Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sağol canım annem yaptı ben pisirdim :) güzel oldu ama 2 tane çok yedim az yemeğe alıştı bunyem rahatsız oldum

Ne güzel keşke bi tane yeseydin o zaman tam kararında olurdu ama olsun normal un olmaması yine iyi bence

Menun gayet az olmuş canım ama sana yettiyse sorun yok

Valla aslında yetmedi ama bi eksi bi artı görmekten sıkıldım birde yarın ablama gideceğim orda kaçırma ihtimalim var bugün en azından az yiyeyim dengelenesin dedim

Sabah
1haşlanmış yumurta
2 y.k. Ev yapımı lor
1.5dilim tam buğday ekmeği
Ara
Yarım armut
Yarım bardak süt
Öğle
Ispanak 6 y.k.
1kase yoğurt
Akşam
3 köfte
4 dilim patates kızartması

Birde adını bilmiyorum tatlı çekti canım diye nesfitin yulaflı bişiyi var onu yedim :)
Su 2lt spor yok

Canım bana 25 dk leslie fitness spor eklermisin suyu da 2200 e tamamladım

OGlen ki etli ekmek varken .aksam ki şu bi dilim olmasa iyidi

Menü yazıyım geçmis yapayım sonra
Sabah ılık limonlu su 1 lokma reçelli kaymak attım ağzıma az Lor peynir çay ile.
Öğlen 12.30
2 haşlama yumurta
Böyleydi Zeytinler bitmedi
Aksam 17.30
Sayisinı bilmediğim kadar hamsi yedim el içi kada ince yufka ekmek ile
Salata 1 bardak salgam turşu
Saat 22.00 cay saati ( gene tutamadim şu ağzımı regl gelicek tatlı krizı var sanirsam )
1lokum ( Son lokumdu )
4 bisküvi yulaflı sakliköydü
1 avuç sarı leblebi
2 gün kurusu
Spor yok malesef su 2 lt

Ayy o kadar aç kalıp yarım tantuni yedin demek . Maşallah azmine. Dediğin gibi o cis lar olmasadı iyidi..

Bile bile lades yok . Yarın kaçırma !!! İhtimal verme. Ben de anneme gidicem . Benim de ihtimal yüksek de işte . Bakalım netcez

Patates kizartması demek haaa. hem de aksam

Bile bile lades yok . Yarın kaçırma !!! İhtimal verme. Ben de anneme gidicem . Benim de ihtimal yüksek de işte . Bakalım netcez
Valla elimden geleni yapacağım hatta tam buğday ekmeğimi yanımda götüreceğim bana uygun bişey olmazsa menüde diye o tokluk verir kaçırmam çok

Hah böyle kararli ol. Hatta orda ilan et. Ben artık diyetteyım Die. Kimse Sana alınmasın allansen yé !! Demesin
Yok zaten annem ablam alıştı artık beraberken deli gibi sofra kurardık ablamın kilo problemi yok zaten annemde klasik Türk kadını benim gibi yemeye aşık hatun off bi araya gelince gözümüz dönerdi ama şimdi ben diyetteyim diye hiç yapmıyoruz öyle şeyler bana uyum sağlıyor onlarda sağolsun. Bide sanırım alışıyor artık insan istemiyor bazı şeylere hayır demeyi öğreniyor zamanla bu öğlen mesela misafirlikteydim tabağımda çorba büyükçe bi gül böreği ve minik ama bol kremalı bi kek vardı sadece çorbamı içtimyemeyi düşünmedim bile ama bir o kadar da bazen hayır diyemiyorum delice yiyesin geliyor şuna acayip bişeyler yeme isteği var içimde mesela

Ayy ne güzel .. yani yemeyip kendine engel olMan. bu his tarif edilemez zaten. Aynen devam . Darısı Banà insllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…