Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Nerdeee, keşke koruyabilseydim.
Yarın itibariyle tekrar listeye gireceğim, hep kendi başıma mücadele ediyordum, bu sefer bir diyetisyenle görüştüm. Temmuza kadar onun kontrolünde ilerleyeceğim. Inşallah faydasını görürüm. Sende tekrardan hoşgeldin canım

Ben bu gün 30 dakika yürüyüş yaptım 3x30 :90 puan eklermisiniz

Gezom tekrar hosgeldin.yazı rengini takımda görmek bile insanı mutlu ediyorbir de hayalet divinity geleydi iyiydi.beğenip beğenip kaçıyo vicdansız

Gezom tekrar hosgeldin.yazı rengini takımda görmek bile insanı mutlu ediyorbir de hayalet divinity geleydi iyiydi.beğenip beğenip kaçıyo vicdansız
Garibimin ablası vardı, perti çıktı. Ablayı evine postaladı, yarın okullar açılıyor, bi düzen oturtsun onuda tekrardan buralarda görürüz inşallah.
Gerçekten o kadar güzel kilo vermiş ki.
Kışlık manto alacaktım, bi model beğendi, abla bunu dene dedi. Denedim, o kadar kilolu durdumki .
Sonra kendi denedi, meğer manto çok güzelmiş , bana yakışmamış

Ay nebileyim ben bizim zamanımızda spor listesi puanı felan yoktu sadece gezegenfezam puan verirdi tablo halini yeni gördüm
Ben de ilk görmüştüm
Mantıken anladım :)))
Ay canım ya şimdi bende diyorum keşke yeseydim ya niye yemedim ki uff ne olacaktı ki ondan
Aynen et sonuçta tok tutardı biraz

Ben listede degilim henuz
Menü ve spor takibi için zaten
ben besiye yattım bugün. yediklerimden pişman değilim aklım yemediklerimde
:) ay allah
Selam arkadaşlarım.menülerimi yazacağım söz.bugün cok yorgunum yarın hepsini toptan yazarım
Yok yeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…