- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
azıcık
birazcık
küçücük
Belki vücut tipindende olabilir. Mesela aynı kilodayız, ben daha zayıf duruyom
Yada bana öyle geliyor.
Boyum 1.63
Denizliyemi gidiverdin
Anca uyuyunDükkanı kapaatttt tımmm
En son girip çıkan kilitlesin Eki Görüntüle 2225960
Kız ne üzülüyon, kıyamam. Benimde basenlerim şişman. Ben hiç agliyommu. Sen gayret et. Oldugu kadar, napalim, bizede böylesi düştü
Yok ya bir kişi daha demişti. O zaman 70 kiloydum .kilodan muhabbet açılınca , 70 kiloyum dediğimde gülümsemişti, bence 72-73 varsın az söylüyosun demişti. Şimdi sen de böyle söyleyince demek ki gerçekten olduğumdan kilolu gözüküyorum. Ben de kendimi aç bırakmazsam . tabi ne kadar aç bırakabilirim orası zor tabi ama hemen gitmeli bunlar ya sıkıldım artık. 1 senede 57den 74e çıkmak kolay psikoloji değil kurtulmak istiyorummmKız ne üzülüyon, kıyamam. Benimde basenlerim şişman. Ben hiç agliyommu. Sen gayret et. Oldugu kadar, napalim, bizede böylesi düştü
:)))))Beni içerde bırakmışsın
Menümü yazayım sonra bi geçmişi okuyayım.
Sabah;
Kahvaltıdan önce 1 bardak ceviz suyu, 4-5 adet ceviz.
1 haşlanmış yunurta, yarım domates, 1 küçük salatalık, 1 kase maydonoz-dereotu-nane yarım limon sıktım üzerine, 1 çay kaşığı şekersiz doğal fıstık ezmesi, 1 çay kaşığı zeytin ezmesi, 1 dilim tam tahıllı ekmek ve 1 fincan kayısı çayı.
Öğle;
2 yk etli kereviz, 1 yk yağsız quark.
Akşam;
1 kase tuzsuz-yağsız-terbiyesiz çorba, 1 yk taze fasulye, 2 yk pırasa, 3 ince dilim ızgara tavuk göğsü ve 2yk yoğurt.
Su 2,5 lt. 2 sade filtre kahve ve 1 fincan kapiçino.
Spor;
10 dk bisiklet
600 ip atlama
35 dk pilates
Spor harici 8.000 adım
moni Wydra
Yok ya bir kişi daha demişti. O zaman 70 kiloydum .kilodan muhabbet açılınca , 70 kiloyum dediğimde gülümsemişti, bence 72-73 varsın az söylüyosun demişti. Şimdi sen de böyle söyleyince demek ki gerçekten olduğumdan kilolu gözüküyorum. Ben de kendimi aç bırakmazsam . tabi ne kadar aç bırakabilirim orası zor tabi ama hemen gitmeli bunlar ya sıkıldım artık. 1 senede 57den 74e çıkmak kolay psikoloji değil kurtulmak istiyorummm
Kaşıklayacak birşey kalmamış oğlum sayesindeAbooov, kafanı tencerenin içinde hayal ettim, kaşıkla gülüm kaşıkla
Günaydın inşallahGünaydın kızlar hepimize mutlu bir gün olsun
Günaydın evet yaaGünaydın.dikkat Perşembe geldi çattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?