Gecmis olsun sara m neyin var
Doğru diosun katılıyorum artık sessizlik konusunagitme tabibak ara ara takımlarda oluyor öyle sessizlikler. mesela bu sıralarda öyle. kiminin yoğun işi oluyor, ya ailevi bir durum oluyor ya da kendinin veya çoğunun hastalığı oluyor, yatılı misafiri oluyor gelemiyor. tabi böyle kişi sayısı azalınca burayı olumsuz etkiliyor, insan uzaklaşıyor ama bırakmamak gerek. yoksa temelli kopuluyor. özellikle de aktif konuşkan ve düzenli kilo veren arkadaşlar olmayınca boş kalıyor buralar.
mesela bir süredir @yasom7272 @Aylin42Konya @ozlemkartal @Sarayca ve adını şu an hatırlamadığım arkadaşlar uzun süredir gelmiyor. ayrıca @aeben de bu aralar çok sık muhabbete gelemiyor ve diğerleri. bu durum etkiliyor tabi. ama yine ortam hareketlenir. yine de aktif arkadaşlar var.
yok canım hayalimdeki kilo 0boyum 1.65
Ciksssskem küm yokhesap verilecek
Tekrardan hoşbuldukkk:)))Hoşgeldin takımımızın neşesi
Sensiz sessiz oluyor buraları
Allah bereket versin :)))Geçen hafta : 99.7
Bu hafta : 97.5
Fark : 2.2
Hahahahaa iyi benzetmeİç iç su içmek metabolizmayı hızlandırır
Şuskandal diye bağırıp koşan emoji hızında gider kilolar
:)))10. Takım'ın Sherlock'u o
HoşbuldukkkkCascade_ canım hoş geldin
Oh herkese kırmızı gülevet @Antepia27 da yok ortalardakeşke listeden çıksaydı ama buraya gelseydi muhabbete.
Bağlaç olan “da” ayrı yazılıristemedim çıkmasını kendi istedi. sonrada kayboldu
:)))Proluğun verdiği nimet kuzum
Ol ol olBende pro olucam ya kıskandım
Bence kaçmamış öğlenkızlarr bana kızabilirsiniz
sabah : sirkeli su + sade nescafe
öğlen : tabak boyu lahmacun + yarım porsiyon ciğer şiş + salata
akşam : bir şey yememeyi sadece meyve yemeyi düşünüyorum çünkü öğlen kaçtı biraz
Çok geçmiş olsun canım.sağlığın herşeyden önemli
sara_28 geçmiş olsun saracım
Geçmiş olsun
Diyeti bırakmadım
Ama kem küm
Nazardır canım çok geçmiş olsun
Güzel bir his olmalı tokluk :))iki gün serbestim tırsıyorum kilo alıcam diye sabah bir yumurta 3 dilim kadar peynir çeyrek gevrek yedim
Öğlen de kaşarlı karnıbahar ve 3 kaşık arpa şehriye pilavı 2 kaşık yoğurt yedim
günlerdir bişey yemediğim için midem de ki tokluk hissi garip geliyor :):)
Canım sabah kahvaltilarini çok es geciyorsun ise gitsende yumurta peynir yemelisin sabah protein almamış oluyorsun kilo başı 1 Gr protein almalitiz günlük yani sende 69 Gr protein almalısınkızlarr bana kızabilirsiniz
sabah : sirkeli su + sade nescafe
öğlen : tabak boyu lahmacun + yarım porsiyon ciğer şiş + salata
akşam : bir şey yememeyi sadece meyve yemeyi düşünüyorum çünkü öğlen kaçtı biraz
yaaa bende hep aksam meyve yıyodum demekki yanlışmış@nesyaaaaa canım. akşamı yoğurtla kapat bol su
meyveyi akşamları düşünme
Kilom sabithedef56 esmerm91 O optumkibbye
Y Ya habibi
G gulsahhh01
@_happy_mom_
@Sekerportakalimm
@Baby Cat
kızlar kilo bildirimlerinizi bekliyorum
geçmiş olsun canım, hayırdır neyin var
Canım sabah gevrek öğle pilav kilo almana sebep olabilir karbonsuz menü hazirlarsan artı olmazsın benceiki gün serbestim tırsıyorum kilo alıcam diye sabah bir yumurta 3 dilim kadar peynir çeyrek gevrek yedim
Öğlen de kaşarlı karnıbahar ve 3 kaşık arpa şehriye pilavı 2 kaşık yoğurt yedim
günlerdir bişey yemediğim için midem de ki tokluk hissi garip geliyor :):)
sara_28 gecmis olsun abla
Saracim geçmiş olsun hasta mi oldun? Az önce okudum çok uzuldüm umarım ciddi bir şey değildir. Güzel haberlerini bekliyorum.Sağol canım benim
Sağol canım benim
Sağol canım benim
Sağol canım benim
Saram senin var acillerde ?
Dikkat et canım mikrop var herkes hasta bol bol c vitamini al dinlen çabuk atlatirsin insallahSağol canım benim fena üşüttüm herhalde heryerim ağrıyor çok halsizim kemiklerim sızlıyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?