Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın 10.takım.herkese sağlıklı günler diliyorum

Gece terleme/üşüme/terleme ile geçti geçti.şu an ateşim yok gibi, daha iyiyim.aman siz de dikkat edin sağlık çok kıymetli bir şey.kaybetmeden değerini anlayamıyoruz maalesef

Amin amin amin

Çok şükür Obezim,

Can alıcı kısmın olayyeri saati kaçtı canım. .. yapmamak lazım. !!!ben bugun öğretmenler odası memleketten getrdim sunumlarini tatmadim. Bİ gururlu mutlu gecrdim ki günü sorma

Olay saati kötü işte o yüzden sıktı canımı ama bazen işte insan yapıyor böyle, valla dediğin gibi zararlı şeylere hayır dedikten sonraki gurur hiç bişeyde yok gerçekten

Günaydın

Benimde 30a az kaldı ha 2 yıl

Sen en azından çocuk yaptın ya ben ya ben çoğu yediğimden oldu o kilonun

Yani tek tesellim Doğum kilosu olması zaten ama Doğumdan önce de incecik değildim ben 65 üzeriydi kilom genel olarak şimdi 60ları hatta 59-58 i görmek istiyorum bakalım

İnsallah canim hedefine ulasirsin ki ulasacagina inanıyorum sende o azim var :)
Bende 73 le hamile kaldım 82 ile bitirdim bebegim 2 aylıkken 82 kilo ile diyete başladım şimdi 68 e düştüm çok şükür ama artık şu var çok şükür yememem gereken birşey yediğimde çok vicdan yapıyorum yemesem daha iyi yanı insallah hedefim 57 boyum 57 çünkü ama ideal kilom 53 aslında ama ozamanda kucucuk olurum eşimin yanında

Son düzenleme:

Gorursun yeter ki inan ve gayret et

Çok geçmiş olsun. İyi olmana sevindim

Kızçelerim,
toparlanma vakti.

Geldik Şubat ayına, bahar göz açıp gelene kadar gelecek. Yoksa yaza şişko ve mutsuz olarak mı girmek istiyoruz? Yine oramızı buramızı saklamakla mı geçireceğiz yazı? Bunu gerçekten istiyor muyuz?

Cevapları duyar gibiyim, kesinlikle ''hayır''...

O halde silkelenip kendimize geliyoruz.

Hazır önümüzde zaman varken, azimle hedeflerimize ulaşıp yaza üfür üfür mutlu mesut istediğimiz kiloda giriyoruz.

Bunu kendimize borçluyuz.

E hadi o zaman, kim tutar bizi.
Ben bize inanıyorum.
lütfen sizde kendinize inanın.

''Hiçbir yemek tartıda gördüğüm ve mutlu olduğum eksilerden daha lezzetli ve güzel değil.''

Aynn canım bekle bizi yaz geliyoruuuzzz

Iyi günler kızlar dünkü menumu yazayım
Sabah
1Bardak limonlu ılık su
1 yumurta 1 dilim beyaz peynir 1 dilim kasar peynir domates salatalık 1 dilim cavdarli ekmek
Ara
1 kahve
Öğlen
3 kaşık peynirli makarna 3 kaşık yoğurt
Ara
1 kahve
Akşam
1 kase çorba 2 kaşık pirasa
2 litre su
45 dk yürüyüş moni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…