Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben 2 tane elbise aldım canım, ama muhtemelen 2 ay sonra anca giyebilirim. Hele 1 tanesini çok beğenerek aldım, ya verecem ya verecem başka yolu yok
Aynen ablam . Benim de aldgim bi etek şimdi üstümde . Evet 38 ama . Patlicak gbi beli. Yeni sipars vercem .inat ettim gene 38 Alaçam. . Yok öyle 40 beden

bi ben mi regli döneminde +1 oluyorum yaa kendimi mi kandırıyom acaba suan süpheye düştüm ama geçen ay diyet yaparkende aynısını oldu regli bitince -1 fark oldu hatta
Yok canım benim dé öyle kafadan artı 1 cikardm. Regljn ilk iki gunu

belki hatırlamazsın diye düşündüm ama
bende geri geldim bir nevi hedefe ulaşmak birde korumakta önemli ben tuturamadım galiba yine burdayım
Unuturmuyum hic biz beraber guzel zaman gecirdik guzel kilolar verdik aldik belkide ama sonucta basardik, ben zaten bazi durumlarimdan dolayi mezun olmayi sectim ama gordugun gibi burdayim cunku hedefime daha cooook var cook

Hoş bulduk canım bu yaza kadar inşallah ben de biraz olsun toparlanmış olurum yani bu diyet 3 günlük 5 günlük değilmiş hep dikkatli davranmak gerekiyo yediğine içtiğine yoksa çok kolay alınıyo verilen kilolar

En kötü tarafında o diyeti bırakınca kilo alınıyor korumayı öğrenmemiz lazım

En kötü tarafında o diyeti bırakınca kilo alınıyor korumayı öğrenmemiz lazım
Aynen öyle canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten zor hele ki benim gibi yüksek kilolarda olunca çok daha zor tekrar korumak bikere yemeyi seviyorum beni mutlu ediyo yoksa nasi bu hale gelirdim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…