Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok özür dilerim bu hastalığı duymuştum ama anlamını bilmiyordum
İnternete baktım şimdi
Atakların önüne geçilebiliyormuş
Evet güçten düşmemen gerek
Peki atlatınca uzun süre sağlıklı kalabilicen dimi?

Atakların aslında çok fazla önüne geçilemiyor. Hastalığın sebebi bilinmediği için ilaçlar ancak %30 filan koruma sağlıyor. Atak zaten geçirince kortizon bir hafta alıyoruz herhangi bir arıza sekel bırakmamışsa geçmiş oluyor. Benim şükür pek bir şey bırakmadı ama denge problemim var gibi. Bir şeyleri tutarken filan çok esnek değilim. Hani dışardan bakan sakar der kontrolüm dışında kalıyor. Beslenme vs önemli kullandığım ilaçlar çok ağır o yüzden halsizlik vs olunca direk karbonhidratlara sarılıyorum o an gözüm görmüyor desem yeridir. Ama bi şekilde düzene girecek. Dikkat edersem bu şekilde giderse iyi seyirli görünüyor.

İyi iyi şükür
Allah sağlık sıhat versin inşallahhhh

Wydra benim de 63
72 mi oha
Hiç hayatımda olmadım o kiloda
Zayıflamışsın allahtan
Yaşın kaçtı
Biliyordum unuttum
25 falan mıydı

Ben de hayatımda ilk kez gördüm. O yüzden diyet ve spora başladım sonucunu gördüm 4 buçuk ayda 58
28 yaşım
Vücudumu şuan öyle sevdim ki 55e düşmesem mi bile diyorum
Geçen yıl hep 65lerde seyrediyorum yazın 72 oldum 11 eylülde diyete başladım

inşallah. kilo vermişliğim çok var 85 lerden 60lara kadar düştüm ama her defasında geri alıyorum çok yoruldum bu durumdan

Ben korumadayım şuan 2 3 hafta daha korumada kalacağım sonra 1 2 kilo daha belki veririrm
1 yıl korumayı başardıktan sonra kilo alma yavaşlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…