Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aramızda kalsın haftada 1 gün misafirliğe giittigimde yiyiyorum akşam yemiyorum ogun kilo vermemis oluyorum ama kilom sabit oluyor ama etkilemiyor kilo verimimi
Bende mutsuz olacagimi düşünüyorum ama evde dikkat ediyorum sporumu yapiyorum

İş güç meselesi bir atıftı :)))
Allahım bütün cuma yarışması takımlarına Cascade_ gibi bir eleman nasip et sayfa okumaya yetişemiyorum bugün :)
:)))) aminnnnnnnn
Ahahahaaa keşke

Bugün yaptığım lor peynirin kalan suyundan tam buğday ekmeği yaptım çok güzel oldu
Bu sağlıklı beslenme neguzel birşey insan üretken oluyor doğal ürün yoluna yöneliyor çocuklarda sağlıklı ürünler tüketiyorlar

Arada bir olur zaten ki kacamak sadece kacamagi dengeleyebilmek iyi olur. Canimin cektigini yerim ama 2 gun yediklerime daha bi dikkat ederek beni kilo olarak etkilemesine izin vermem.

İş güç meselesi bir atıftı :)))

:)))) aminnnnnnnn

Ahahahaaa keşke

Oyle ki bi de insani daha bi mutlu ediyor biseyler uretmek

Kahvaltı
08:40 civarları
Bir simit
Bir kibrit kutusu keçi peyniri
9 yeşil zeytin
10 siyah zeytin

Öğle
13:00 gibi
Bir kase buğday çorbası

Akşam
18:00
Pasta tabağı diyebiliriz (orta büyüklükte) tabağa
Tek tabakta fırında biberli domatesli köfte, pilav, 4 kaşık makarna) bunların hepsi bahsettiğim gibi tek tabakta
Bir kase buğday çorbası (aç kalmıyom diye yedim canım istemiyordu)
1-2 çatal salata

Su: 2 litre

Spor:
40 dakika yavaş yürüyüş
30 dak bacak hareketleri (yattığım yerden)

moni

Bol karbonlu bi menu

Aynen
Bu program çok mantıklı geldi bana

Aynen uygula bunu protein, kolestrol ve karbon dengeni de guzel kur. Daha saglikli bir kilo kaybi olur

Bugün her zamanki gibi başta iyiydi ama sona doğru yine cozuttum. Çünkü doğum günü vardı kardeşimin ben aldım pastayı. Azıcık da olsa yedim. Ama başka bişey yemedim. Neyseki yine de alışveriş bahanesine 2,5 saat hafif tempoda olsa yürüdüm. Belki oradan biraz yırtarım.
Sabah
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
7 zeytin
8 badem + 1 ceviz
1/2 muz,
1 elma, portakal
Domates, salatalık

Öğle
1,5 küçük lahmacun
Salatalık

Akşam
1 küçük dilim pasta

Su : 2 litre
Spor : 2,5 saat yürüyüş => 270 p

Ben yedim bugün

Sokak simitine dayanamıyorum.ya simitçinin yanından burnumu tıkayıp geçicem kokuyu almıycam ya da yiyecem..

Ben ikinciyi tercih ettim

Sokak simiti 254 kalori olduğunu bilince maalesef kapatıyorum burnumu geçip gidiyorum. Bir de sonra daha kötü acıktırıyor ve mideyi yaktığı için onu acıkma olarak algılıyoruz. Yalnız şu uzata uzata yapılan hafta sonu kahvaltılarında da sıcak sıcak olsun ya

Sen beni uygun gördüysen ne diyebilirim mutluluk duyarım
Yok 2 ay çıkmam zaten kendime hedef koydum hedefim Nisan sonuna kadar sonrada korumada olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…