İyi şeyler söyleyenleri bi dinliyorum o kadar

Wydra mervecm spor sonrasi ne yenmeli tam olarak bir bilgin var mi ? Ben gecen sefer diyet yaparken oglum cok küçük oldugundan spor yapamıyordum bir öncekinde de aksam yemeginden 1bucuk saat sonra yapiyordum sporu bu sefer öglen mecbur yapinca gelince ara ögün ne yiyecegimi bilemiyorum çünkü gayet acıkmış oluyorum

Aslında öyle diyenlere tamam deyip geçmek lazım.

Birde kendi basaramayinca baskasininda basaramamasini isteyen insanlar var onlara hayret ediyorm! Ayyy ben ne yapsam kilo veremiyorum asla gitmiyor sen nasil veriyorsun diyor yahu boğazina hakim olmazsan tabi veremezsin..
bide ayyy sen kiloluyken dha güzeldin yalani var ki nefret ediyorum o laftan

Proteinli şeyler yemek kaslara çok iyi gelir. Sporda yorulan kasların onarılmasını sağlar. Proteinin yanına karbon da yenilebilir. Bu git ekmek ye değil. Koyu yapraklı yeşil sebzelerde de karbon var, meyveler, portakal,muz, mısır greyfurt vs. karbonda karacağerde azalana glikojeni yeniler.
O yüzden ikisi beraber alınsa iyi olur. Mesela 1 portakal ve 1 bardak süt gibi kendi dengeni sağlayabilirsin.

Evet o da var kilo verecem diyince sen böyle çok güzelsin bence hiç kilo verme diyen olduydu. Çünkü kendilerini boğazlarını sıkma zahmetine katlanmıyor ki yiyim yiyim kilo verem diye düşünüyorlar resmen. Başkası verince de büyük bişey başarmış havasına giriyorlar. İnsanlar hep böyle boşuna dememişler kedi uzanamadığı ete mundar der diye. Verdiğimiz kilolalar uzanamadıkları et oluyor.

ya en yakınlarım yahu, çok kilolusun ölcen zayıfla, yeme, sen az ye vb. şeyler söylerken, zayıflamaya başlayınca benle mukayeseye başladılar kendilerini bu seferde. benden zayıf olcan, ay çok kilo aldım, sen zayıflıyosun ben şişiyorum, yeter daha zayıflama.. demeler.. eltilerim 80 kiloluk bana, evlendiğin haline döndün( ya 50 kiloydum nann evlendiğimde).. ve ben 3 ay içinde tüm verdiklerimi geri aldım, nasıl oldu hiç anlamadım bile..

Ya normal ara ögünüm o zaten de nedense kesmiyor beni tokluk gelmiyor valla Allah affetsin suan iki grissini biraz peynir yedim zaten öğlenki ekmek hakkimi da yiyememistm ekmek olmadığı icin varsin bugünde böyle olsun:)
sorma aynen bide 1,58 boyumla 80kiloyken bana sanki 50 kiloymuşum gibi davrandılar
Pişlikler

Harfi harfine ayni seyleri yasadiM hele benim elti ben 65lere inince 62 felandi o da aman bana yetiştin diyip oda diyete girip 56 lara düştü
Ee boşa dememisler kumanin gemisi yürümüş eltinin gemisi yürümemiş diye

Sözlerinden etkilenmişsindir.

Ya normal ara ögünüm o zaten de nedense kesmiyor beni tokluk gelmiyor valla Allah affetsin suan iki grissini biraz peynir yedim zaten öğlenki ekmek hakkimi da yiyememistm ekmek olmadığı icin varsin bugünde böyle olsun:)

Aynen olsun bugün böyle

aynen.. dogumdan sonra eve geldigimde 65 kiloydum 63 kiloya dusdum eltim ay nasil zayiflamissin sana yakismamis yuzun cokmus kilolu halin sana yakisiyor falan filan iste :/// 2 yillik evliyim geldigimden beri kendisi diyette ben yeni gelmisdim 90 kilo civariydi suanda diyette 100 kilo nasil diyetse artik . Kendisi iradesine sahip cikamiyor. Ben 1 kilo zayifladimmi guzel gozukmuyormusumm çokta tınnn

Harfi harfine ayni seyleri yasadiM hele benim elti ben 65lere inince 62 felandi o da aman bana yetiştin diyip oda diyete girip 56 lara düştü
Ee boşa dememisler kumanin gemisi yürümüş eltinin gemisi yürümemiş diye
Ooo fenaymis kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…