Amin amin aminGünaydın herkese hafta ortası oldu bile Allahım hepimize sağlık mutluluk huzur ve isteyen kullarına sağlıklı hayırlı evlatlar versin evladı olanlarda sağlık ve huzur versin evlerimizde kucaklarımızda şenlensin
Bugün daha iyiyim sağlıktan önemlisi yok insan hasta olunca bunu daha iyi anlıyor hoş iyileşince yine hiç hasta olmamış gibi davranıyoruz ama Allahım hiçbirimizi sağlığından etmesin
Çok şükür Obezim,Günaydın 10.takım.herkese sağlıklı günler diliyorum
Gece terleme/üşüme/terleme ile geçti geçti.şu an ateşim yok gibi, daha iyiyim.aman siz de dikkat edin sağlık çok kıymetli bir şey.kaybetmeden değerini anlayamıyoruz maalesef
Kahvaltını yap, ağrı kesici al canımRegli oldum karnım kopuyo oğlanı almaya nasıl gitcem hiç bilmiyorum
Can alıcı kısmın olayyeri saati kaçtı canım. .. yapmamak lazım. !!!ben bugun öğretmenler odası memleketten getrdim sunumlarini tatmadim. Bİ gururlu mutlu gecrdim ki günü sorma
Günaydın
Benimde 30a az kaldı ha 2 yıl
Sen en azından çocuk yaptın ya ben ya ben çoğu yediğimden oldu o kilonun
Hayırlı sabahlar hatunlar
Dün 4 büyük bardak ayran içtim
Bebekler gibi uyumuşum
İnsallah canim hedefine ulasirsin ki ulasacagina inanıyorum sende o azim var :)Olay saati kötü işte o yüzden sıktı canımı ama bazen işte insan yapıyor böyle, valla dediğin gibi zararlı şeylere hayır dedikten sonraki gurur hiç bişeyde yok gerçekten
Yani tek tesellim Doğum kilosu olması zaten ama Doğumdan önce de incecik değildim ben 65 üzeriydi kilom genel olarak şimdi 60ları hatta 59-58 i görmek istiyorum bakalım
Olay saati kötü işte o yüzden sıktı canımı ama bazen işte insan yapıyor böyle, valla dediğin gibi zararlı şeylere hayır dedikten sonraki gurur hiç bişeyde yok gerçekten
Yani tek tesellim Doğum kilosu olması zaten ama Doğumdan önce de incecik değildim ben 65 üzeriydi kilom genel olarak şimdi 60ları hatta 59-58 i görmek istiyorum bakalım
Çok geçmiş olsun. İyi olmana sevindimGünaydın 10.takım.herkese sağlıklı günler diliyorum
Gece terleme/üşüme/terleme ile geçti geçti.şu an ateşim yok gibi, daha iyiyim.aman siz de dikkat edin sağlık çok kıymetli bir şey.kaybetmeden değerini anlayamıyoruz maalesef
Ayy Afyon demek orda okudum ben ans de. Daha geçen gün termal é geldik . Aradan 10 kusur sené geçmiş ti cadde sokaklar hep ani ile doluydu . Ben 32 yasindaym. Memnun oldum
Aynn canım bekle bizi yaz geliyoruuuzzzKızçelerim,
toparlanma vakti.
Geldik Şubat ayına, bahar göz açıp gelene kadar gelecek.Yoksa yaza şişko ve mutsuz olarak mı girmek istiyoruz? Yine oramızı buramızı saklamakla mı geçireceğiz yazı? Bunu gerçekten istiyor muyuz?
Cevapları duyar gibiyim, kesinlikle ''hayır''...
O halde silkelenip kendimize geliyoruz.
Hazır önümüzde zaman varken, azimle hedeflerimize ulaşıp yaza üfür üfür mutlu mesut istediğimiz kiloda giriyoruz.
Bunu kendimize borçluyuz.
E hadi o zaman, kim tutar bizi.
Ben bize inanıyorum.
lütfen sizde kendinize inanın.
''Hiçbir yemek tartıda gördüğüm ve mutlu olduğum eksilerden daha lezzetli ve güzel değil.''
merhabalar vero tabiki ısırır 7. takımdanKız seni biyerden gözüm isiriyiiiihoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?