Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

evet kahvaltı konusunda haklısın sabahları gerçekten bir şey yiyemiyorum hatta sırf bişi yemek için süt yulaf yiyordum. peki süt yulaf işe yaramaz mı. sabah çok iştahsız oluyorum

Bence kaçmamış öğlen
Çünkü sabah yok
Ama yine de iyi yaa
Arada daha da az yemek lazım telafiler için[/QUOTE]

ya işte mide küçüldü bence çünkü şişlik hissettim bir haftadır rahat oluyordu karnım şu an balon gibi hissediyorum. :)

Sağol canım benim soğuk algınlığı grip üşütme ne arasan var canım dün gece serum yedim biraz daha iyiyim ama kemiklerim sızlıyor resmen
bizimde ofiste herkes tek tek hasta oldu yeni grip ismi de gergedan gribi hepsi de serum yedi acillik oldu salgın baya büyük çok geçmiş olsun

evet kahvaltı konusunda haklısın sabahları gerçekten bir şey yiyemiyorum hatta sırf bişi yemek için süt yulaf yiyordum. peki süt yulaf işe yaramaz mı. sabah çok iştahsız oluyorum
Süt yulaf yiyebilirsin yulaf cok faydali ama hergün olmaz sanirim haftada 2-3 kez yenebilir

O huy bende de var malesef akşam tv karşısında meyve yemeye bayılıyoruz ailecek
Bizdede eşim getirir meyve 9 gibi çocuklara dilimler banada illa ye der ben bu saatte yemiyorum diyorum genellikle meyvemi öğleden sonraki arada yiyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…