- 20 Ağustos 2014
- 1.841
- 3.493
- 133
- 37
evet kahvaltı konusunda haklısın sabahları gerçekten bir şey yiyemiyorum hatta sırf bişi yemek için süt yulaf yiyordum. peki süt yulaf işe yaramaz mı. sabah çok iştahsız oluyorumCanım sabah kahvaltilarini çok es geciyorsun ise gitsende yumurta peynir yemelisin sabah protein almamış oluyorsun kilo başı 1 Gr protein almalitiz günlük yani sende 69 Gr protein almalısın
Lahmacun yenebilir bence yanına salata ve ayran ile ama ciğer olmasaymis iyiymis
Aksamda salata yada sebze yoğurt yemelisin gece çok acikirsin çünkü sonra Allah korusun kaçamak yapmana yada gec yemene sebep olabilir
Saracim geçmiş olsun hasta mi oldun? Az önce okudum çok uzuldüm umarım ciddi bir şey değildir. Güzel haberlerini bekliyorum.
Dikkat et canım mikrop var herkes hasta bol bol c vitamini al dinlen çabuk atlatirsin insallah
bizimde ofiste herkes tek tek hasta oldu yeni grip ismi de gergedan gribi hepsi de serum yedi acillik oldu salgın baya büyük çok geçmiş olsunSağol canım benim soğuk algınlığı grip üşütme ne arasan var canım dün gece serum yedim biraz daha iyiyim ama kemiklerim sızlıyor resmen
Süt yulaf yiyebilirsin yulaf cok faydali ama hergün olmaz sanirim haftada 2-3 kez yenebilirevet kahvaltı konusunda haklısın sabahları gerçekten bir şey yiyemiyorum hatta sırf bişi yemek için süt yulaf yiyordum. peki süt yulaf işe yaramaz mı. sabah çok iştahsız oluyorum
teşekkür ederim dikkat edeyim biraz daha sabitte kalmak istemiyorum çünküSüt yulaf yiyebilirsin yulaf cok faydali ama hergün olmaz sanirim haftada 2-3 kez yenebilir
Ayneenn anne gibi olurmu Rabbim başımızdan eksik etmesin insallahSağol canım benim dinleniyorum annem yanımda ya ayağa kalkmama izin vermiyor anne gibisi yok valla
Akşama yoğurt ye dengelersinkızlarr bana kızabilirsiniz
sabah : sirkeli su + sade nescafe
öğlen : tabak boyu lahmacun + yarım porsiyon ciğer şiş + salata
akşam : bir şey yememeyi sadece meyve yemeyi düşünüyorum çünkü öğlen kaçtı biraz
yok artıkkkkKizlarr oyunculugunu begendim kisiyi instada gordum vee şok oldum helal olsun nasil kilo vermis, hemde diyetle yani ameliyat felan olmadanEki Görüntüle 2231059
Aynı yorumu yapmışım@nesyaaaaa canım. akşamı yoğurtla kapat bol su
meyveyi akşamları düşünme
canım neden takıma uğramıyorsun, paylaşımın yokKilom sabit
O huy bende de var malesef akşam tv karşısında meyve yemeye bayılıyoruz ailecekyaaa bende hep aksam meyve yıyodum demekki yanlışmış
Sabah ben de aç olmasam da yiyorum öğlen saldırmamak içinevet kahvaltı konusunda haklısın sabahları gerçekten bir şey yiyemiyorum hatta sırf bişi yemek için süt yulaf yiyordum. peki süt yulaf işe yaramaz mı. sabah çok iştahsız oluyorum
yani tamamen alışkanlık aslında gün içinde meyve hiç yemedim hep aksamları yedimO huy bende de var malesef akşam tv karşısında meyve yemeye bayılıyoruz ailecek
Meyveyle aram yok benim fazla AllahtanO huy bende de var malesef akşam tv karşısında meyve yemeye bayılıyoruz ailecek
Bizdede eşim getirir meyve 9 gibi çocuklara dilimler banada illa ye der ben bu saatte yemiyorum diyorum genellikle meyvemi öğleden sonraki arada yiyiyorumO huy bende de var malesef akşam tv karşısında meyve yemeye bayılıyoruz ailecek
Akşam zor yakılır o meyve :))yani tamamen alışkanlık aslında gün içinde meyve hiç yemedim hep aksamları yedimama değişmek gerek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?