Günaydın kızlar valla moralim bozuldu okadar dikkat ediyorum hala birşey yok üstüne üstelik artıyorum
Gecen cuma : 69,4
Bu cuma : 69,9
Fark : 500 gr
Hala güç bela wc ye cıkamamama bağlıyorum ama bilmiyorum moralim bozuk gitmiyor Allahın belası gitmiyor
Günaydın kızlar valla moralim bozuldu okadar dikkat ediyorum hala birşey yok üstüne üstelik artıyorum
Hala güç bela wc ye cıkamamama bağlıyorum ama bilmiyorum moralim bozuk gitmiyor Allahın belası gitmiyor
Günaydın
O kadar dikkat etmene rağmen gitmiyorsa
Dediğin gibi wcden dir
WC baya farkettiriyor
Ben de normalde hergün wcye çıkan biriydim
Diyet yapınca ben de sen gibi
Haftada bir anca çıkıyordum düşün
Artık diyetteyken de çıkıyorum
Önceden chia ile çıkıyordum şimdi yopurt küründen olabilir
Bir haftadır aksatmadan yaptım
Bir hafta daha yapıp bırakıcam
Zaten iki haftalık
O tip şeyler yapabilirsin
Günaydın anladım canim aslında hep aynıydı diye bildiremedim bizim isyeride çok yoğundu
Geçen hafta 61.4 tu kilom bu hafta 60.7 çıktı ama soyle birşey var iki defa tartildim bu çıktı ucuncusunde 61.1 çıktı hangisi kabul olur bilmiyorum
Günaydın dünkü menumude yazayım
Sabah
1 bardak ılık limonlu su 1 yumurta 1 dilim beyaz peynir 1 dilim kasar peynir domates salatalık 1 dilim çavdar ekmegi
Ara
1 fincan kahve
Öğlen
2 3 kaşık çorba
5 tane lahana sarması
Ara
1 fincan kahve 1 fincan nescafe
Akşam
1 tabak anali kızlı azdı ama
1 peynirli börek
Ara
1 bardak çay 1 küçük tuzlu pasta 1 dilim limonlu pasta
2.5 litre su
3 kat merdiven inip ciktim