Diyette pirinç pilaviiii. NO NO NO. ....Bugünkü menüm
İki bardak limonlu ılık su
Kahvaltı: domatesli omlet
Beş zeytin
İki dilim peynir
İki dilim çavdar ekmeği
Bir fincan acık cay
Ara:türk kahvesi
Öglen :bir kase aş corbası
Ara:
Akşam :iki kaşık et sote
iki kaşık pirinç pilavı
Ara:bir küçük ayva
Spor:60 dk tempolo yürüyüş
3 litre su
Siskoooo gitmeden kaçtın. Kaç oldun de bakemmmmfena değil abla :)aldım abla maleseff sende durumlar nasıl
Dimi saram yaaa.Aynen katılıyorum sana canım
hiç beklemezdim
Ooowwweee kim gelmiş. Gel gi . Diyet yapak. Kaç kilosun de bakam ..ben izinli oldugum kiloya dönüp hedeefe ulaşma cabasindayim bir haftadır. .
58 gittim sanırım 65-66 varım sabah bakıp yazayım net olarak kaçım valla fena işte durum. sen kaçsın şimdiSiskoooo gitmeden kaçtın. Kaç oldun de bakemmmm
Hiim evet hatirladim kilonu. Ben 65 é vurmadan dizginleyim dedimAbla yaa utandım bak
58 gittim sanırım 65-66 varım sabah bakıp yazayım net olarak kaçım valla fena işte durum. sen kaçsın şimdi
Bende koruyamadım maleseffena değil abla :)aldım abla maleseff sende durumlar nasıl
Sevindim canımÇok şükür
Ben bugün hiç içmedim, içtiğim zaman en fazla yarım lt içiyordum.Ben bir gün üç fincan içtim çarpıntım oldu ikiden fazla içmiyorum bu yüzden
Varsa öyle bisey bizede ver. Hemen nerde veriyon canım, sabret yavaş olsun ama olsunTamam ablam yarın azaltiyim bi anda kilo alinca vereyim hemen istedim
Abla kardeş olan biri olduğunu biliyordum takımda ama tam olarak kimler bilmiyordum
:)
Sevmiyorsunuz demek
Oha yı ve gazenferağayı
O zaman yapmam tabi ne demek
Gönüller’ bir olsun
Teşekkür ederim canım
Günaydın 10.takım.herkese mutlu sağlıklı ve keyifli pazarlar diliyorum..
Wydra bu hafta hiç menü paylaşamadım, kusuruma bakma.hem hastaydım hem de yoğun bakımda bir hastamız vardı kafam allak bullak.bugünden itibaren yine menü/spor paylaşımına devam edicem..
Daha önce demiştim salona yazılmıştım üç hafta önce.yarın gidebilirsem oraya da başlamak istiyorum artık.bakalım..
Diyetisyenin tarifi
Tadida mükemmel, normalde oturup 10 tanesini yerdimde 2 ile yetinmek zorundayım
Bizler hatayı nerde yapıyoruz Kiloları verince ve birazda koruma yapınca hemen eski yeme düzenine dönüyoruz Bilmeliyizki bundan sonra hep böyle olmalı aynı şeyleri yaşamamak için zamanında 25 kilo vermiş biri olarak
Merhaba kızlar bugün son güne dayanamayıp haftasonu olmasından mütevellit pes ettim bu diyete..
Sabah sucuklu yumurta peynir 4 siyah zeytin ceyrek gevreğin yarısı gevrek :)
Öğlen eşime paçanga böreği yapmıştım fırında bir bardak ayranla beraber küçül yedim
Akşam ızgara balık var bool salata yanına :)
İnsan gibi yemek yemeği özlemişim :)
Gelsem iyi olur bi sorumluluk hissederim yarin baslamayi düşünüyorum dikkat etmeye ama hemen adapte olamam o süreç çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?