Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dogum sonrasi hemen kendiliğinden mi gitti canm yoksa diyet mi yaptn yine ? Suan 61 lerde felanmişsın baya gitmis masallah
Hastahaneden dondugumde 66 kiloydum 2 kilo kendiliğinden gitdi. Sonra gordum yok boyle olmucak ben işe koyuldum :) 64 le basladim. 4 kilo civarinda verdim. Bi 10 kiloda versem super olucak . :) İnsallah.

Hastahaneden dondugumde 66 kiloydum 2 kilo kendiliğinden gitdi. Sonra gordum yok boyle olmucak ben işe koyuldum :) 64 le basladim. 4 kilo civarinda verdim. Bi 10 kiloda versem super olucak . :) İnsallah.
Ayy ne güzel ben gittigim kiloyla geri döndüm 1 aydan fazlada hic kilom inmedi şaka gibi Masallah sana valla

Gunaydin arkadaslar bugun tarti yine arti gosterdi artik sinirlerim bozuluyor sindirim sistemim sorunlu kolonoskopi de yapildi.sonuc temiz kronik bir kabizlik Kilom.bu yuzden surekli inis cikista...
Aspir yagini tavsiye ettilrr siparis verdim kullanan oldu mu aranizda ya da benim gibi sorun yasayan var mi?
Sinameki ictim bugun mecburen

geleneksel kutsal perşembe sabahı balkon konuşmamı yapıyım
minnak ejderyalayımm,

malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
muhteşem bir takım % siyle listelerde eselim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum

yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz

o zaman dans

Rekor dogum kiloları bende ilkinde 30 ikincide 29 aldım 86-87 ile doğuma girdim ilkinde 55 e düştüm şimdi 61
Ahahhaha bende 30 kilo aldim dünyalari yemisim resmen diyorm asiri ekmek yedim midem bulandi ekmek yedim midem yandi gene ekmek yedim bide hep yatinca her yanimdan et fışkırıyordu

Bak canım. Bende kendimi çok ac bıraktım. Inan bir an önce zayıflamak bana o kadar haz verdiki, dünyadaki bütün tatlı çikolar bu kadar mutlu edemezdi.
Sonuç ne oldu? Yemeye başlayınca tekrar eskiye dönüyorsun.
Neyseki burdasın, bunu iyi degerlendir. Yiyerek, yavaş ve sağlıklı zayıfla

Teşekkür ederim

Süper ben 30 dakikayı zor yapıyorum şuanda yeni başladım
Az ile baslayip uavas yavas artirsan senin icin iyi olur.

günaydın kızlar ben geldim :)
67.8 ile döndüm tekrar
Tekrardan hosgeldiniz o zaman :)
Aspir yagini bilmiyorum ama
Sinamekiyi icmesen sagligin icin daha iyi olur dogal yollara basvursan daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…