Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tebrikleerr

Wcdendir o wcye ciksan rahatlarsin

Ig de bir kür gördüm bölgesel incelme için
Maden suyu
Limon
Yogurt
Zencefil
Sabahları aç karnına içilecek
Ne düşünüyorsunuz sizce fayda edermi

Kimisine fayda eder kimisine etmez. O yuzden net bisey soyleyemiyorum bunyeden bunyeye fark edebilir.

Ben Perşembe günleri kayısılı form çay içiyorum haftada 1 kez sadece.bir de yatmadan önce portakal yiyorum sabah çok güzel çıkarıyor dene istersen
valla öncekı haftalar sinamekı ıcıyordum bı gece öncesınde ama o da etkı etmıo sankı artık nasıl vücutsa ona da alıştı

Tamam kuzum ekle beni bende baktımda ejderhamida aralıkta aldım gösteriyor kepten önce almam gerekiyodu ya dur ben bulcam ne zaman mezun olduğumu

Bul bul dedektif gibi diyecektim ama buldun

valla öncekı haftalar sinamekı ıcıyordum bı gece öncesınde ama o da etkı etmıo sankı artık nasıl vücutsa ona da alıştı

Alismistir vucudun baska seyler bul
Doktora git

Bu gidişle gelecek cumaya artıya gececem durum vahim

Neden kiz?

Bul bul dedektif gibi diyecektim ama buldun

Alismistir vucudun baska seyler bul
Doktora git

Neden kiz?
Canım doktora gittim kan verdim dahiliyeye tüm vitamin değerlerim kan değerlerim normal birtek d vitamini eksikti damla verdi kullanıyorum o da haftada 1 zaten onun dışında lifli şeyler ye dedi şeker meker yok yani demem o ki vücudum cabuk adapte oluyor bence şaşırtmam gerek yarın çok yemek yiyim bari şoka girsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…