Sağol canımBen 1 aydır uğraşıyorum 300-500 gr dan öteye geçemedim.bence sen gayet iyi gidiyorsun
Bende 500 Gr verdim canım geçen hafta derece almıştık bu hafta kötü geçti haftaya yine asilalimGünaydın kızlar
Geçen Cuma :65.5
Bu Cuma :63,7
Fark:1,8
geçen haftaya göre bu hafta veremedim kötü geçti bu haftada ki detoks
Canimm nerelerdesin çok gecmis olsun disin için ilaç kullaniyormusunSelam kizlar kilom sabit malesefbu arada biz hala toparlanamadik bugün yine siddetli bogaz agrisiyla uyandim disimdeki apsede gecmedi hala ve oglum cok hasta umarim sizler iyisinizdir sizleri özledim yahu
Wydra evet kilo veriyorum ama her hafta kilo vermem azaldı ciddi düşüş yaşıyorum
Canım doktora gittim kan verdim dahiliyeye tüm vitamin değerlerim kan değerlerim normal birtek d vitamini eksikti damla verdi kullanıyorum o da haftada 1 zaten onun dışında lifli şeyler ye dedi şeker meker yok yani demem o ki vücudum cabuk adapte oluyor bence şaşırtmam gerek yarın çok yemek yiyim barişoka girsin
Selam kizlar kilom sabit malesefbu arada biz hala toparlanamadik bugün yine siddetli bogaz agrisiyla uyandim disimdeki apsede gecmedi hala ve oglum cok hasta umarim sizler iyisinizdir sizleri özledim yahu
Bi an görümcenin ne olduğunu umuttum
Azalir ki her hafta daha az kilo verirsin. Benim 1 kilo verme sebebim 3 odanin yerini degistirdim. Ayrica yuruyusumu de yapiyordum ayrica derken fazla kalori acigi yaratmisim.
Tamam sasirt bari
Gecmis olsun Allah sifa versin
Ben daha da rahatim bende koca da yok
Allah şifa versin canımSelam kizlar kilom sabit malesefbu arada biz hala toparlanamadik bugün yine siddetli bogaz agrisiyla uyandim disimdeki apsede gecmedi hala ve oglum cok hasta umarim sizler iyisinizdir sizleri özledim yahu
Hayırlı cumalar hanımlar
Geçen hafta 75.500
Bu hafta 73.100
Fark 2.4 kg
Ödemler iniyor biliyorum, yinede çok mutluyum
Allah kimseye taşıyamayacağı dert vermesin
ne kadanda güzel keşke benimde olmayaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?