Çok özür dilerim bu hastalığı duymuştum ama anlamını bilmiyordumms hastalığım var arada atak geçirdiğim de alıyorum. En son Aralık da aldım düzenimi bozuyor maalesef. Daha önceki alışımda da kilo artışı yaptı istemsiz. Beslenmemi o yüzden tam diyet olarak yapamıyorum çünkü güçten çok fazla düşüyorum olabildiğince azaltma yapıyorum. Spor da çok az maalesef ağrılarım oluyor çünkü işte elimden ne kadar gelebilirse o kadar vereceğim. Neyse ki çok aşırı kilolarda değilim aslında normal kilo aralığımdayım ama biraz daha düşüp ne olur ne olmaz payı bırakmak için diyete başladım.
Dövücem seni keşke ben de 50 lerde olsamYazı mazı beklemeyin ben 2019a 8 yıldır en fit halimle girdim
maşallah tebrik ederimYazı mazı beklemeyin ben 2019a 8 yıldır en fit halimle girdim
Dövücem seni keşke ben de 50 lerde olsam
Boyun kaçtı?
maşallah tebrik ederimdarısı başımıza
hahahah
Çok özür dilerim bu hastalığı duymuştum ama anlamını bilmiyordum
İnternete baktım şimdi
Atakların önüne geçilebiliyormuş
Evet güçten düşmemen gerek
Peki atlatınca uzun süre sağlıklı kalabilicen dimi?
inşallah. kilo vermişliğim çok var 85 lerden 60lara kadar düştüm ama her defasında geri alıyorum çok yoruldum bu durumdan72'den düştüm 50lilere hacı çalışınca oluyor
163
Sağol amiinn
Azmederseniz ve sabrederseniz darısı başınıza olur
Pro üyeler görebiliyor ya kimler burada dieCascade_ ne oldu
çok mu ciddi duruyorum acabaNe bilim boş boş düşünceler işte
İyi iyi şükürAtakların aslında çok fazla önüne geçilemiyor. Hastalığın sebebi bilinmediği için ilaçlar ancak %30 filan koruma sağlıyor. Atak zaten geçirince kortizon bir hafta alıyoruz herhangi bir arıza sekel bırakmamışsa geçmiş oluyor. Benim şükür pek bir şey bırakmadı ama denge problemim var gibi. Bir şeyleri tutarken filan çok esnek değilim. Hani dışardan bakan sakar der kontrolüm dışında kalıyor. Beslenme vs önemli kullandığım ilaçlar çok ağır o yüzden halsizlik vs olunca direk karbonhidratlara sarılıyorum o an gözüm görmüyor desem yeridir. Ama bi şekilde düzene girecek. Dikkat edersem bu şekilde giderse iyi seyirli görünüyor.
Evet ciddi duruyorsun birazçok mu ciddi duruyorum acaba
senin boyun kaçtı merak ettim
bende çoğu zaman 70 lerdeyim :/
Wydra benim de 63
72 mi oha
Hiç hayatımda olmadım o kiloda
Zayıflamışsın allahtan
Yaşın kaçtı
Biliyordum unuttum
25 falan mıydı
inşallah. kilo vermişliğim çok var 85 lerden 60lara kadar düştüm ama her defasında geri alıyorum çok yoruldum bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?