Evet gitsemde burdayim hedefime var cunku simdi buraya kaptanimda izin verirse menu yazmayi dusunmustum kilo bildirimsizYok sen gitsende bi ayagın hem diyetde hemde burda diyiler kuşlar doğrumu zero?
sen kaçsın zehramHayirli Cumalar basarilar diliyorum ins 1ci olur takim 10
istemedim çıkmasını kendi istedi. sonrada kaybolduevet @Antepia27 da yok ortalardakeşke listeden çıksaydı ama buraya gelseydi muhabbete.
Aynen devam kumsalım o zaman@ aeben teşekkür ederim Bir şey yapmıyorum Diyetisyenin dediklerini uyguluyorum
Bu aeben bu manzarayı kaç kere gördü acepistemedim çıkmasını kendi istedi. sonrada kayboldu
yaz tabi hatta bol paylaşım da bulunEvet gitsemde burdayim hedefime var cunku simdi buraya kaptanimda izin verirse menu yazmayi dusunmustum kilo bildirimsizcunku bu gidisat iyi degil derhal devam etmem lazim ve bu aralar oyle bir donemdeyimki zorlaniyorum su olsun spor olsun diyet olsun, dunden belli iyi gidiyor ama eksideyim
o kayboluşlar hep artı olarak geri dönüyor. umarım fazla bir artıyla geri dönmez. teli olan varsa telden bir dürtse yaistemedim çıkmasını kendi istedi. sonrada kayboldu
Abla soylemeye kendimi hazir hissetmiyorumsen kaçsın zehram
dürteyim, başını kuma gömdü sonuç fenadıro kayboluşlar hep artı olarak geri dönüyor. umarım fazla bir artıyla geri dönmez. teli olan varsa telden bir dürtse yaaeben
söyle söyle birşey yapmıcaz sözAbla soylemeye kendimi hazir hissetmiyorumdayak yemeye hazir degilim
niye kız 2 oklava kırarız kafanda nolcakAbla soylemeye kendimi hazir hissetmiyorumdayak yemeye hazir degilim
Kilom iyi gibi ama boyum kisa oldugu icin toplu duruyorum bir 46-47 bandina düşersem 52-53 tehlike noktam olur o zamsnlar tekrar baslarim. Simdi tekrar kilo verme macerasi ama az kilo daha zor veriliyorKorumadamisin canım kilo verecekmisin kilon gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?