sara_28 canim sen çalıyordun bildiğim kadarıyla izinlimisin
70’ten indim bende bu kilolara saramSen yaparsın sana kendimden daha fazla güveniyorum bu konuda.
Boy aynıBence kendine haksızlık ediyorsuntamam divi güzel kilo vermiş olabilir ama sen de kilolu durmuyorsun.bence gayet iyisin gezocan.ikinizin boy aynı mı?
Iyi hatırlattın.Günaydın.reglim ve haftasonu ağrı kesici içmek zorunda kaldım o yüzden artı 1kg yum malesef.cumaya kadar işi sıkı tutmalıyım
Hoşbuldum canımgezegenfeza hışgeldin
Darısı 7 lere inşallahSukur gördüm 8leri
Hoşbuldum canımgezegenfeza hoşgeldiniz
Ben 2 tane elbise aldım canım, ama muhtemelen 2 ay sonra anca giyebilirim. Hele 1 tanesini çok beğenerek aldım, ya verecem ya verecem başka yolu yokBen de başlıyorm abla . Şöyle yapcam . Saçmalamasam da. Sacmalamamaya karar verip. Sacmalamicam . Battı balık Die dié. 65 olcam haberim yok. Yeni kiyafet almak istiorum . Sıkiyor hep 38 ler
Hoşbuldum canım. Burası soğuk olduğundan limonlu sıcak su içiyorum. Diyetisyenede sordum, çok doğru yapıyorsun dedigezegenfeza canım evine hoş geldin bi hafta ancak yolculuk ödemini atarsın bolbol limonlu su iç canım
@Zhre_ zöhre yıldızım nasılsın bende geldim eski üyeler eve geri dönüyor tilki gibi :))
Günaydın hanımlar benim de sabit pofff 2 3 gündür wc cıkamıyorum. Yoksa aslında okadar yemem de yok ama ilk hafta negüzel hemen vermiştim kilo canım sıkıldı.
Günaydin hanımlar
Kilom sabit bugün yeşilliğe ağırlık vericem benimde bagirsak problemim oluştu
ilk hafta hemen 2 kg gidince nasılda sevinmiştim ödemmiydi ki o anlamadım. ikinci hafta sadece yarım kg gitmişti bakalım bu hafta ne olcak.
89 kilom bu hafta sabit kalırım regli
Haftam
Süper gitmişIki gündür ekmek ve kızartma yağlı şeyler yemedim diye 800 gr mi gitti şimdi
geçmiş olsun hastalık süreci sıkıntılı birde evde olunca düzen değişiyor. dikkat et kendineHastalığımdan dolayı raporluyum canım neden ki
diyetisyen desteğiyle devam ediyorsun bu sefer galiba. iyi yapıyorsun bazen takılınca ekstra gayrete ihtiyac var.Hoşbuldum canım. Burası soğuk olduğundan limonlu sıcak su içiyorum. Diyetisyenede sordum, çok doğru yapıyorsun dedi
ilk bi hafta cok hızlı atar bende de öyle oldu sen bi de cuma gör tartıyıIki gündür ekmek ve kızartma yağlı şeyler yemedim diye 800 gr mi gitti şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?