Çok geçmiş olsunSelam kızlar bu hafta hiç gelemedm bende aksilikler üst üste geldi malesef pazar disim apse yapti p.tesi bogaz agrisi ile uyandm feci gribim üstüne birde ishal ve mide bulantısı ile maf oldum kolumu kaldıracak halim yokyarin bildirim yapmaya gelrm ama düzenlene kadar buralarda olamayabilirm moni
Merhaba kızlar.dünden beri giremedim foruma ama hiç kaçamak yapmadım.bu cumadan ümitliyim.dünkü memüm
Sabah:sütlü muzlu chialı yulaf lapası
Öğle:chialı yoğurt,kuru kayısı
Ara:8/9 yer fıstığı
Akşam:hamsi,roka
Ara: portakal,kuru kiraz
2 lt su,dün baş ağrım oldupu için spor yok ama birazdan yapacağım
@ cascade nerdesin?
Kahvaltı: 1 kkpeynir
1 tatlı kaşığı lor peynir
2 zeytin
1.5 dilim zerdeçallı ekmek
Ara : kahve
Akşam: 4 tane etli çiğ köfte
brokoli
marul
yoğurt
Su : 3.5 lt su
Kimse bilmiyor canımBilmiyorum izindeydim geldigimde banlanmisti
ben mesajlarına baktım. bariz birşey göremedim.Bilmiyorum izindeydim geldigimde banlanmisti
Selamm tatilden döndüm maalesef bağlantı problemleri yaşadığım için aktif olamadım konuda. Bir gitmeden önce tartıldım. Dün gece geldim tabi uyanınca hemen tartıldım çok şükür 53.7 yim. Çünkü açık büfe otelde ve o ülkeye ait yemekleri deneme isteği fazla olunca inanılmaz çok yedim. Dedim herhalde dönünce 60 ı zorlayacağım. Bugün güzel beslenmeye çalıştım abartmadan. Umarım bundan sonra da öyle olur.
Sabah
1,5 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim peynir
1 havuç
Ara
1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği
1 muz
Akşam
Tavuk ızgara
2 dilim ekmek
Su : 2 lt
Spor yok.
Bizim tatile gitme sebebimiz zaten buSelamm tatilden döndüm maalesef bağlantı problemleri yaşadığım için aktif olamadım konuda. Bir gitmeden önce tartıldım. Dün gece geldim tabi uyanınca hemen tartıldım çok şükür 53.7 yim. Çünkü açık büfe otelde ve o ülkeye ait yemekleri deneme isteği fazla olunca inanılmaz çok yedim. Dedim herhalde dönünce 60 ı zorlayacağım. Bugün güzel beslenmeye çalıştım abartmadan. Umarım bundan sonra da öyle olur.
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim peynir
1 havuç
Ara
1 muz
Akşam
Tavuk ızgara
2 dilim ekmek
Spor yok.
Wydra canım brokoli ve yoğurt henüz yemedim açlık hissedersem küçük iki üç çiçek olabilir
Selamm tatilden döndüm maalesef bağlantı problemleri yaşadığım için aktif olamadım konuda. Bir gitmeden önce tartıldım. Dün gece geldim tabi uyanınca hemen tartıldım çok şükür 53.7 yim. Çünkü açık büfe otelde ve o ülkeye ait yemekleri deneme isteği fazla olunca inanılmaz çok yedim. Dedim herhalde dönünce 60 ı zorlayacağım. Bugün güzel beslenmeye çalıştım abartmadan. Umarım bundan sonra da öyle olur.
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim peynir
1 havuç
Ara
1 muz
Akşam
Tavuk ızgara
2 dilim ekmek
Spor yok.
canım senin İran'la ne gibi bir bağlantın var?
Bizim tatile gitme sebebimiz zaten bugittiğimiz yerin yöresel veya meşhur yemeğini yemek.ama gezerken eritmiştirsin zaten çok ta düşünüp keyfini kaçırma
Bakgezegenfeza hiç düşünüyor mu böyle varsa yoksa yemek [/QUOTE
Olsun bi daha mı gezecez yesin @gezegenfezaAma şimdi açık büfe ve şunu da bunu da tatmalıyım derken iyice şiştim. Bakalım yarın umarım bir süpriz çıkmaz tartıdan. Bugün öyle aşırı yemedim. Bir de çok gezdim dolaştım uçak otobüs yolculuğu filan ödem de olabilir biraz.
Hee tamam o zaman
Karbonun fazla salatan az olmus sadece o kadar et yeyince salata yemegi unutma daha cok tok tutar
Bugün pazar kurulan gün ve bir sürü yeşillik alındı. Niyetim de öyle kuru kuru yemeyip yanına salata yapmaktı ama gözüm kesmedi inan. Çok yorgun hissediyorum dün geldim bugün tüm eşyaları elden geçirdim evde ki işler filan. Bakalım sonra artık bugün böyle.
Genelde bişi demeselerde polemik sayılarlar şikayet olunca banlıyorlar tartışma olmasın diye . Öyle bişi olmuştur muhtemelenKimse bilmiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?