- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
Sanki fazla yedim gibi de hissediyorum sizin menüleri görünce :)İyi bence
Afiyet olsun
Bu konuda haklısın valla
Hiç kimseyi devamlı tutmam
Ayşe bi konu da haklıdır
Fatma başka konuda
Taraf tutmayı ve tutanları sevmem
Haklının yanında
Haksızın karşısındayım
Adalet nasılsa o şekilde devam
Kolay gelsin
İyi bence
Afiyet olsun
Yavrum ben bunu anlamadim ulee. Begenemedim de haliyle . Yoksaaaa. İsimden kaynakliii seyy. Immmmm
EstağfirullahSanki fazla yedim gibi de hissediyorum sizin menüleri görünce :)
Ben burdayım, misafirim vardı yolladım. Evi tekrar temizledim, şimdi ayranımı içtim oturdum. Biraz sonra göz kapaklarım ağırlaşırKimler Burda herkes uyudu mu bakalım
Popoya ne denirYavrum ben bunu anlamadim ulee. Begenemedim de haliyle . Yoksaaaa. İsimden kaynakliii seyy. Immmmm
Teşekkür ederim canım, darısı bütün arkadaşlarımıza olsun
Popoya ne denir
G... te gelmeyin dio
Adamın adı zaten g.... te die okunuyor
İngilizce
Bana gelmeyin dio sonunda
Ben burdayım, misafirim vardı yolladım. Evi tekrar temizledim, şimdi ayranımı içtim oturdum. Biraz sonra göz kapaklarım ağırlaşır
TebriklerMezun olduğum haftada birincilik almıştım
Dönüşüm muhteşem olacak demiştim, muhteşem döndüm
Menu yazayım. . Yazmasına da. Akşam ki misafirlikte sacmaladim. Ama tabi. Borek pogacà ya neyin dokunmadim. Masada ki herkes benden siskoydu. Herkes çok yedi ben de yedim cislardan ama az yedimtabi yemesem iyidi
He laaaa. Öğlen de gördm sanki. Anlamadiydim. Şimdi sen de tasdikledin doğru anlamisim zaarPopoya ne denir
G... te gelmeyin dio
Adamın adı zaten g.... te die okunuyor
İngilizce
Bana gelmeyin dio sonunda
Sağol canım
O iyide ötekini beğenmedim
Menu yazayım. . Yazmasına da. Akşam ki misafirlikte sacmaladim. Ama tabi. Borek pogacà ya neyin dokunmadim. Masada ki herkes benden siskoydu. Herkes çok yedi ben de yedim cislardan ama az yedimtabi yemesem iyidi
Bende bir acikma hissediyorum bir meyve keser beni.Benimde hiç uykum yok niyeyse demli çay içtim ondanmı oldu acaba
Bugün bende bir poğaça yedim...Bende bugün iki tane peynirli poğaça yidim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?