Sağol canımEvine hoşgeldin canım :)
hoşgeldin gülümSağol canım
ben besiye yattım bugün. yediklerimden pişman değilim aklım yemediklerimde
eline emeğine sağlık canımMenü bildiriyorsun diye ekledim esas listeyi zatenmoni tutuyor.
Ben sadece bildirimleri tutuyorum, bildirimlerden çıkar derse kaptanım çıkartırım seni
Teşekkürler canimEvet pazartesi ve cumaları
Nerdeee, keşke koruyabilseydim.gezegenfeza ismini hala listede görünce nasi sevindim nasilsin canım iyi misin? Ben tekrar buradayım zaten istediğim kiloya ulaşamadan ayrılmak zorunda kaldim şimdi 87 kiloyla aranizdayim moni saolsun kabul etti sen de ne var ne yok koruyabildin mi kilonu?
Benimki neydiki, şimdi arkadaşlar menüleri gayet güzel yorumluyor. Listemizde şahaneAy nebileyim benbizim zamanımızda spor listesi puanı felan yoktu sadece gezegenfezam puan verirdi tablo halini yeni gördüm
MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ
Üye Adı Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @nesyaaaaa + - +96 . . . . Cascade_ +145 +140 +135 . . . . @amor-a +270 + + . . . . obezzto - - - . . . . zeyneppk + + + . . . . @Shezofren88 + +60 - . . . . @Kumsal ve deniz + - + . . . . @hedef56 - - - . . . . IKokunhuzur +80 + + . . . . zezeozge +80 +80 - . . . . @Sade01 +120 +240 +210 . . . . @GIDI - + + . . . . @Mervish_123 - + + . . . . @sara_28 m m m m m m m @Pamukprncess - - - . . . . @optumkibbye - - - . . . . @april1109 - - - . . . . @Ya habibi55 - - + . . . . @_happy_mom_ - - - . . . . @60kiloyum - - - . . . . Zre_ +180 - +70 . . . . @Dumbledore - - +40 . . . .
Gezom tekrar hosgeldin.yazı rengini takımda görmek bile insanı mutlu ediyorNerdeee, keşke koruyabilseydim.
Yarın itibariyle tekrar listeye gireceğim, hep kendi başıma mücadele ediyordum, bu sefer bir diyetisyenle görüştüm. Temmuza kadar onun kontrolünde ilerleyeceğim. Inşallah faydasını görürüm. Sende tekrardan hoşgeldin canım
Hoşbuldum, yarın artık listeye girebilirimhoşgeldin gülüm
Paylasmaya caliscamSağol canım
3 gündür düzenli bildirim yapıyorZre_ bundan sonra düzenli paylaşım sözü veriyon mı gııız ?
Garibimin ablası vardı, perti çıktı. Ablayı evine postaladı, yarın okullar açılıyor, bi düzen oturtsun onuda tekrardan buralarda görürüz inşallah.Gezom tekrar hosgeldin.yazı rengini takımda görmek bile insanı mutlu ediyorbir de hayalet divinity geleydi iyiydi.beğenip beğenip kaçıyo vicdansız
Ben de ilk görmüştümAy nebileyim benbizim zamanımızda spor listesi puanı felan yoktu sadece gezegenfezam puan verirdi tablo halini yeni gördüm
Aynen et sonuçta tok tutardı birazAy canım ya şimdi bende diyorum keşke yeseydim ya niye yemedim ki uff ne olacaktı ki ondan
Menü ve spor takibi için zatenBen listede degilim henuz
:) ay allahben besiye yattım bugün. yediklerimden pişman değilim aklım yemediklerimde
Yok yeeeSelam arkadaşlarım.menülerimi yazacağım söz.bugün cok yorgunum yarın hepsini toptan yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?