- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
Sağol canım annem yaptı ben pisirdim :) güzel oldu ama 2 tane çok yedim az yemeğe alıştı bunyem rahatsız oldum
Menun gayet az olmuş canım ama sana yettiyse sorun yok
Ben de 4 gün önce olursam bu grupta bişey var o zaman
Canım bana 25 dk leslie fitness spor eklermisin suyu da 2200 e tamamladımMENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ
Üye Adı Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @nesyaaaaa + - +96 +80 +180 + . @Cascade_ +145 +140 +135 +90 +60 + . @amor-a +270 + + + +135 + . @obezzto - - - - - - . @zeyneppk + + + +280 +225 + . S Shezofren88 + +60 - +180 +90 - . @Kumsal ve deniz + - + + + - . @hedef56 - - - - - +225 . IKokunhuzur +80 + + +215 + - . @Sekerportakalimm +80 +80 +120 + +120 - . @Sade01 +120 +240 +210 + + - . @GIDI - + + + + + . @Mervish_123 . + +90 + +90 + . sara_28 m m m m m m m @Pamukprncess - - - - - - . @optumkibbye - - - - - - . @april1109 - - -100 - - - . @Ya habibi55 - - + - - - . @_happy_mom_ - - - - - - . @60kiloyum - - - - +135 + . @Zhre_ +180 - +70 +120 +360 +180 . @Dumbledore . - +40 +270 +180 - . @breeze3535 . . . +120 +180 + . @tatlu . . . . +140 +125 . @vorones . . . + + - . @gulsahhh01 . . . +180 +135 - . @gezegenfeza . . . + +60 - . @Cutemom007 . . . + - - . @karamelli_turta . . . + - - .
Canım bana 25 dk leslie fitness spor eklermisin suyu da 2200 e tamamladım
TeşekkürlerEkliyorum
merhabalar vero tabiki ısırır 7. takımdan
Kızçelerim,
toparlanma vakti.
Geldik Şubat ayına, bahar göz açıp gelene kadar gelecek.Yoksa yaza şişko ve mutsuz olarak mı girmek istiyoruz? Yine oramızı buramızı saklamakla mı geçireceğiz yazı? Bunu gerçekten istiyor muyuz?
Cevapları duyar gibiyim, kesinlikle ''hayır''...
O halde silkelenip kendimize geliyoruz.
Hazır önümüzde zaman varken, azimle hedeflerimize ulaşıp yaza üfür üfür mutlu mesut istediğimiz kiloda giriyoruz.
Bunu kendimize borçluyuz.
E hadi o zaman, kim tutar bizi.
Ben bize inanıyorum.
lütfen sizde kendinize inanın.
''Hiçbir yemek tartıda gördüğüm ve mutlu olduğum eksilerden daha lezzetli ve güzel değil.''
OGlen ki etli ekmek varken .aksam ki şu bi dilim olmasa iyidibugünkü menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta+ 1 dilim peynir+ 3 zeytin + yeşil çay
öğle : iki parça etli ekmek + ayran ( okulda çarşamba günleri ortak yemeğimiz nu oluyor müdürün isteğiyle o yüzden yemek zorunda oluyorum. parçaların bir tanesi iki avuç içi gibi )
ara: 1 fincan leblebi
akşam: 5 yk kuru fasulye+ bir dilim ekmek
ara: 1 havuç + 1 sb süt
su : 2 lt
spor : yok
Ayy o kadar aç kalıp yarım tantuni yedin demek . Maşallah azmine. Dediğin gibi o cis lar olmasadı iyidi..Sabah vakit darlığından sadece bir muzla kahvaltı yaptım öğle yemiyorum okuldan erken dönüyoruz evde yerim diye düşündüm ama toplantı çıktı. Ve uzadıkça uzadı tabi benim açlık seviyesi yükseldi. O esnada atıştırmalık zararlı şeyler yemek zorunda kaldım gene yemezdim de mecbur kaldım ne zaman bitecek onu da kestiremedim. Maalesef toplantı bitince sipariş verdim.
Sabah 07:30
1 muz
Ara 16:30
1/2 çokonat
5 çubuk kraker
1 minik halley
Akşam 20:50
Yarım tantuni
1 elma
Su : 2 lt
Wydra
Bu da böyle bir gün işte. Bakalım inşallah fazla etkilemez. Okulun etrafında yemek satan pek yer yok. En yakın yer pastane onlarda poğaça, börek, simit satıyor o yüzden arada gitmedim.
Bile bile lades yok . Yarın kaçırma !!! İhtimal verme. Ben de anneme gidicem . Benim de ihtimal yüksek de işte . Bakalım netcezNe güzel keşke bi tane yeseydin o zaman tam kararında olurdu ama olsun normal un olmaması yine iyi bence
Valla aslında yetmedi ama bi eksi bi artı görmekten sıkıldım birde yarın ablama gideceğim orda kaçırma ihtimalim var bugün en azından az yiyeyim dengelenesin dedim
Patates kizartması demek haaa.Sabah
1haşlanmış yumurta
2 y.k. Ev yapımı lor
1.5dilim tam buğday ekmeği
Ara
Yarım armut
Yarım bardak süt
Öğle
Ispanak 6 y.k.
1kase yoğurt
Akşam
3 köfte
4 dilim patates kızartması
Birde adını bilmiyorum tatlı çekti canım diye nesfitin yulaflı bişiyi var onu yedim :)
Su 2lt spor yok
Valla elimden geleni yapacağım hatta tam buğday ekmeğimi yanımda götüreceğim bana uygun bişey olmazsa menüde diye o tokluk verir kaçırmam çokBile bile lades yok . Yarın kaçırma !!! İhtimal verme. Ben de anneme gidicem . Benim de ihtimal yüksek de işte . Bakalım netcez
Hah böyle kararli ol. Hatta orda ilan et. Ben artık diyetteyım Die. Kimse Sana alınmasın allansen yé !! DemesinValla elimden geleni yapacağım hatta tam buğday ekmeğimi yanımda götüreceğim bana uygun bişey olmazsa menüde diye o tokluk verir kaçırmam çok
2010da ayrilmstim o sehirdenOkuduğun şehre gelmek güzel olmuştur ne zaman mezun olmuştunuzmemnun oldum bende
Yok zaten annem ablam alıştı artık beraberken deli gibi sofra kurardık ablamın kilo problemi yok zaten annemde klasik Türk kadını benim gibi yemeye aşık hatun off bi araya gelince gözümüz dönerdi ama şimdi ben diyetteyim diye hiç yapmıyoruz öyle şeyler bana uyum sağlıyor onlarda sağolsun. Bide sanırım alışıyor artık insan istemiyor bazı şeylere hayır demeyi öğreniyor zamanla bu öğlen mesela misafirlikteydim tabağımda çorba büyükçe bi gül böreği ve minik ama bol kremalı bi kek vardı sadece çorbamı içtimyemeyi düşünmedim bile ama bir o kadar da bazen hayır diyemiyorum delice yiyesin geliyor şuna acayip bişeyler yeme isteği var içimde meselaHah böyle kararli ol. Hatta orda ilan et. Ben artık diyetteyım Die. Kimse Sana alınmasın allansen yé !! Demesin
Ayy ne güzel .. yani yemeyip kendine engel olMan. bu his tarif edilemez zaten. Aynen devam . Darısı Banà insllahYok zaten annem ablam alıştı artık beraberken deli gibi sofra kurardık ablamın kilo problemi yok zaten annemde klasik Türk kadını benim gibi yemeye aşık hatun off bi araya gelince gözümüz dönerdi ama şimdi ben diyetteyim diye hiç yapmıyoruz öyle şeyler bana uyum sağlıyor onlarda sağolsun. Bide sanırım alışıyor artık insan istemiyor bazı şeylere hayır demeyi öğreniyor zamanla bu öğlen mesela misafirlikteydim tabağımda çorba büyükçe bi gül böreği ve minik ama bol kremalı bi kek vardı sadece çorbamı içtimyemeyi düşünmedim bile ama bir o kadar da bazen hayır diyemiyorum delice yiyesin geliyor şuna acayip bişeyler yeme isteği var içimde mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?