- 26 Şubat 2017
- 215
- 505
- 103
sara_28 çok iyi her an olabilir diyorsun
mesajımı tekrarlıyorum:
her hafta aynı stresi yaşıyorum, acaba kilo bildirecekler mi diye. o yüzden ya bana herkes telini yazsın özelden ya da ben gerektikçe izne ayırıcam kilo bildirmeyenleri.
bu hafta kıyamadım son bir şans verdim izne ayırmadım kimseyi, amaa haftaya öyle bir kıyarımkiiii
İki haftalık serbest süremde baklavadan böreğe içli köfteden sarmaya pilavdan makarnaya herşeyi yedim ama sadece 1 kilo aldım ki diyetisyenim 5 kilo alabilirsin hiç önemli değil demişti ama su içemedim içebilseydim o kiloyu da almazdım bu hafta günde bir buçuk litre su içtim sabit kaldı kilom bu demektirki benim diyetisyenim işini biliyor işinin ehli bir uzman bu zamana kadar yaptırdığı diyetler işe yaramış istediğim kiloya gelince korumam kolay olacak bu sefer süre kısıtlamam olduğu için biraz abarttım yeme işini diyetim bittiğinde bu kadar abartmayacağım için kiloda almayacam inşallah
Pazartesinden sonra menü ve spor bildirimi yapmaya başlayacam inşallah iki üç ay gibi bir sürede istediğim kiloya yani 65 kiloya ulaşırım sonrasında bebek tedavisine başlayacaz umarım benim ve hepimizin istekleri gerçek olur
moni
iyi akşamlar kızlarrr
ara 10.00
sade Türk kahvesi
sabah-öğlen 13.00
4 yk taze barbunya yemeği
4 yk ev yoğurdu
2 kk hellim peyniri
1,5 ceviz
tere-roka, 1 kırmızı kapya biber
ara 15.00
sade Türk kahvesi
akşam 19.20
fırında etli patlıcan kebap
4 yk bulgur pilavı
salata
yatana kadar 2 lt den fazla su
az sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı
20+20=40 dk tempolu yürüyüşaeben Wydra
Kıy bence kıyamadığın için biraz da böyle oluyor olabilir
Amiinn canım ideal kilona kavuşmanı kendi ideal kiloma kavuşmaktan daha çok istiyorum.
Yogunluktan bakamıyorum fulyam , birde yeni arkadaşları çok tanıyamadım sık gelemiyorum , çok bişi yazamıyorum takip edemediğim için , girincede senin etiketi görüyorum menünü yorumlayıp çıkıyorum canım@yasom7272 yasemin iyileşmedi mi hala? telden bir seslenseniz gelse@Aylin42Konya da yok kayboldu @ozlemkartal çok yoğun
Ben de destekliyorumKıy bence kıyamadığın için biraz da böyle oluyor olabilir
Amiinn canım ideal kilona kavuşmanı kendi ideal kiloma kavuşmaktan daha çok istiyorum.
Ben de destekliyorum
Disiplin
Karar
Ve istikrardan yanayım
Sert ama adil olmak felsefem
İyi benceSabah;
1 küçük poğaça
2 şekersiz çay
Ara;muz
Ara;sade türk kahvesi
Sade soda
Akşam;1 küçük kase tarhana çorbası
Yeşil salata
1 köfte
2 yk yoğurt
2 lt su
1 saat yürüyüş.
İyi akşamlar. @moni bugün baya sert uygulamalara başlamışsın geçmişi az buçuk okudum da gördüm.
Uzuuun bir aradan sonra menü bildirimi yapayım. Bundan sonra düzenli bir şekilde bildirim yaparım artık.
Sabah;
1 domatesden menemen, 1 kk peynir, 2 dilim ekmek.
Öğle;
Sabah ki menemenden kalmıştı onu yedim aynı şekilde 2 dilim tam tahıl ekmeği ile.
Ara;
1 avuç muz cipsi, 2 sade filtre kahve.
Akşam ( henüz yemedim) ;
1 büyük kase yeşil salata.
Su bugün çok çok az oldu 1 lt ama yatana kadar 2 olur.
Spor yok ama 5.000 adım atmışım.
Akşama ekleme oldu mu
Salatayla kaldı mı?
moni Wydra
Bu konuda haklısın vallamesajımı tekrarlıyorum:
her hafta aynı stresi yaşıyorum, acaba kilo bildirecekler mi diye. o yüzden ya bana herkes telini yazsın özelden ya da ben gerektikçe izne ayırıcam kilo bildirmeyenleri.
bu hafta kıyamadım son bir şans verdim izne ayırmadım kimseyi, amaa haftaya öyle bir kıyarımkiiii
İyi benceMenüm
Sabah 1 yumurta
Domates
Salatalik
Zeytin peynir
Çay
1 dilim ekmek
Öğle bi elma
Bir avuç fıstık
Akşam
Sebzeli tavuk
Bulgur pilavı 3 4 kaşık
Ayran.
Suyu 2 litre
Spor yarim saat yürüyüş
moni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?