Dogum sonrasi hemen kendiliğinden mi gitti canm yoksa diyet mi yaptn yine ? Suan 61 lerde felanmişsın baya gitmis masallah51 kiloydum evlendigimde :) hamile kaldigimda 55 kiloydum . Dogumda 75
Hastahaneden dondugumde 66 kiloydum 2 kilo kendiliğinden gitdi. Sonra gordum yok boyle olmucak ben işe koyuldum :) 64 le basladim. 4 kilo civarinda verdim. Bi 10 kiloda versem super olucak . :) İnsallah.Dogum sonrasi hemen kendiliğinden mi gitti canm yoksa diyet mi yaptn yine ? Suan 61 lerde felanmişsın baya gitmis masallah
Bu arada iş haberi bekliyordum olmadı
Ben devam eski işe
Gündüz pek yazamam galiba, sanırım, belki
Hayırlısı olsun canım inşallah daha iyi iş fırsatların olurBu arada iş haberi bekliyordum olmadı
Ben devam eski işe
Gündüz pek yazamam galiba, sanırım, belki
Afiyet olsun ben beğendim menünü
Bugun 90 dakika leslie yaptim.
Ayy ne güzel ben gittigim kiloyla geri döndümHastahaneden dondugumde 66 kiloydum 2 kilo kendiliğinden gitdi. Sonra gordum yok boyle olmucak ben işe koyuldum :) 64 le basladim. 4 kilo civarinda verdim. Bi 10 kiloda versem super olucak . :) İnsallah.
Ahahhaha bende 30 kilo aldimRekor dogum kiloları bende ilkinde 30 ikincide 29 aldım 86-87 ile doğuma girdim ilkinde 55 e düştüm şimdi 61
Çok sağol aminHayırlısı olsun canım inşallah daha iyi iş fırsatların olur
Ahahahaaaa
Bak canım. Bende kendimi çok ac bıraktım. Inan bir an önce zayıflamak bana o kadar haz verdiki, dünyadaki bütün tatlı çikolar bu kadar mutlu edemezdi.Yok ya bir kişi daha demişti. O zaman 70 kiloydum .kilodan muhabbet açılınca , 70 kiloyum dediğimde gülümsemişti, bence 72-73 varsın az söylüyosun demişti. Şimdi sen de böyle söyleyince demek ki gerçekten olduğumdan kilolu gözüküyorum. Ben de kendimi aç bırakmazsam . tabi ne kadar aç bırakabilirim orası zor tabi ama hemen gitmeli bunlar ya sıkıldım artık. 1 senede 57den 74e çıkmak kolay psikoloji değil kurtulmak istiyorummm
Az ile baslayip uavas yavas artirsan senin icin iyi olur.Teşekkür ederim
Süper ben 30 dakikayı zor yapıyorum şuanda yeni başladım
Tekrardan hosgeldiniz o zaman :)günaydın kızlar ben geldim :)
67.8 ile döndüm tekrar
Aspir yagini bilmiyorum amaGunaydin arkadaslar bugun tarti yine arti gosterdi artik sinirlerim bozuluyor sindirim sistemim sorunlu kolonoskopi de yapildi.sonuc temiz kronik bir kabizlikKilom.bu yuzden surekli inis cikista...
Aspir yagini tavsiye ettilrr siparis verdim kullanan oldu mu aranizda ya da benim gibi sorun yasayan var mi?
Sinameki ictim bugun mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?