Hemen bişiler yapmalisinnnnn
Bende but yazdım bir çıkmış, geri dönüp okuduğumda ne saçmalamışım dedim
Ayşem ben mesajlarını göremiyom niyeki ?
Bu hafta inşallah daha dikkatli olacağım hiç kaçamak olmayacak
Haftasonu misafirliğe gittik arkadaşım hemen farketti aaa kilo vermişsin dedi
Bende kiyafetlerimden farkediyorum eteklerim artık terzilik oldu yandan dikilmesi lazım üzerimde baya bol oluyor benim biraz yüzüm vardir kilo alınca yüzüm hemen dolar yuzumde baya küçülmüş tabi nasıl kuculmesin 14 kilo gitti
Teşekkürler canım bı bu kadar daha var sonra inşallah bekarlik kiloma geleceğim14 kilo büyük bir başarı
rık ederım gerçektenBu hafta inşallah daha dikkatli olacağım hiç kaçamak olmayacak
Bende kiyafetlerimden farkediyorum eteklerim artık terzilik oldu yandan dikilmesi lazım üzerimde baya bol oluyor benim biraz yüzüm vardir kilo alınca yüzüm hemen dolar yuzumde baya küçülmüş tabi nasıl kuculmesin 14 kilo gitti
Yanlış yazmışım yeni gördüm. Omletin içinde 4 yk değil 4 tk kinoa vardı.iyi akşamlar kızlarrr
sabah-öğlen 12.30
2 küçük yumurtadan pulbiberli omlet (içinde 4 yk kinoa, 3 dilim füme et, mozzarella vardı. omletin 4/5 ini yedim)
1/2 domates, 1 küçük kırmızı kapya biber
9 fındık
aralarda 2 kupa oolong çayı
akşam 19.00
1 tabak yumurtalı karışık ot kavurması
2 kepçe ezogelin çorbası
3 ince dilim turp
4 yk ev yoğurdu
yatana kadar 2 lt su
az sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı
20 dk leslieaeben Wydra
şu an bende göremiyorumAyşem ben mesajlarını göremiyom niyeki ?
Çok haklısın canım dikkat etmeyince ipin ucu kaçıyor ama hala 30 beden kot pantolonun içine sığmıyorum yağdan çok almamışımdır heralde ancak Çarşamba günü belli olacak asıl durumum
Senin sabit olmanda güzel kilo almaktan iyidir
Bu hafta inşallah daha dikkatli olacağım hiç kaçamak olmayacak
2 sefer okudum, tuhaflığı farkettim, nerde olduğunu bulamadım30 beden kot pantolunun içine sığıyorum yazacağıma sığmıyorum yazmışım asıl skandal bu
Çok tesekkur ederim canımteb
rık ederım gerçekten
Teşekkürler canımTebrik ederim canım güzel kilo vermişsin
Çok teşekkür ederimzeyneppk tebrik ederim canım
2 sefer okudum, tuhaflığı farkettim, nerde olduğunu bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?