- 26 Şubat 2017
- 215
- 505
- 103
Çok şaşırdın inseAllah devam ederSüper gitmişekmek ve kızartma çok kalorili şeyler onları almayinca kalori alimin düştü hareketlerinle kalori harcadın kalori açığın olustu ve zafer 800 Gr :)
Çok fazla kilon yok kısa sürede zafer senin
Daha gidecek mi yoksa duracak miilk bi hafta cok hızlı atar bende de öyle oldu sen bi de cuma gör tartıyı
bazen duruklama evresine giriyor insan ama sakın sen pes etme yeterki istekli ol istediğin yere geleceksinÇok şaşırdın inseAllah devam eder
Yalnız çok fena gaza geldim desem
Iyiki varsınız bu işin sonunu görmek istiyorum
ilk hafta gider ödem de çok atıyorsun sonra daha az az giderDaha gidecek mi yoksa duracak mi
Saat farkını unutmayalım10 kisi kilo bildiriminde bulundu kilolarini bildirmeyenler bildirsinler hadi bakalim
Evet canım, hayırlısı inşallahgeçmiş olsun hastalık süreci sıkıntılı birde evde olunca düzen değişiyor. dikkat et kendine
diyetisyen desteğiyle devam ediyorsun bu sefer galiba. iyi yapıyorsun bazen takılınca ekstra gayrete ihtiyac var.
Ben geçen hafta atlattımmesajları okuyorumda hepimiz regli olmuşuz ya
darısı başımızaaa :)Ben geçen hafta atlattım
Saat farkını unutmayalım
75.100
Akşam menü bildiririm
Bende hiç durmadı çok şükür :)Daha gidecek mi yoksa duracak mi
merveee ben liste olayını kacırdım haftasonu bakamadım spor ve kg liste mi yapıyosunUnutmuyorum zaten 4 gibi yayinyacagim listeyi o zamana kadar da digerleri bildirir sanirim.
Vaay sugar orangem iyim sen nasilsin napiyorsun ,aynen vallahi geri donduk :)gezegenfeza canım evine hoş geldin bi hafta ancak yolculuk ödemini atarsın bolbol limonlu su iç canım
Zre_ zöhre yıldızım nasılsın bende geldim eski üyeler eve geri dönüyor tilki gibi :))
İlaç içebilirsin.kanamayı azaltır ama içinde birikmez herkesin sandığının aksine.ben içiyorum migrenim de var çünküIyi hatırlattın.
Sancılanınca ilaç icmelimi? Icmemelimi?
Yada şöyle soruyum. Ilaç içince ne oluyor
belki hatırlamazsın diye düşündüm amaVaay sugar orangem iyim sen nasilsin napiyorsun ,aynen vallahi geri donduk :)
İnşallah canım yazın sık giderim.aeben canım Niğdeli misin benim içinde gez lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?