Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menü bildirmeyenler bildirsinler
Eksik olanlar da söylesinler tamamlayalım
Artık şu sinirli emojilere kullanacam öyle görünüyor

Cascade_ yoğurt bir iki dilim meyve az tarçın karıştırıp meyveli yoğurt niyetine yiyebilirsin canım arkasın bir iki bardak ılık su iç
İnşallah sağol
Etin ylyemedipin kısmını ben alayım

Sağol canım moni den örnek aldım o da böyle tablo hazırlıyordu daha rahat ve toplu görünüyor bence böyle
Aynen çok iyi

Ah şu eşler bence irademizi olcuyorlar

Ay hiç sorma ya koca tepsi böreği kim yiyecek ay iki tepsiydi yarısını anneme gönderdim pes yani, çikolataları cipsleri çekirdekleri geçtim artık her gece onları servis ediyorum ona maşallahı var gece gece tostlar yumurtalar hazırlatıyor onlara karşı koyabiliyorum ama börek ve tatlıya karşı koymakta çok zorlanıyorum bide diyor ki helal olsun veriyorsun kilo eh be Kocacım keşke biraz da sen yardımcı olsan

Bence de hiç söylemeyim sizinde canınız çekmesin hiç zaten kriz anındasın sende kumsalın dediği gibi bi meyve bi yoğurt falan yesen elin kolun boşalmasın

QUOTE="Kumsal ve deniz, post: 58764677, member: 923183"] Cascade_ yoğurt bir iki dilim meyve az tarçın karıştırıp meyveli yoğurt niyetine yiyebilirsin canım arkasın bir iki bardak ılık su iç[/QUOTE]

Menü bildirmeyenler bildirsinler
Eksik olanlar da söylesinler tamamlayalım
Artık şu sinirli emojilere kullanacam öyle görünüyor
Ya artı eksiler ne peki ben zaten bi bugün spor yaptım tablo sadece spor değil mi. Çünkü menüde eksiğim yok sanırsam

[/QUOTE]
Ooyy Allah kuvvet versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…