Afiyet olsun canımBen yedim bugün
Sokak simitine dayanamıyorum.ya simitçinin yanından burnumu tıkayıp geçicem kokuyu almıycam ya da yiyecem..
Ben ikinciyi tercih ettim
Aynn bende kisiri tercih ederim ama karnibaharla yaptığım kısır nefsimi koreltmeme yetiyor tadını çok benzettim canım isteyince onu yiyiyorum
Aramızda kalsın haftada 1 gün misafirliğe giittigimde yiyiyorum akşam yemiyorum ogun kilo vermemis oluyorum ama kilom sabit oluyor ama etkilemiyor kilo verimimi
Aynen iner en azından kalorisi yok
İşi gücü varda bu da bi iş güç
İşlerini ona göre ayarlasınlar ya da daha önceden haber versinler
Her wcye gitmek 40-50 kalori yaktırıyor. 155 kere wcye gidersen 1 kilo verirsin
Şimdi ben böyle dedim diye suya abanıp 5 6 litre içeyin ha bu sefer de böbreklere zarar verirsiniz
Susamlı olan simit mi?
En son ne zaman yemiştim
Sanırım 7 ay falan oluyor
O zaman cevabım yemiyorum oluyor
:)))) aminnnnnnnnAllahım bütün cuma yarışması takımlarınaCascade_ gibi bir eleman nasip et sayfa okumaya yetişemiyorum bugün :)
Ahahahaaa keşke
Aramızda kalsın haftada 1 gün misafirliğe giittigimde yiyiyorum akşam yemiyorum ogun kilo vermemis oluyorum ama kilom sabit oluyor ama etkilemiyor kilo verimimi
Bende mutsuz olacagimi düşünüyorum ama evde dikkat ediyorum sporumu yapiyorum
İş güç meselesi bir atıftı :)))
:)))) aminnnnnnnn
Ahahahaaa keşke
Bugün yaptığım lor peynirin kalan suyundan tam buğday ekmeği yaptım çok güzel oldu
Bu sağlıklı beslenme neguzel birşey insan üretken oluyor doğal ürün yoluna yöneliyor çocuklarda sağlıklı ürünler tüketiyorlar
Eline sağlıkBugün yaptığım lor peynirin kalan suyundan tam buğday ekmeği yaptım çok güzel oldu
Bu sağlıklı beslenme neguzel birşey insan üretken oluyor doğal ürün yoluna yöneliyor çocuklarda sağlıklı ürünler tüketiyorlar
AynenIdeal kilona 3 ay sonra ulasiyon o zaman
Kahvaltı
08:40 civarları
Bir simit
Bir kibrit kutusu keçi peyniri
9 yeşil zeytin
10 siyah zeytin
Öğle
13:00 gibi
Bir kase buğday çorbası
Akşam
18:00
Pasta tabağı diyebiliriz (orta büyüklükte) tabağa
Tek tabakta fırında biberli domatesli köfte, pilav, 4 kaşık makarna) bunların hepsi bahsettiğim gibi tek tabakta
Bir kase buğday çorbası (aç kalmıyom diye yedim canım istemiyordu)
1-2 çatal salata
Su: 2 litre
Spor:
40 dakika yavaş yürüyüş
30 dak bacak hareketleri (yattığım yerden)
moni
Aynen
Bu program çok mantıklı geldi bana
Ben yedim bugün
Sokak simitine dayanamıyorum.ya simitçinin yanından burnumu tıkayıp geçicem kokuyu almıycam ya da yiyecem..
Ben ikinciyi tercih ettim
Aynn canım peynirimi ekmeğimi yogurdumu kendim yapıyorum
Oyle ki bi de insani daha bi mutlu ediyor biseyler uretmek
Sen beni uygun gördüysen ne diyebilirim mutluluk duyarımzeyneppk kuzum paylaşımın gayet iyi listeye girmek ister misin? bol paylaşım ve kilo verme sözüne listeye alabilirim
yeni üyeler listeye girdiklerinde ilk 2 ay izne ayrılamıyorlar.
cevabını acele bekliyorum.
tamam o haldeSen beni uygun gördüysen ne diyebilirim mutluluk duyarım
Yok 2 ay çıkmam zaten kendime hedef koydum hedefim Nisan sonuna kadar sonrada korumada olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?