inşallah canım aminn..Hamdolsun , efendimiz a.s. evliliklerde denkliği tavsiye etmiş , inşallah öyle oluruz .
inşallah. aslında hafta başı iyi gidiyordu. eksi gördüm ama bu hastalık olunca bozuldu. ilaçlar, hastalık, hareketsizlik ödem de oldu. tartılmadım o yüzden. ama yeniden düzene giricem.60kiloyum tabi Allah nasip ve kısmet ederse yeterki karşımıza olumsuzluk çıkmasın inşallah canım
BeennYaza kadar kimler ideal kilosuna gelip korumada olacak
Canım bende seni merak etmiştim seni etiketledim ama kaçırdın sanırım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin kendini toparla gel ama sakin kaçırmaSelam kızlar bu hafta hiç gelemedm bende aksilikler üst üste geldi malesef pazar disim apse yapti p.tesi bogaz agrisi ile uyandm feci gribim üstüne birde ishal ve mide bulantısı ile maf oldum kolumu kaldıracak halim yokyarin bildirim yapmaya gelrm ama düzenlene kadar buralarda olamayabilirm moni
esmerim çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. insan hasta olunca tadı tuzu kalmıyor.Selam kızlar bu hafta hiç gelemedm bende aksilikler üst üste geldi malesef pazar disim apse yapti p.tesi bogaz agrisi ile uyandm feci gribim üstüne birde ishal ve mide bulantısı ile maf oldum kolumu kaldıracak halim yokyarin bildirim yapmaya gelrm ama düzenlene kadar buralarda olamayabilirm moni
oo nilgüşüm gelmiş hoşgelmişşSelam arkadaşlar herkese yarına bol eksili bı gün dilerimmoni ben geldim şekerim gezinirken sana selam vereyim dedim
Yaza kadar kimler ideal kilosuna gelip korumada olacak
o ayrıldı canımcımsamanyolu rakibem de yok ortada ne zamandır göremiyorum ben
Monicim bu haftaki rakipleri paylasmismiydino ayrıldı canımcım
Aaa öyle mi geçen hafta rakiptik onunla daha ne ara gitti tüho ayrıldı canımcım
hayır bitanem, 15 tatil, pek girilmiyor diye paylaşmadımMonicim bu haftaki rakipleri paylasmismiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?