Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben yaşamadım
Bol su içmen lazım etkisi olsun die
Ve günde iki kaşıktan fazlası zarar kesinlikle olmaz

Ben yaşamadım yan etki falan ama miktarına dikkat ederek kullan eğer değişik bir etki hissedersen hemen bırak ve doktora git her şey herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir
Yok miktarını asmadim ama kullandigimda bı ara yuzumde ateş basması oldu hafif bı iç geçme gibi bide az önce kısa süreli çarpıntı olunca ona bağladım
Tmm kızlar sağolun bı kaç gün sonra tekrar kullanıp gozlemliyim bakalım tekrar olacakmi

Wydra benim de 63
72 mi oha
Hiç hayatımda olmadım o kiloda
Zayıflamışsın allahtan
Yaşın kaçtı
Biliyordum unuttum
25 falan mıydı

Abooo 72 mi oha kısmına ben bile alındım
Ben en fazla 86 kiloya ulaştım Doğumdan sonra şimdi 67 kiloyum hepsini gram gram emeğimle verdim çok şükür ama hakikaten oha yani 86 nedir 90a kalmış 4 yani...ufffff

Menü bildiriyorum

Sabah kahvaltısı
Yulaflı omlet
Bir yk tulum peyniri
5 zeytin

Öğlen
Bir kase süt
4 kaşık müsli

Akşam
4 köfte
3 kaşık havuç tarator
Soğan piyazı yağ eklemesiz

Ara
Bir sade Türk kahvesi
1 tam ceviz
Üç minik gün kurusu

Ve can alıcı kısım eşimin pastasından iki çatal tattım pişmanım

Su 2.5 olmuştur sanırım
Spor yapmadım ama bir saat kadar çocukları parkta oynatıp eve getirdim yıkadım müzik açıp Evi süpürdüm derken gün boyu aktiftim

Geçmiş olsun canım

teşekkür ederim

evet çalışıyorum. Afyondayım sınıf öğretmeniyim 28 yaşındayım sen kaç yaşındasın

Ayy Afyon demek orda okudum ben ans de. Daha geçen gün termal é geldik . Aradan 10 kusur sené geçmiş ti cadde sokaklar hep ani ile doluydu . Ben 32 yasindaym. Memnun oldum

Selam sevgili takımım.
Bugün ku menu binebze daha iyidi
Kahvaltı desem degil saat 13.00 tu . Sabah ılık limonlu su ve bi lokma çörek yedim çay ile
Aksam 18.30
4 köfte 1 tavuk ızgara (küçük )
Ayran yarım dilim ekmekle
salata
Çay saati 22.00
1 avuç sarı leblebi
2 Afyon lokumu bitti şükr yemem gayri
Yarım ceviz 1 bisküvi
Su miktar tutamamdim yarın bi bakıyım
moni Cascade_

Can alıcı kısmın olayyeri saati kaçtı canım. .. yapmamak lazım. !!!ben bugun öğretmenler odası memleketten getrdim sunumlarini tatmadim. Bİ gururlu mutlu gecrdim ki günü sorma

Evet ciddi duruyorsun biraz

Ben son üç senedir kilo aldım sorma
Hem yaş gereği hem de evlenince yarıyor galiba
Normalde hep 57 falandım
Gıcık oluyorım 60 lara
1.63
Senin?
Anna boyumuzda aynı sayılır. 64 falan benimki de. Ay sen 63 un altına inmeden ben hemen 62 olmalıyım

Günaydın

Hee Wydra yaşlar aynı
İnsan 30 un üstüne çıkınca
29 a bile hasret kalıyo
İnş sen de ellilere düşersin
Kalp için de teşekkürler
Görüşürürzzzzzz sağol

Benimde 30a az kaldı ha 2 yıl

Sen en azından çocuk yaptın ya ben ya ben çoğu yediğimden oldu o kilonun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…