Ay canımmm duygulandım valla gözlerim yaşardı
Eline emeğine sağlık
Bu mesajı yazarken bile bildirimler geliyor
Ben yoğurt yiyip gelicem inşallah
Bi saate
Biraz dinleneyim
Balık hapına başlamıştım bak
Sabahtan beri almadım
Onu da alıyım
Yok yok dün söz verdimEvet
Gel bakalım kaçamak var Mı bugün
MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ
Üye Adı Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @nesyaaaaa + - +96 . . . . Cascade_ +145 +140 +135 . . . . @amor-a +270 + + . . . . @obezzto - - - . . . . zeyneppk + + + . . . . @Shezofren88 + +60 - . . . . @Kumsal ve deniz + - + . . . . @hedef56 - - - . . . . IKokunhuzur +80 + + . . . . @Sekerportakalimm +80 +80 - . . . . @Sade01 +120 +240 +210 . . . . @GIDI - + + . . . . @Mervish_123 - + + . . . . sara_28 m m m m m m m @Pamukprncess - - - . . . . @optumkibbye - - - . . . . @april1109 - - - . . . . @Ya habibi55 - - + . . . . @_happy_mom_ - - - . . . . @60kiloyum - - - . . . . @Zhre_ +180 - +70 . . . . @Dumbledore - - +40 . . . .
Dunu komple haftadan çıkaralım benceYok yok dün söz verdimvalla hiç kaçamak yok ama dün bende değildim
İnşallah sağolCascade_ yoğurt bir iki dilim meyve az tarçın karıştırıp meyveli yoğurt niyetine yiyebilirsin canım arkasın bir iki bardak ılık su iç
Etin ylyemedipin kısmını ben alayımBugünkü menüm
Uyanınca
Yoğurt kürü
Sabah kahvaltısı
2 yumurtadan kaşarlı salamlı omlet
Tulum peyniri yaklaşık bir kk
Şekersiz çay
Ara
Sade Türk kahvesi
Akşam
Bir dilim dana anrikot (epey büyükçe bi dilimdi yarısını yiyemedim aslında yerdim de doyunca zorlamak istemedim )
Bir tane tam buğday tortilla
Bol salata
Pişmiş domates, arpacık soğan,biber
Ayran
Ara
Üç gün kurusu kayısı
İki tam ceviz
Akşamı epey erken kapattım bugün inşallah bi kaçamak yapmadan günü kapatabilirim....
Spor yok
Su yatana kadar 2 litre ancak olur heralde
Aynen çok iyiSağol canımmoni den örnek aldım o da böyle tablo hazırlıyordu daha rahat ve toplu görünüyor bence böyle
Wydra canım bu tablo olayı ilk sayfadaki spor faaliyetleri demi?
Yok 19 Mayıs faaliyetleriWydra canım bu tablo olayı ilk sayfadaki spor faaliyetleri demi?
Ve bunuMenü bildirmeyenler bildirsinler
Eksik olanlar da söylesinler tamamlayalım
Artık şu sinirli emojilere kullanacam öyle görünüyor
Ah şu eşler bence irademizi olcuyorlar
Ah yaa
Su böreği mi
Ya da boşver canları çeker belki
Allah dayanma gücü versin yarabbim yaa
Sanırım vitamin eksikliği olanlar daha çok acı çekiyor
Bende de kesin var
Bildiğin oruçlu gibiyim
Kolum zor kalkıyor
Çıkan çamaşırları dolabıma asamadım
Elim gitmiyor ki
Tamam canım teşekkür ederimEvet +-ler menü bildirimi
Puanlar da spor puanları
2.donem başlıyor iki kızım var okullu
Şuan halimi görseniz
Tv nin bile sesini kıstım
Duymak istemiyorum
Habire bildirim
Çıkamıyorum
Bu sefer süpürgeye biniyorum
Ya artı eksiler ne peki ben zaten bi bugün spor yaptım tablo sadece spor değil mi. Çünkü menüde eksiğim yok sanırsamMenü bildirmeyenler bildirsinler
Eksik olanlar da söylesinler tamamlayalım
Artık şu sinirli emojilere kullanacam öyle görünüyor
[/QUOTE]Ay hiç sorma ya koca tepsi böreği kim yiyecek ay iki tepsiydi yarısını anneme gönderdim pes yani, çikolataları cipsleri çekirdekleri geçtim artık her gece onları servis ediyorum ona maşallahı var gece gece tostlar yumurtalar hazırlatıyor onlara karşı koyabiliyorum ama börek ve tatlıya karşı koymakta çok zorlanıyorum bide diyor ki helal olsun veriyorsun kilo eh be Kocacım keşke biraz da sen yardımcı olsan
Bence de hiç söylemeyim sizinde canınız çekmesin hiç zaten kriz anındasın sende kumsalın dediği gibi bi meyve bi yoğurt falan yesen elin kolun boşalmasın
QUOTE="Kumsal ve deniz, post: 58764677, member: 923183"]Cascade_ yoğurt bir iki dilim meyve az tarçın karıştırıp meyveli yoğurt niyetine yiyebilirsin canım arkasın bir iki bardak ılık su iç
Ay nebileyim benYok 19 Mayıs faaliyetleri
Hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?