Sağol canımcim :)Farkettim canım
Maşallah Allah bağışlasın
Dikkat et hasta olmayasın canım benim
İnşallah sağol
Etin ylyemedipin kısmını ben alayım
Aynen çok iyi
KesinlikleDunu komple haftadan çıkaralım bence
Ya artı eksiler ne peki ben zaten bi bugün spor yaptım tablo sadece spor değil mi. Çünkü menüde eksiğim yok sanırsam
Ay hiç sorma ya koca tepsi böreği kim yiyecek ay iki tepsiydi yarısını anneme gönderdim pes yani, çikolataları cipsleri çekirdekleri geçtim artık her gece onları servis ediyorum ona maşallahı var gece gece tostlar yumurtalar hazırlatıyor onlara karşı koyabiliyorum ama börek ve tatlıya karşı koymakta çok zorlanıyorum bide diyor ki helal olsun veriyorsun kilo eh be Kocacım keşke biraz da sen yardımcı olsan
Bence de hiç söylemeyim sizinde canınız çekmesin hiç zaten kriz anındasın sende kumsalın dediği gibi bi meyve bi yoğurt falan yesen elin kolun boşalmasın
Ay nebileyim benbizim zamanımızda spor listesi puanı felan yoktu sadece gezegenfezam puan verirdi tablo halini yeni gördüm
Ben serbest olunca bir iki dilim börek yedim şimdi olsada yemem hiç canım istemiyor artık ama yarın iki dilim baklava yiyecem onuda yiyip nefsimi körelttimmi yaza kadar kaçamak yapmam heralde
Süpermişİyi akşamlar kızlarr.. Ben menü bildirmedim benim diyet biraz tuhaf olduğundan bugünde serbesttim yarın başlıyorum yine 7 gün eski şekil..
spor olarakta 25 dk kucakta 12 kg bebe ile leslie yaptım yerimden kalkamıyorum
Canınla zorun mu var güzelim niye bebe kucağında yaptınİyi akşamlar kızlarr.. Ben menü bildirmedim benim diyet biraz tuhaf olduğundan bugünde serbesttim yarın başlıyorum yine 7 gün eski şekil..
spor olarakta 25 dk kucakta 12 kg bebe ile leslie yaptım yerimden kalkamıyorum
Eline sağlık canım güzel olmus
Ahahha birde bana soorrSüpermiş
Ben listede degilim henuzMENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ
Üye Adı Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @nesyaaaaa + - +96 . . . . @Cascade_ +145 +140 +135 . . . . @amor-a +270 + + . . . . @obezzto - - - . . . . zeyneppk + + + . . . . @Shezofren88 + +60 - . . . . @Kumsal ve deniz + - + . . . . @hedef56 - - - . . . . IKokunhuzur +80 + + . . . . @Sekerportakalimm +80 +80 - . . . . @Sade01 +120 +240 +210 . . . . @GIDI - + + . . . . @Mervish_123 - + + . . . . sara_28 m m m m m m m @Pamukprncess - - - . . . . @optumkibbye - - - . . . . april1109 - - - . . . . @Ya habibi55 - - + . . . . @_happy_mom_ - - - . . . . @60kiloyum - - - . . . . Zre_ +180 - +70 . . . . @Dumbledore - - +40 . . . .
AY bende ki öyle bir bebe ki asla inmiyor kucaktan bu ara azılar geliyor diye sanırım iyice yapışık yaşamaya başladık beraber yapcaz diye açtım kucakta kucak deyince gaza geldim 25 dk dayanabildimCanınla zorun mu var güzelim niye bebe kucağında yaptın
Ben listede degilim henuz
olur tabii ki
ben besiye yattım bugün. yediklerimden pişman değilim aklım yemediklerimdeBugün ben de evdeydim ya çıkamadık
Öyle açım ki
Evet pazartesi ve cumalarıWydra pazartesi tarti bildirimi var mı canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?