Hurma ye canım :)tatlı tatlı dediniz canım tatlı çekiyor şimdi napacaz biri bana açıklasın
Bitter yetatlı tatlı dediniz canım tatlı çekiyor şimdi napacaz biri bana açıklasın
Hayirrr değilim alintibu sen misin
Kazen abiye yaz yardımcı oluro başka
yarışmaya katılmadanda pro üye olmak için sanırım belli bir ücret yatırmak gerekli ama o sayfayı bulamadım kadınlar kulübünde
Hayır canım alintizeyneppk Senmisin canım
Selam kızlar alıntılara bakamadım tam
Acaip başım ağrıdı
Şimdi de hafif devam ediyor
O yüzden okuyamıyorum
akşam yazarım menümü
Kendinize iyi bakın
Kazen abiye yaz yardımcı olur
Iban numarasına para yatırıyorsun
SağolGeçmiş olsun canım
Aleykümselamahahhaa yakalandım
SelamCascade_
hepinize diyet yolculuğunda başarılar diliyorum ait olduğum bir takımım var diğer grupları da izleyip farklı fikirler görmek hoş..
sağlıcakla kalın
Elmaya az tarcin dokup yiye bilirsintatlı tatlı dediniz canım tatlı çekiyor şimdi napacaz biri bana açıklasın
İnsallah canim hedefine ulasirsin ki ulasacagina inanıyorum sende o azim var :)
Bende 73 le hamile kaldım 82 ile bitirdim bebegim 2 aylıkken 82 kilo ile diyete başladım şimdi 68 e düştüm çok şükür ama artık şu var çok şükür yememem gereken birşey yediğimde çok vicdan yapıyorum yemesem daha iyi yanı insallah hedefim 57 boyum 57 çünkü ama ideal kilom 53 aslında ama ozamanda kucucuk olurum eşimin yanında
Gorursun yeter ki inan ve gayret et
Canım çok haklisin yesen vicdan oluyor içini kemirip duruyorİnşallah hepimiz istediğimiz kiloları görürüz kızlar.ama bazen çok yorulduğumu hissediyorum,bişeyler yerken vicdan azabı çekmek çok can sıkıcı. Keşke hiç kilo problemimiz olmasa... mesela benim ablamın maşallahı var doğumlarından sonra hemen aynı kilosuna döner , onun hamileyken kilo almış hali benim zar zor Zayıflayıp koruyamadığım halim hep benden zayıf oldu gıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?