- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
AA ben sizi hatırlayamadım ama nick mi değişti acepCutemom007 bende sizi hatırladım resminizi koymuştunuz çoçukla birlikte
amin cnm hepimize harika bol eskiler olsunhadi bol eksiler olsun
en dayanamadığım şeyPatates kizartması demek haaa.hem de aksam
Gerçekten İnsan gurur duyuyor kalorili yiyeceklere hayır deyince ama tabiki herzaman böyle olmuyor keşke olsa dimiAyy ne güzel .. yani yemeyip kendine engel olMan. bu his tarif edilemez zaten. Aynen devam . Darısı Banà insllah
Onu bilmiyorumo başka
yarışmaya katılmadanda pro üye olmak için sanırım belli bir ücret yatırmak gerekli ama o sayfayı bulamadım kadınlar kulübünde
Menü yazıyım geçmis yapayım sonra
Sabah ılık limonlu su 1 lokma reçelli kaymak attım ağzıma az Lor peynir çay ile.
Öğlen 12.30
2 haşlama yumurta Eki Görüntüle 2233279
Böyleydi Zeytinler bitmedi
Aksam 17.30
Sayisinı bilmediğim kadar hamsi yedim el içi kada ince yufka ekmek ile
Salata 1 bardak salgam turşu
Saat 22.00 cay saati ( gene tutamadim şu ağzımıregl gelicek tatlı krizı var sanirsam )
1lokum ( Son lokumdu )
4 bisküviyulaflı sakliköydü
1 avuç sarı leblebi
2 gün kurusu
Spor yok malesef su 2 lt
Çok Haklısın. Acikmistim. Leblebi biskuvi tok tutar Die şey ettim . Yanlış ettim ki. Şu An çok acimmmhiç olmadi bu bari birinden bir tane yiyip bıraksaydın
Birde gece yedin yarın telafi et lütfen
Gece hep kilo olucak sana
Akşam yemeği 7 den sonra yemek faslını bitirirsen gece boyu leptin hormonu çalışmaya başlıyacak yani var olan yağları yakicak vücudun
Aynen keşke . Ama dedikçe Kilo vericez. Unutmamak lazimGerçekten İnsan gurur duyuyor kalorili yiyeceklere hayır deyince ama tabiki herzaman böyle olmuyor keşke olsa dimi
Dayanamadigimiz şeyleri pisirmemek almamak lazım . Ben mesela en cis şeyi soksam eve pisirsem . Ne olursa olsun dayanamayip yiyorum. Ya birine vercem ya aticam yanien dayanamadığım şey
Ay açım ya . Canım tavuk sote çekti simdi. Yarın yapem bari. Şöyle bol sebzeli yapsamBugun okul pansiyonunda nöbetçiyim hanımlar anca girebildim menümu yazayım
Sabah 1 bardak sut 1 portakal
Öğlen 3 yk bulgur 3 kaşık tavuk sote 1 bardak ayran
Akşam öğlenle aynı
İkindi de cis var 1 tane fıstık kremalı burçak
Spor yok maalesef
Şu 2 lt
aynen. yalnız ben de karın ağrısı yerine fena bel ağrısı var. başım zonkluyor. ıhlamur içiyorum şimdi. az kendime geleyim ilaç aldım. sonra yatarım.
Geçmiş olsun tekrardanGünaydın 10.takım.silinmekten tahriş olmuş ve henüz koku almaya başlamamış burnumla herkese mutlu sağlıklı günler diliyorum
Günaydın yessss ama regl ödemi var Bu sefer Benim ama yine de eksiyi görücem Allah’ın izniyleGünaydın hanımlarr
Yarın tartı günüüü
GünaydınGünaydın hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?