Günaydın kızlar valla moralim bozuldu okadar dikkat ediyorum hala birşey yok üstüne üstelik artıyorum
Gecen cuma : 69,4
Bu cuma : 69,9
Fark : 500 gr
Hala güç bela wc ye cıkamamama bağlıyorum ama bilmiyorum moralim bozuk gitmiyor Allahın belası gitmiyor
Ig de bir kür gördüm bölgesel incelme için
Maden suyu
Limon
Yogurt
Zencefil
Sabahları aç karnına içilecek
Ne düşünüyorsunuz sizce fayda edermi
Aman iyi o zaman çok sevindimG gulsahhh01 ilk tartıldığın doğru sayılır canım
Tamam kuzum ekle beniTamam ekliyorum listeye
Sağol tatlım
Kasım'da gösteriyor kebin. 3 ay olmuş oluyor öyle de
İlk zamanlar hızlı gider sonra verme oranı azalır motivasyonunu kaybetmeGecen cuma : 69.4
Bugün : 68.9
Fark: 500 Gr
Bu haftaya listeye girdim haftada 2 küsur kilo veren ben bu hafta 500 Gr vermisim
Doğruymuş kuzum geçmişe baktımda 7 kasimmişTamam ekliyorum listeye
Sağol tatlım
Kasım'da gösteriyor kebin. 3 ay olmuş oluyor öyle de
valla öncekı haftalar sinamekı ıcıyordum bı gece öncesınde ama o da etkı etmıo sankı artık nasıl vücutsa ona da alıştıBen Perşembe günleri kayısılı form çay içiyorum haftada 1 kez sadece.bir de yatmadan önce portakal yiyorum sabah çok güzel çıkarıyor dene istersen
çok iyi enazından vermişsin almayalım daGecen cuma : 69.4
Bugün : 68.9
Fark: 500 Gr
Bu haftaya listeye girdim haftada 2 küsur kilo veren ben bu hafta 500 Gr vermisim
Gruba gireli bugün tam 1 ay oldu hedefim haftada 1 kilo vermek en azındanİlk zamanlar hızlı gider sonra verme oranı azalır motivasyonunu kaybetme
TeşekkürlerTebrikleerr
Wcdendir o wcye ciksan rahatlarsin
Kimisine fayda eder kimisine etmez. O yuzden net bisey soyleyemiyorum bunyeden bunyeye fark edebilir.
Tamam kuzum ekle benibende baktımda ejderhamida aralıkta aldım gösteriyor kepten önce almam gerekiyodu ya dur ben bulcam ne zaman mezun olduğumu
valla öncekı haftalar sinamekı ıcıyordum bı gece öncesınde ama o da etkı etmıo sankı artık nasıl vücutsa ona da alıştı
Bu gidişle gelecek cumaya artıya gececem durum vahim
Canım doktora gittim kan verdim dahiliyeye tüm vitamin değerlerim kan değerlerim normal birtek d vitamini eksikti damla verdi kullanıyorum o da haftada 1 zaten onun dışında lifli şeyler ye dedi şeker meker yok yani demem o ki vücudum cabuk adapte oluyor bence şaşırtmam gerek yarın çok yemek yiyim bariBul bul dedektif gibi diyecektim ama buldun
Alismistir vucudun baska seyler bul
Doktora git
Neden kiz?
1.2 vermişsin anlamadım nasıl vahim? Her hafta 2-3 kg vermek anormal zaten.endişelenecek bir durum yok.Bu gidişle gelecek cumaya artıya gececem durum vahim
Ben 1 aydır uğraşıyorum 300-500 gr dan öteye geçemedim.bence sen gayet iyi gidiyorsunGruba gireli bugün tam 1 ay oldu hedefim haftada 1 kilo vermek en azından
kendime limit belirledim 1 ay içinde kilo veremezsem gideceğim diyetisyene diye hani kendim beceremiyorum derim zamanın dolmasını bekliyorum :)@nesyaaaaa diyetisyene gitsen fikir olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?