Ben yaşamadım
Bol su içmen lazım etkisi olsun die
Ve günde iki kaşıktan fazlası zarar kesinlikle olmaz
Arkadaşlar chia kullananlar yan etki gibi birşey yasadinizmi ben bugün ilk defa kullandım
Ben yaşamadım
Bol su içmen lazım etkisi olsun die
Ve günde iki kaşıktan fazlası zarar kesinlikle olmaz
Yok miktarını asmadim ama kullandigimda bı ara yuzumde ateş basması oldu hafif bı iç geçme gibi bide az önce kısa süreli çarpıntı olunca ona bağladımBen yaşamadım yan etki falan ama miktarına dikkat ederek kullan eğer değişik bir etki hissedersen hemen bırak ve doktora git her şey herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir
Wydra benim de 63
72 mi oha
Hiç hayatımda olmadım o kiloda
Zayıflamışsın allahtan
Yaşın kaçtı
Biliyordum unuttum
25 falan mıydı
Geçmiş olsun canımAtakların aslında çok fazla önüne geçilemiyor. Hastalığın sebebi bilinmediği için ilaçlar ancak %30 filan koruma sağlıyor. Atak zaten geçirince kortizon bir hafta alıyoruz herhangi bir arıza sekel bırakmamışsa geçmiş oluyor. Benim şükür pek bir şey bırakmadı ama denge problemim var gibi. Bir şeyleri tutarken filan çok esnek değilim. Hani dışardan bakan sakar der kontrolüm dışında kalıyor. Beslenme vs önemli kullandığım ilaçlar çok ağır o yüzden halsizlik vs olunca direk karbonhidratlara sarılıyorum o an gözüm görmüyor desem yeridir. Ama bi şekilde düzene girecek. Dikkat edersem bu şekilde giderse iyi seyirli görünüyor.
Ayy Afyon demek orda okudum ben ans de. Daha geçen gün termal é geldik . Aradan 10 kusur sené geçmiş ti cadde sokaklar hep ani ile doluydu . Ben 32 yasindaym. Memnun oldumteşekkür ederim
evet çalışıyorum. Afyondayım sınıf öğretmeniyim 28 yaşındayımsen kaç yaşındasın
Tamamdır ..yarın alisverş yapcam . Caylik malzemelerimi guncellemeliyjmolur o kadar. illa canın tatlı isterse kuru kayısı, kuru erik olsun. iyi birer kurtarıcıdır kendileri. çayla da güzel gider 2 tane mesela
Can alıcı kısmın olayyeri saati kaçtı canım. .. yapmamak lazım. !!!ben bugun öğretmenler odası memleketten getrdim sunumlarini tatmadim. Bİ gururlu mutlu gecrdim ki günü sormaMenü bildiriyorum
Sabah kahvaltısı
Yulaflı omlet
Bir yk tulum peyniri
5 zeytin
Öğlen
Bir kase süt
4 kaşık müsli
Akşam
4 köfte
3 kaşık havuç tarator
Soğan piyazı yağ eklemesiz
Ara
Bir sade Türk kahvesi
1 tam ceviz
Üç minik gün kurusu
Ve can alıcı kısım eşimin pastasından iki çatal tattım pişmanım
Su 2.5 olmuştur sanırım
Spor yapmadım ama bir saat kadar çocukları parkta oynatıp eve getirdim yıkadım müzik açıp Evi süpürdüm derken gün boyu aktiftim
Anna boyumuzda aynı sayılır. 64 falan benimki de. Ay sen 63 un altına inmeden ben hemen 62 olmalıyımEvet ciddi duruyorsun biraz
Ben son üç senedir kilo aldım sorma
Hem yaş gereği hem de evlenince yarıyor galiba
Normalde hep 57 falandım
Gıcık oluyorım 60 lara
1.63
Senin?
Kız seni biyerden gözüm isiriyiiiihoşbuldum tşk ederim
Ay ne güzel benim de adımı görmek. Kaptan yardimcim canım sağol. P.tesi paylastim evet salı yi dà az önce yazdı.m. daha erken paylasmaya. Suyu spor ü da eklemeye özen gostercem. Teşekkürler. Bu kez gidom yatiyim artık iyi gecelereeeMenüleri bildirin
HeeWydra yaşlar aynı
İnsan 30 un üstüne çıkınca
29 a bile hasret kalıyo
İnş sen de ellilere düşersin
Kalp için de teşekkürler
Görüşürürzzzzzz sağol
Abooo 72 mi oha kısmına ben bile alındım
Ben en fazla 86 kiloya ulaştım Doğumdan sonra şimdi 67 kiloyum hepsini gram gram emeğimle verdim çok şükür ama hakikaten oha yani 86 nedir 90a kalmış 4 yani...ufffff
Hiç denemedim ama deneyeceğimHaberin olsaydı sende kendine karnıbahar kisiri yapardın tavsiye ederim tadi çok yakın
Ben çok seviyorum.geceden süte ıslıyorum yumuşuyor.sertken güzel değilY
Yulaf lapası nasıl tadı guzelmi
Ben yaşamadımArkadaşlar chia kullananlar yan etki gibi birşey yasadinizmi ben bugün ilk defa kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?