Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ya bnce ara ara kaçamak olmalı neden derseniz hem vücut şaşırmak açısından hem de sürekli diyet psikolojikmen mutsuz eder daha çabuk bıkarız gibime geliyor bari arada kaçamak yaparsak bıkmadan ara ara da istediğimiz şeyi yemiş oluruz gibi gibi Cascade_ obezzto Wydra

Ben kaçamak yapıyom ki sadece simit yemiyorum çünkü ne zaman simit almak istesem aklıma 4 dilim ekmek olduğu geliyor ve ben bu 4 dilim ekmek yerine daha güzel şeyler alıp yerim diyip vazgeçiyorum

Canım diyetisyene de gitsen sana haftada bir kere istedigin bir şeyi yeme hakkı veriyor.diledigin kiloya inene kadar bence bu yöntem işe yarıyor çünkü artık aklında olmuyor midende oluyor, nefsin körelmiş oluyor

Hedef kilona indiğinde ise haftada bir veya iki yine yersin ama bu kez kalori yöntemi uygularsın.hani sayı artsada diğer öğünleri kısıtlarsın kilonda bir artma olmaz insallah

Ay cevabı bekleyemeyeceğim yemek yapmam lazım. Sanırsam geç kaldım siteye giremedi m dediğim için bunu gönderdiniz yanlış anlamadıysam.
Böyle bir şeyin yaşanmaması için ekran fotosunu almıştım. Facebook bildirimlerin gelmeye devam etmesine ragmen bu siteye ve instagrama giremedim.
Başka bir şeyi kastettiyseniz zaten no prb

Eklentiler

• IMG_20190201_172411.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 31
Aynn bende kisiri tercih ederim ama karnibaharla yaptığım kısır nefsimi koreltmeme yetiyor tadını çok benzettim canım isteyince onu yiyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…