daha da yememAkşam zor yakılır o meyve :))
Aynen yaaadaha da yemembiz de sağlıklı sanıoz tek meyve yıyelm dıoz
Canım pazartesi tatil bitiyor ya gelirler insallahTakım var ama yok olan hayalet üyelerle dolu.. pazartesiden itibaren paylaşıma başlamazlarsa takımdan uzaklaştırıcam mecburen.
sonuçta motive olmak için buradayız, takım kalabalık ama paylaşım yapan çok az kişiyiz. yeni üyelerle yolumuza devam ederiz.
hayırlı eş :) benim eşim sağolsun hep bana şartlıKahvaltım ve öğle iyi geçti
Tek hatam simit oldu
Devamı kusursuz
Akşam ne yemek var acaba
Eşim yapıcak çünkü
İnşallah ağır birşeyler yapmaz
Az yerim ben de
insan öyle bir mahlukat ki rakip gördüğünü düsman göruyor.o yüzden olmayalım bence..obezzto kapışmaya var mısın
geldiğin nasıl belli :)) maşallah iki gün atmadıgın entryi bir kaç saatte atmışsın
oo aybenimBenden şimdilik bu kadar ayağımı sürüdüm
moni ayşem şurayada yüzkarası olsun kilomu yazıp utanayım belki yemem biraz 70.7
bende takip ediyorum.çok beğeniyordum oyunculuğunu, çok doğal bir kadınKizlarr oyunculugunu begendim kisiyi instada gordum vee şok oldum helal olsun nasil kilo vermis, hemde diyetle yani ameliyat felan olmadanEki Görüntüle 2231059
Milletin işi gücü varTakım var ama yok olan hayalet üyelerle dolu.. pazartesiden itibaren paylaşıma başlamazlarsa takımdan uzaklaştırıcam mecburen.
sonuçta motive olmak için buradayız, takım kalabalık ama paylaşım yapan çok az kişiyiz. yeni üyelerle yolumuza devam ederiz.
Hayırlı Cuma’larHayırlı cumalar sevgili takımım
Kilom 67.9moni
Ablam kilosunu söyledi ama unuttum
Arayım bi soruyum
DeneyeceğimKızlar ben meyve zamanında portakali dilimliyorum üzerine Hindistan cevizi ve kakao serpiyorum bana tatlı yiyiyorum hissi veriyor benim gibi tatlı canavarı iseniz mutlaka deneyin çok güzel geliyor :))
Ne kırmızı gülü yaa
yok kızMavi boncuk
çok güzel olmuşKizlarr oyunculugunu begendim kisiyi instada gordum vee şok oldum helal olsun nasil kilo vermis, hemde diyetle yani ameliyat felan olmadanEki Görüntüle 2231059
sus kızMilletin işi gücü var
Burada olmamaları diyetten uzaklaşıyorlar anlamına gelmiyo
Belki de geliyordur
Ay yaaCascade_ bizi unutma 90 lar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?