Aynen ablam . Benim de aldgim bi etek şimdi üstümde . Evet 38 ama . Patlicak gbi beli. Yeni sipars vercem .inat ettim gene 38 Alaçam. . Yok öyle 40 bedenBen 2 tane elbise aldım canım, ama muhtemelen 2 ay sonra anca giyebilirim. Hele 1 tanesini çok beğenerek aldım, ya verecem ya verecem başka yolu yok
Yok canım benim dé öyle kafadan artı 1 cikardm. Regljn ilk iki gunubi ben mi regli döneminde +1 oluyorum yaa kendimi mi kandırıyom acaba suan süpheye düştüm ama geçen ay diyet yaparkende aynısını oldu regli bitince -1 fark oldu hatta
TebriklerCuma kilo :67.80
Pazartesi :67.00
Yuzde fark: 1.1
Unuturmuyum hic biz beraber guzel zaman gecirdik guzel kilolar verdikbelki hatırlamazsın diye düşündüm ama
bende geri geldim bir nevi hedefe ulaşmak birde korumakta önemli ben tuturamadım galiba yine burdayım
merveee ben liste olayını kacırdım haftasonu bakamadım spor ve kg liste mi yapıyosun
Hoş bulduk canım bu yaza kadar inşallah ben de biraz olsun toparlanmış olurum yani bu diyet 3 günlük 5 günlük değilmiş hep dikkatli davranmak gerekiyo yediğine içtiğine yoksa çok kolay alınıyo verilen kilolarNerdeee, keşke koruyabilseydim.
Yarın itibariyle tekrar listeye gireceğim, hep kendi başıma mücadele ediyordum, bu sefer bir diyetisyenle görüştüm. Temmuza kadar onun kontrolünde ilerleyeceğim. Inşallah faydasını görürüm. Sende tekrardan hoşgeldin canım
Saram iyimisin toparlandınmı biraz
Hoş bulduk canım bu yaza kadar inşallah ben de biraz olsun toparlanmış olurum yani bu diyet 3 günlük 5 günlük değilmiş hep dikkatli davranmak gerekiyo yediğine içtiğine yoksa çok kolay alınıyo verilen kilolar
Afiyet olsun canımBugunki kahvaltim kizlar, ispanakli yumurta cok guzel olduu , peynirin yarisinida kizim yedigorunenin yarisi yaniEki Görüntüle 2232184
Sagol canim, sende hosgeldinnAfiyet olsun canım
Aynen öyle canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten zor hele ki benim gibi yüksek kilolarda olunca çok daha zor tekrar korumak bikere yemeyi seviyorum beni mutlu ediyo yoksa nasi bu hale gelirdim kiEn kötü tarafında o diyeti bırakınca kilo alınıyor korumayı öğrenmemiz lazım
Bugunki kahvaltim kizlar, ispanakli yumurta cok guzel olduu , peynirin yarisinida kizim yedigorunenin yarisi yaniEki Görüntüle 2232184
Hoş bulduk canım sen de eskiden vardın demi hatta su bakanı miydinSagol canim, sende hosgeldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?